dsc Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Ktos probowal albo ma jakies informacje na temat tej firmy: http://edetal.sg/ ?? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Ktos probowal albo ma jakies informacje na temat tej firmy: http://edetal.sg/ ?? Pozdrawiam, dsc. To zależy czego po tych butach oczekujesz. Przymierzałem się kiedyś do zakupu, ale zrezygnowałem. Buty są dość estetycznie wykonane, jednak moim zdaniem skóry pozostawiają wiele do życzenia. Jak to zazwyczaj bywa w przypadku butów z dalekiego wschodu. Sam kurs u Marcela to jednak nie wszystko, choć chłopaki się rozpędzają. Kilka miesięcy temu większość modeli była o 20% tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Ogolnie bylem ciekaw jak to wyglada jakosciowo i pod wzgledem dopasowania. Powiem szczerze, ze bralem pod uwage ich linie RTW, chociaz to chyba odpada, bo znalazlem kilka opinii, ze sa to buty dosc waskie, co u mnie bedzie pewnie problemem. Z drugiej strony RTW to wydatek okolo 125GBP, nie wiem jednak jak wyglada tutaj element value for money. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Myślę, że o wiele lepiej cenowo wypada zrobienie sobie u nich butów na miarę. Wówczas dostajemy również dostęp do zupełnie innych, lepszych jakościowo, materiałów. Zresztą Edwin większość stuffu ciągnie właśnie od Koronyi, z jego biura w NYC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 OK, dziękuje Będę się bacznie przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaxploitation Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Co myślicie o takich oto butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 A do czego chciałbyś je nosić? Jak dla mnie to takie 'ni pies ni wydra'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 stylistycznie to nieudana hybryda klasycznego golfa z "pantoflem treningowym". skóra (?) cieniutka a podeszwa klejona. całość robi złe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaxploitation Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Fakt, dziwna to hybryda Te buty to wynalazek dobrze znanej polskiej firmy na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Alberto Fasciani - GYW z końskiej skóry, ale nie cordovanu; garbowanej roślinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Co myślicie o takich oto butach?Pytanie brzmi: po co kupować marnej jakości sneakersy udające klasyczne obuwie, skoro można kupić po prostu klasyczne obuwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Znowu, sw Mikolaj pomylil sie i zaniosl komus innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Got it by ebay? Ascot Shoes? Czy ewentualna wymiana (w przypadku niedopasowania) wchodzi w grę? EDIT: Rozumiem, że zdjęcia są Twojego autorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 MTO Vass,zdjecia sa znalezione w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Acha, ok, thx. Wiem, wiem, że Vass, dlatego spytałem, czy może akurat z Ascota na ebayu? http://www.ebay.co.uk/itm/Laszlo-VASS-M ... 615wt_1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Nie dla mnie, ale bez watpienia ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Jak węże - zrzucają skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 http://allegro.pl/buty-meskie-jan-kielman-rozmiar-46-i1981807182.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Wiesz, chcialem dac szanse nie tylko fanom ciekawego obuwia, ktorzy ogladaja ten dział, ale i łowcom okazji Kielman na allegro chyba nie czesto sie trafia? Ps. Mam nadzieje, ze nie popsułem Ci licytacji. Ps. 2. Jesli mozesz przenosic posty, to moglbys sie przeciez ujawnic jako moderator - robiles dobra robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Nie dla mnie, ale bez watpienia ciekawe. Jak węże - zrzucają skórę Świetne, bardzo mi się podobają, choć obawiam się, że mogą być wyzwaniem wizualnym dla użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Oryginalne i piękne. Ta zgniła zieleń! (http://leathersoulhawaii.com/2011/12/15 ... green-lsw/). Niestety cena zniechęca: 1 600 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Jak te buty za mną chodzą.. (Imai Hiroki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Sweet! pieknosci. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 w czymś tak dopieszczonym nie wypada chodzić po (polskiej) ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi