hungrymumin Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Trochę poszperałem na forum i mój wybór padł na: Barker Luton Zastanawiam się tylko czy nie zabiję się (ewentualnie poślizgnę) na skórzanej podeszwie, to pierwsze moje buty z taką podeszwą. Istnieją praktyczne rady, które mogą uchronić mnie od takiego końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Jestem z Łodzi, tkmaxx tez nie miał nic ciekawego w ofercie. Dziękuję za odpowiedź, zaraz rozeznam sie w NC. Przeczytaj tez watek forumowy dot. Nunes Correa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Trochę poszperałem na forum i mój wybór padł na: Barker Luton Zastanawiam się tylko czy nie zabiję się (ewentualnie poślizgnę) na skórzanej podeszwie, to pierwsze moje buty z taką podeszwą. Istnieją praktyczne rady, które mogą uchronić mnie od takiego końca? 1. Podeszwa sie sciera i przestaje byc tak sliska. 2. Zawsze mozna ja czesciowo podkleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hungrymumin Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 [...] Istnieją praktyczne rady, które mogą uchronić mnie od takiego końca? 1. Podeszwa sie sciera i przestaje byc tak sliska. 2. Zawsze mozna ja czesciowo podkleic. Dziękuję. Czyli zwykłe wyjście na spacer może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Panowie kilkakrotnie ktoś na forum polecał sklep Asosa (bodajże w kontekście Espadryli). Obecnie trwa tam potężna wyprzedaż i zastanawiam się nad zakupem nieco bardziej eleganckiego obuwia. Orientujecie się jakiej jakości są te buty? Przykładowo takie zamszowe http://www.asos.com/Kg-By-Kurt-Geiger/K ... 2&clr=Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 IMHO w tej cenie to żadna okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 White Haven Miałem ten model w ręce (zwróciłem ze zględu na rozmiar), więc nie nosiłem ale mnie zaskoczyły in plus. W porównaniu do tego co jest w większości polskich sklepów to powiedziałbym, że nieźle. Szycie staranne, wyglądały ładnie n żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Panowie kilkakrotnie ktoś na forum polecał sklep Asosa (bodajże w kontekście Espadryli). Obecnie trwa tam potężna wyprzedaż i zastanawiam się nad zakupem nieco bardziej eleganckiego obuwia. Orientujecie się jakiej jakości są te buty? Przykładowo takie zamszowe http://www.asos.com/Kg-By-Kurt-Geiger/K ... 2&clr=Blue Kupiłem na Asosie podobne szare zamszaki (niższy model) w jakiejś obłędnie niskiej cenie rzędu ok. 30 BGP. Trochę obawiałem się, że będą niskiej jakości ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - właściwie nie mam żadnych negatywnych uwag. Ani do jakości wykonania, trwałości (OK, może jeszcze za wcześnie to oceniać) ani do wygody noszenia. Zastanawiam się teraz nad białymi oksfordami z brązowym noskiem: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Toecap-Oxford-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1723157&cid=4209&Rf900=1562&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=White za 50 BGP. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 W zawiłościach internetu znalazłem takiego producenta. Co Wy na to? http://www.calzoleriastizza.it/ fajna strona, są nawet trzewiki w konstrukcji Blake wyglądające dosyć ciekawie... a zna ktoś linki do włoskich sklepów internetowych (w stylu herring shoes, pediwear), ale z serwisami prowadzonymi również w języku angielskim? jedyną dla mnie korzyścią z włoszczyzny IV okazał się interesujący sklep wskazany przez kolegę Parmigiano, z którego pewnie skorzystam: http://gergo.it/index.php?change_lang=eng . Szukam podobnych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 W zawiłościach internetu znalazłem takiego producenta. Co Wy na to? http://www.calzoleriastizza.it/ fajna strona, są nawet trzewiki w konstrukcji Blake wyglądające dosyć ciekawie... a zna ktoś linki do włoskich sklepów internetowych (w stylu herring shoes, pediwear), ale z serwisami prowadzonymi również w języku angielskim? jedyną dla mnie korzyścią z włoszczyzny IV okazał się interesujący sklep wskazany przez kolegę Parmigiano, z którego pewnie skorzystam: http://gergo.it/index.php?change_lang=eng . Szukam podobnych sklepów. Ten sklep Gergo jest fajny, wartałoby doprecyzowac z nimi rozmiarówke chociaz duzo jest tam juz podane , ale mozna poprosic o dalsze wskazowki i moglibysmy razem , w wiekszym gronie, cos zamowic, proponuje najpierw wziac po parze zeby sprawdzic jak z rozmiarem, a pozniej wziac wieksza ilosc roznych wzorow po oczywiscie poproszeniu o jakis rabat, jakby ktos byl chetny zeby polaczyc sily to uwazam , ze nie ma przeszkod, mozna o tym pomyslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Dużo bardzo ładnych butów jest obecnie w Massimo Dutti, m.in. trzewiki na vibramie, o ile dobrze pamiętam. Ceny 350-500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Dużo bardzo ładnych butów jest obecnie w Massimo Dutti, m.in. trzewiki na vibramie, o ile dobrze pamiętam. Ceny 350-500. ogólnie lubię MD za fasony i przyzwoite ceny ubrań, ale jakoś jeśli chodzi o buty to zawsze jak oglądam to mam wrażenie, że nie są warte ceny regularnej... no, ale nowej kolekcji jeszcze nie widziałem, więc może jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 To że te buty nie są warte ceny regularnej to jest oczywiste, ale rzeczy żadnej sieciówki chyba nie są warte ceny regularnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 To że te buty nie są warte ceny regularnej to jest oczywiste, ale rzeczy żadnej sieciówki chyba nie są warte ceny regularnej. coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Te same buty w MD są zwykle później mocno przeceniane. Widziałem jakiś czas temu kilka modeli zamszowych golfów, całkiem ładnych, które dosłownie kurzyły się na półce kosztując koło 400 zł. Zniknęły momentalnie gdy przecenili je najpierw na 200 a potem na 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Jakieś opinie o butach Salamander? Wczoraj w Galerii Łódzkiej widziałem tam wizualnie bardzo ładne wiśniowe oxfordy na skórzanej podeszwie za bodajże 550 zł (chyba przecenione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Był taki wątek kiedyś http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1299-marka-salamander/ opinie zróżnicowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Był taki wątek kiedyś viewtopic.php?f=9&t=385 opinie zróżnicowane.... O, dzięki. Przyznaję, że zapomniałem skorzystać z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wostok Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Może nie włoszczyzna ale budżetowy monk strap. Bardzo wygodne, ale jak się będą "trzymać" zobaczymy. http://www.bata.pl/artykul/90497 Niestety żeby skompletować parę o zadowalającej mnie jakości przeanalizowałem ok 6par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Może nie włoszczyzna ale budżetowy monk strap. Bardzo wygodne, ale jak się będą "trzymać" zobaczymy. http://www.bata.pl/artykul/90497 Gdybyś miał sposobność wrzuciłbyś zdjęcia tych butów widziane od góry? -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 W TKMaxx objawiło się coś pod nazwą DeRossi made in Italy - dość ładne smukłe kopyto, ażurowane. Mam fotkę w telefonie, ale nie mam jak wkleić. Ktoś coś słyszał (tzn. czy Immune coś słyszał )? Cena 249 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 W TKMaxx objawiło się coś pod nazwą DeRossi made in Italy - dość ładne smukłe kopyto, ażurowane. Mam fotkę w telefonie, ale nie mam jak wkleić. Ktoś coś słyszał (tzn. czy Immune coś słyszał )? Cena 249 złotych Mozesz pewnie wyslac ja na mail, a stamtad juz bedzie z gorki z wklejaniem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 mam zabezpieczenia w pracy, dobrze, że choć forum nie zblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 mam zabezpieczenia w pracy, dobrze, że choć forum nie zblokowane Ja chcialbym czasami miec swoj zablokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 W TKMaxx objawiło się coś pod nazwą DeRossi made in Italy - dość ładne smukłe kopyto, ażurowane. Mam fotkę w telefonie, ale nie mam jak wkleić. Ktoś coś słyszał (tzn. czy Immune coś słyszał )? Cena 249 złotychJest co najmniej kilka włoskich firm o takiej nazwie. W żadnym wypadku nie jest to nic dobrego. W TKMaxxie po prostu nie ma butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi