Heathcliff Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 http://www.zalando.pl/christian-pellet-harley-oksfordki-czarny-c2912a00a-q11.html - co myślicie, panowie? buty do użytku biurowego :] Mnie się podobają. Ale jak masz kasę to może lepiej: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colset=1&styleid=1365&shoeid=5657&brandid=2&catid=86&oldcolid=2616&stype=0&colourid=2944 z wysyłką i przewalutowaniem to jakieś 640zł. 170zł różnicy a Barkery są na GYW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Orientujecie się, czy w trakcie wyprzedaży u Herringa przeceniana jest ich seria Continental? Pod koniec stycznia ubiegłego roku - raczej trwała jeszcze wtedy wyprzedaż - kupiłem jeden z modeli z tej serii, ale sprawdziłem teraz, że zapłaciłem cenę regularną. Teraz zastanawiam się nad kupnem modelu Reading (choć to jeszcze nie przesądzone) i waham się czy skorzystać jutro z 20% promocji z okazji Black Friday, czy może zaczekać ten tydzień-dwa na rozpoczęcie regularnej wyprzedaży, licząc na większą obniżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 http://www.zalando.pl/christian-pellet-harley-oksfordki-czarny-c2912a00a-q11.html - co myślicie, panowie? buty do użytku biurowego :] Ładne są. Zna ktoś wogóle tą markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Orientujecie się, czy w trakcie wyprzedaży u Herringa przeceniana jest ich seria Continental? Pod koniec stycznia ubiegłego roku - raczej trwała jeszcze wtedy wyprzedaż - kupiłem jeden z modeli z tej serii, ale sprawdziłem teraz, że zapłaciłem cenę regularną. Teraz zastanawiam się nad kupnem modelu Reading (choć to jeszcze nie przesądzone) i waham się czy skorzystać jutro z 20% promocji z okazji Black Friday, czy może zaczekać ten tydzień-dwa na rozpoczęcie regularnej wyprzedaży, licząc na większą obniżkę. Ja chętnie zobaczę jakie przeceny będą w tym roku. Z tego co widzę zwykłe przeceny wahają się między 20% a nawet 30%. Więc jeśli coś i tak ma być przecenione to bym poczekał. Ale jak coś ma nie być przecenione to teraz jest niezła okazja. Tutaj muszą się wypowiedzieć osoby, które monitorują ceny regularnie przez parę lat. Orientujecie się czy u herringa takie przeceny tylko, że butów zimowych, pojawią się na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Orientujecie się czy u herringa takie przeceny tylko, że butów zimowych, pojawią się na wiosnę? Ja model Tregony kupiłem na wyprzedaży na początku stycznia tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Pamiętasz może jakiego rzędu była to wyprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 £125 mnie kosztowały. Update: Dostałem odpowiedź od Herringa w sprawie butów objętych zimową wyprzedażą: All items going in our Winter sale have been taken off stock already, so if they are currently on our site they will not be in our winter sale.I would advise buying them today to get the 20% discount on site. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Faktycznie wiele modeli jest dzisiaj tańszych u Herringa o 20% od ceny regularnej. Sam ustrzeliłem jeden model taniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilMokotow Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 W jakich sklepach znajdę buty podobne do tych: https://www.rylko.com/pl/produkt/INRE144_EC8,72652.html ? Tylko, żeby były brązowe, bo poszukuję butów na "polskie" lato Boję się, że link zostanie wywalony jako spam ale wydaje mi się, że na http://badura.pl w dziale buty wizytowe znajdziesz podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Są to tzw. boat shoes/deck shoes/buty żeglarskie/pokładowe. Podany przykład jest mało udaną hybrydą tego typu obuwia i czegoś jeszcze. Tego typu buty można łatwo kupić w Internecie, latem jest zwykle wysyp w TkMaxx. Producentów jest wielu, najbardziej znani to Sebago, Sperry. http://en.wikipedia.org/wiki/Boat_shoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Boat shoes można znaleźć też w sklepach Tommy Hilfiger, Sperry na zalando pewnie się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek90 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Panowie, mam okazję kupić takie buty: http://www.zalando.pl/lloyd-egon-oksfordki-brazowy-ll112a07h-o11.html za około 200zł. Osobiście nie podoba mi się w nich to logo z tyłu i zbędne przeszycia. Czy można je zaliczyć do "koszmarków" ? Dodam, że buty będą mi służyły głownie do chodzenia po mokrym i śniegu. pozdrawiam, Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Wyskoczyły mi pod tym linkiem buty Lloyd za 819 zł. Wg mnie nie są to koszmarki. Logo z tyłu zauważyłem dopiero za drugim razem, ja bym buty tego typu nosił do dzinsów w zime i to logo z tyłu by mi nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Do latania "na straty" to chyba nie tak źle 200zł. Nie straszą a lepiej w wode i śnieg butami za 200 niż 1000:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Czyli na zimę nie warto brać Yanków? A właśnie pogodziłem się psychicznie na swoją pierwszą parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Janki tylko do chodzenia w domu, najlepiej po dywanie, żeby podeszwa się nie zniszczyła, a na śnieg i wodę coś chińskiego za 20pln, bo przecież jak się zniszczą to nie będzie wielkiej szkody 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 waski nie mam Janków więc ciężko mi powiedzieć. Czy nie ma problemu z nimi jak się chodzi po strumieniu wody albo błocie pośniegowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 pytanie na miejscu ... mam chwilami wrażenie, że do komplikowania życia i nieustannych rozważań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Czytanie forum może wpłynąć na optykę postrzegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 http://www.mustache.pl/on/obuwie/buty/consul Czy ktoś może testował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 ... a do czego służą buty? ... Kogut czy chomik latają na bosaka po śniegu i błocie, a my istoty myślące(?) właśnie od tego mamy buty, zawsze tak myślałem. To wyskocz w półbutach skórzanych, na skórzanej podeszwie, na wodę i błoto pośniegowe. I tak do pracy codziennie. Albo w Sorelach do garnituru do biura. Są granice rozsądku. Polecam trochę umiaru w wypowiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Od lat tak robię - czyszczę i używam. Jak się zniszczą to kupię kolejne. Nie mam butów po kilka tysięcy, więc nie widzę powodów aby pomniejszać dobre samopoczucie i decydować się na kompromisy. Poza tym w drastycznych warunkach zakładam na buty kalosze. Buty są do chodzenia, a nie do nieustannego wyszukiwania problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Ja w typowo zimowych warunkach, kiedy sypią sól, chodzę mimo wszystko w gorszych butach, których mniej szkoda. Świetnie sprawdzają się np. buty z lakierowanej skóry. Po ostatniej zimie spędziłem wiele godzin na płukaniu butów z soli, a dwie najbardziej eksploatowane pary przed tym zabiegiem wyglądały strasznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziółek1980 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Może kogoś zainteresuje informacja, że Herring ruszył z wyprzedażą zimową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Tak ja już Loake Hix zamówiłem Zastanawiam się też nad tymi: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=8868&x=1 Ma je ktoś z Was może, albo inne buty na tym samym kopycie? Wydają się super na budżetowe buty do latania. Zwłaszcza, że moja tęgość H, w której nie ma dużego wyboru. Jedyna wątpliwość to podeszwa jest dziwna, skóra + guma. Zastanawiam się jaka jakość jest tych butów, czy na tyle dobrze podklejone, że się nie rozlecą przez minimum 3 lata chodzenia co drugi dzień. Czy taką podeszwę da się też zelować? Bo zdzieram strasznie czubki, miesiąc i szwy wystają. Jeszcze kwestia rozmiaru, noszę 7.5G i jeden but jest opięty a drugi trzeba bardziej rozbijać. Dla tego zastanawiam się czy zostać przy 7.5H czy może zejść na 7H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi