Jan M. Krawczyk Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 @MichałZet Gratulacje spełnienia marzenia. Piękny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Ładny, gratulacje spełnienia marzenia! https://www.youtube.com/watch?v=y6svUhAdR4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Będąc w tematyce, ja od jakiegoś czasu wciąż rozmyślam o takim egzemplarzu. Jeszcze nie klasyk, ale z predyspozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Wyjątkowo nie udany model. Bardzo awaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Pozwolę sobie na polemikę. A który nie jest awaryjny? I nie jest to do końca prawda, bo wersja GT z końcówki technologicznie jest bardzo dopracowana, ale nie tak brzydka i plastikowa jak to co wyszło po 2006. Być może jest to nieprecyzyjnie napisane, ale tak to zrozumiałem. Jeśli oceniać predyspozycje jakiegoś samochodu do pozostania klasykiem przez pryzmat awaryjności, to wyrzućmy od razu wszystkie Ferrari, Lamborghini, TVR, Lancie, Alfą Romeo itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Jak mówimy o samochodzie z predyspozycjami na klasyka i awaryjności to przedstawiam moje młodzieńcze zrealizowane marzenie - Citroen XM. Dodam, że opinia o awaryjności mocno przesadzona. Przyznam się, że spodziewam się gromów, ale kto nie jeździł ten nie wie co stracił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Dziękuję za miłe słowa. Ten model nie należy do awaryjnych. Benzynowa V8, która w tych latach była 10 najlepszych silników świata zdobywając nagrodę Ward's 10 Best Engines. Z niemiecką skrzynią firmy ZF , którą montowało: Bmw w seriach 7, 8, X5; Audi w modelach z V8 pod maską: A6, S6, A8, S8; Range Rover; VW Pheaton. Oczywiście automat jest mniej żywotny i przychodzi pora na regenerację w pewnym momencie. Manualnych skrzyń producent nie przewidywał w nich, nie wypada. Ciekawą rzeczą jest też polski akcent - wnętrze zaprojektowane jest przez polaka. Pan Tadeusz Jelec był szefem projektu liftingu wnętrza i kilku detali zewnętrznych w modelu X308. Moim zdaniem wyszło super i naprawdę miło mieć tego świadomość.Kilka dodatkowych zdjęć poniżej.Ostatnia tak niska linia nadwozia serii XJ nieco ponad 1.3 m przy 5.15 m długości. I ta ogromna maska. One naprawdę sprawiają wrażenie przyczajonych drapieżnych kotów. Następca X350 to już inny samochód.Mógłbym jeszcze długo o tych autach, a dopiero go kupiłem. Realizujcie swoje marzenia! Ps. @Denior, pamiętam ten film. Ciekawie ten samochód wyglądał na tle ówczesnych poruszających się po drogach (rok 2000). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Ech, Michał. Pięknie tam u Ciebie w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Jak mówimy o samochodzie z predyspozycjami na klasyka i awaryjności to przedstawiam moje młodzieńcze zrealizowane marzenie - Citroen XM. Dodam, że opinia o awaryjności mocno przesadzona. Przyznam się, że spodziewam się gromów, ale kto nie jeździł ten nie wie co stracił. Ehm, ja po Xanti nie jestem w stanie dopuścić do siebie myśli, że w Citroenie możliwa jest sytuacja, żeby wszystko na raz działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Wszystko na raz sprawne to by było za dużo szczęścia;) Tak na poważnie, to z moim egzemplarzem nie mam większych problemów (jak na 18 - latka), ale przyznać muszę, że użytkowanie, a tym bardziej serwisowanie wymaga większej niż przeciętnie wiedzy na temat tego co i jak ci Francuzi wymyślili. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Schodząc troszkę na ziemię oto SHOEPASSION'owy samochód marzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 "Spectator car" mam nadzieje, że na gumach GoodYear ... widzę, że na nosku... tfu... błotniku niewypastowane zarysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Ciii... proszę szefowi nie mówić Wiecie jak niektórym kobietom ciężko parkowanie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 No bez żartów Takim małym też? Myślę, że wielu kolegów chętnie udzieli korepetycji z manewrowania i wyobraźni przestrzennej przy kierowaniu pojazdami mechanicznymi, w uznaniu dla Twojego wkładu w propagowanie marki w Polsce i na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Dobry pomysł Hargim!Haha, każdym, nawet rowerem Plusem jest tylko to, że smart jest krótki ale z drugiej strony jakiś taki kwadratowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensz Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 do mnie chyba najbardziej przemawia oryginalna Giulietta, wersja Sprint. Dzieło sztuki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Warszawa na tory (a za nią TIRy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Mercedes C126 https://www.google.pl/search?q=mercedes+c126+sec&biw=1366&bih=632&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI05Tk2Iz_yAIVY_9yCh3EnwUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 I Odwróceni powędrowali do odtwarzacza DVD. Dzięki McQueen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 I Odwróceni powędrowali do odtwarzacza DVD. Dzięki McQueen Proszę . Sec pojawił się też z Road house/Wykidajło, w dawnych czasach miałem ten film na wideo. htt ps://www.youtube.com/watch?v=rJ3ZJFHvXjI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Volvo P1800 http://voyagershift.com/roger-moores-volvo-p1800-visits-jay-lenos-garage/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 z lekką patyną (na pewno fajny na zimę pod kątem odśnieżania szyb ) więcej ciekawych fotek: http://traditionalhotrod.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi