Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Może być też ten samochód i ta kobieta. W oryginale. Czy Lempicka jezdzila Bugatti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Może być też ten samochód i ta kobieta. W oryginale. Czy Lempicka jezdzila Bugatti? Mogła jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Piękne auta, prawdziwe dzieła sztuki technicznej i wizualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Spyker 18-27-HP ROADSTER 1911 Spyker 12-16-HP DOUBLE PHÆTON 1905 Piękne auta, prawdziwe dzieła sztuki technicznej i wizualnej. To mnie w nich zachwyca ... to sa prawdziwe dziela sztuki do codziennego uzytku. Zwroc uwage chociazby na klakson w ksztalcie weza ... dopracowanie szczegolow karoserii, obicie siedzen ....po prostu bajka. Spyker to taki (holenderski) Rolls Royce z poczatku XX go wieku. Obecnie postanowiono odrodzic te marke (zrobil to jakis miejscowy multimilioner) i produkuja sportowe samochody w niesportowych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Napis: Spyker przerasta wszystko (wyzej) Z gwarancja na zawsze (nizej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 To sa naprawde "cuda" Wieksze zdjecia samochodow Spyker w celu zwrocenia uwagi na detale ...ODJAZD w bialy dzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Thames 48-HP MOTOR STAGE COACH 1913 (MPV sprzed stu lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Auto na "podryw" Peerless 45-HP MODEL 32 11 LITRES RACEABOUT 1911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Mój przyjaciel pozwolił mi raz poprowadzić swoją Wołgę i muszę przyznać, że było to dość stresujące przeżycie. Trzeba jednak przyznać, że kiedy poruszaliśmy się nią po Krakowie, wzbudzaliśmy sporą sensację. Niestety, większość ludzi myliła Wołgę z Warszawą, na co urażony właściciel zwykł był odpowiadać "Sam jesteś Warszawa!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Mój przyjaciel pozwolił mi raz poprowadzić swoją Wołgę i muszę przyznać, że było to dość stresujące przeżycie. Trzeba jednak przyznać, że kiedy poruszaliśmy się nią po Krakowie, wzbudzaliśmy sporą sensację. Niestety, większość ludzi myliła Wołgę z Warszawą, na co urażony właściciel zwykł był odpowiadać "Sam jesteś Warszawa!"To bylo z pewnoscia cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falk Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 To było dokładnie takie coś. Wołga występuje wyłącznie w kolorze czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 To było dokładnie takie coś. Wołga występuje wyłącznie w kolorze czarnym Swietne! A propos Wolgi ... to Rosjanie zrobili prototyp Wolgi - "bazujac" na tejze czarnej Woldze z ubieglego wieku - z silnikiem BMW 6-tki (4.6 litra). Oto efekt (dla mnie bomba!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 wujek kolegi projektuje takie oto zabawki w Polsce .. Leopard z Mielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Fantastyczny!!! - Przypomina troszeczke Morgana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 MG MGA 1961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 A ja od pewnego czasu zastanawiam się nad jednym z poniższych modeli: black or white 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Black!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On nie jest ladny ...on jest sliczny! Czy Citroeny "Oldtime'ery" to Twoje hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 tylko ten model, od kiedy dowiedziałem się o jego istnieniu... pozdrawiam s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 tylko ten model, od kiedy dowiedziałem się o jego istnieniu... pozdrawiam s. Widzialem go pare razy na ulicy .... baaaaaaaaaaaaaaardzo ladny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PWG Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 A to mój typ: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Dla takiej bryki zrobiłbym nawet kurs maszynisty i wykupił tory kolejowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Nie wiedziałem, że się zachowała. Pamiętam je z dzieciństwa, tyle że w kolorze szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MBWB Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 A to mój typ: Zdecydowanie! Widziałem dwa takie BMW. Oba były czerwone, robiły świetne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Nie wiedziałem, że się zachowała. Pamiętam je z dzieciństwa, tyle że w kolorze szarym gdzie parkuje to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi