MWojtylak Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Raczej nie dyskwalifikują ale na pewno dość mocno szpecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Niezbyt zgrabne, a tajemnicę mało atrakcyjnego kopyta zdradza tęgość - H, czyli bardzo szerokie (F - standard, G - szerokie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Ot ciekawostka , przyznam miłe dla oka, przynajmniej na krótką chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Czy buty robione przez Barkera dla CT da się przypisać do którejś z ich kolekcji czy nie ma tu żadnej zasady?Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeniman Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 Panowie, Kupiłem w ramach wyprzedaży na Herringshoes trzewiki Barker Butcher no i mam dość poważne zastrzeżenia do szycia na przedzie buta. Na czubku pojawiają się również prążki (jeśli chodzi o kolor, faktura skóry OK), ale w tym raczej nie upatruję problemu, bo sądzę że w ramach pielęgnacji powinno się je udać zamaskować: Dla porównania, zdjęcie buta znalezione w sieci: Czy w Waszej opinii jest to wada konstrukcyjna i powinienem buty odesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 31 minut temu, aeniman napisał: Czy w Waszej opinii jest to wada konstrukcyjna i powinienem buty odesłać? Nie jest to wada konstrukcyjna a estetyczna. Fizycznie jest przyszyte. Jeżeli Ci to przeszkadza odeślij a jeżeli nie upomnij się o rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 ja bym zwrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeniman Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidiromek Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 https://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=2&shoeid=15578&stype=1&selectedsizeid=10&selectedfitid=2 Witam, Nie mierzyłem nigdy Barkerów. Czy buty w linku będą ok przy stopie 28,5cm? Troszkę się obawiam zakupu w promocji SLIGHT SECOND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2019 Powinny być ok, przy nieco krótszej stopie noszę 9 i jest ok. Second też raczej nie ma powodu się obawiać. Opisane jako zwrot czyli mogą mieć ślady po mierzeniu. W najgorszym razie zwrócisz.Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Czy przyszwa w tak rozchodzących się początkowo Barkerach ma szansę na zejście się, czy lepiej nie ryzykować i zwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Czy przyszwa w tak rozchodzących się początkowo Barkerach ma szansę na zejście się, czy lepiej nie ryzykować i zwrócić? Myśle że się zejdzie i będzie okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Z innej beczki, zacząłem się im przyglądać i zauważyłem pewien mankament. Po pierwsze, skóra na medalionie lewego i prawego buta wydaje się zachowywać trochę inaczej, a po drugie, przy przyszwie jest dość nieestetyczne zagniecenie. Buty były kupowane jako imperfect z klasycznebuty.pl, jednak martwię się czy krem starczy na pokrycie różnic i ewentualne odżywienie skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 7 godzin temu, Jakub.B napisał: Czy przyszwa w tak rozchodzących się początkowo Barkerach ma szansę na zejście się, czy lepiej nie ryzykować i zwrócić? Czy zwrócić - nie wiem. Kwestia osobistych preferencji. Natomiast zakładając, że zawiązałeś w miarę ściśle, nie ma wg mnie szans na zejście (i żeby było komfortowo). Ściślej mówiąc, przy takim a nawet mniejszym rozwarciu w żadnych z posiadanych przeze mnie butach przyszwa/obłożyna się nie zeszła i rozwarcie jest wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 Panowie możecie coś powiedzieć o kopycie 469 Barkera w tęgości G (na tym kopycie robione są Hampstead i Woodbrigde)? Czy bliżej mu do F czy raczej jest mocno szerokie? Czy to kopyto jest wydłużone czy tylko tak mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 @nynu Mam model Bath na tym kopycie , tęgość G , podeszwa dainite , w mojej opinii są dość obszerne , szczególnie w okolicy podbicia i kostki , natomiast mniej w okolicy palców . W Meerminie z reguły 9 UK jest dobre , w Barkerze na 469 mam 8 UK , w 8,5 pływałem . Nie wydają mi się jakoś szczególnie wydłużone , wrzucam stare zdjęcia może coś pomogą . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2019 Wielkie dzięki, bardzo mi pomogłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidiromek Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Witam, Proszę o radę dot. wyboru rozmiaru Barkerów: Barker Malton brogues, tęgość G, rozmiar 9,5 Crownhille (The Kolhn, Wellesley ) mam rozmiarze 9,5 (długość stopy 28,3cm) i są ok. ale nie schodzi mi się przyszwa, liczę że większa tęgość tu pomoże. Nie wiem ja duże znaczenie ma tęgość w doborze rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Ja bym celował w rozmiar 9 G , przy stopie krótszej kilka mm 8,5 G było na mnie dobre / lekko luźne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidiromek Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Dzięki za info ale właśnie zniknęły, była tylko 1 para. Przy jakim rozmiarze stopy 8,5G miałeś dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi