Skalpel Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 mnie się podoba płaszczka, ale nie podoba faktura skóry (cielęcej?) użytej na kopertę. Zbyt nieformalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Dzięki za feedback. Tak, to skóra cielęca, garbowana roślinnie, ręcznie tamponowana w garbarni, z naturalnym licem. Myślę, że na następne projekty poszukam czegoś "gorszego" - kobiety wolą jak ich torebki nie nabierają patyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Dzięki za feedback. Tak, to skóra cielęca, garbowana roślinnie, ręcznie tamponowana w garbarni, z naturalnym licem. Myślę, że na następne projekty poszukam czegoś "gorszego" - kobiety wolą jak ich torebki nie nabierają patyny też o tym myślałem. Sam design bardzo fajny, minimalistyczny. Trzeba by też zadbać o ładne wnętrze (jakiś zamsz?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Docelowo kozinka, bo licowka która zastosowałem za bardzo usztywnia klapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilian_p Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Chyba wiem co żona dostanie pod choinkę... Co to za marka? Torebka wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 To Gucci. Z tego co pamiętam chyba była w kolekcji 3 sezony temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 To Gucci. Z tego co pamiętam chyba była w kolekcji 3 sezony temu. ja widziałem ją w najnowszej kolekcji "fall/winter 15/16 by Niestoj Leatherwork" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Chciałbym żeby była... Cały czas się łamię czy zacząć stosować kartonowe/piankowe usztywnienia a ta tego wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 ...w mniej renomoanych firmach niż gucci, a też porządnie wykonane. Mogę zapytać w jakich firmach? Sezon prezentowy się zbliża, to może być cenna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 W renomowanych. Właśnie ustalamy, czy użytkowniczka lorien to byt realny czy wirtualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Wirtualny.. W sam raz do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Ettore Bugatti, skóra z pytona (wnętrze wykończone skórą) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Widzę, że egzotyka popularna w tym wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martyśka Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Mi bardzo się podoba taka torebka Jest elegancka, ale nadaje się na co dzień, do tego skórzana i dobrej jakości. No nic tylko nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Mam prośbę o opinię na temat jakości damskich torebek e-Baron, może ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Mam teczkę męską z serii slowbag i jestem b. zadowolony. Chciałbym kupić małżonce torebkę ale nie wiem czy jakość skór jest taka sama jak przy modelach męskich. Samą torebkę żona wybierze sobie sama więc bardziej chodzi mi o samą jakość a nie design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Jakość damskich też jest bardzo dobra o ile wybierasz licową a nie jakieś wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 3 godziny temu, artisan napisał: Mam prośbę o opinię na temat jakości damskich torebek e-Baron, może ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Mam teczkę męską z serii slowbag i jestem b. zadowolony. Chciałbym kupić małżonce torebkę ale nie wiem czy jakość skór jest taka sama jak przy modelach męskich. Samą torebkę żona wybierze sobie sama więc bardziej chodzi mi o samą jakość a nie design. spróbuj zadać pytanie obsłudze sklepu o konkretny model, jeżeli odpowiedzą, będziesz mieć pewniejszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Dziękuję w imieniu żony na pewno nie wybierzemy wynalazków, to ma być torba praktyczna i trwała, głównie na dokumenty ale też mile widziana będzie przegródka na różne damskie drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 No to torebka zamówiona (od Barona) mam nadzieję, że żonie się spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 znacie jeszcze jakiegoś solidnego producenta damskich torebek , szukam na prezent przy założeniach: torebka codzienna na dużą ilość rzeczy w niej noszonych , przegródki dużo, kolor np .szara , materiał skóra, dość duża tak by mieścił sie format a4, długie "uszy" do noszenia na ramieniu + koniecznie pasek regulowany do noszenia przez ramię i jak na razie nic nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Słoń od Loewe, pomysł na wzornictwo świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dnia 29.11.2016 o 00:16, artisan napisał: No to torebka zamówiona (od Barona) mam nadzieję, że żonie się spodoba... Być może ktoś chciałby wiedzieć czy warto kupować damskie torebki od Barona, to żona po trzech tygodniach użytkowania twierdzi, że warto. Wprawdzie dla mnie pewnym niemiłym zaskoczeniem był fakt, że rączki są wykonane z lakierowanej skóry ale widocznie kobietom to się podoba. Torebka jest używana intensywnie i jak na razie nic złego się z nią nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Który model kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Ups będzie problem gdy wróci żona to ją zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi