Styleman Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Moja ulubiona marka dżinsów -Jacob Cohen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Jak tu być we Włoszech i nie kupić butów ? Monki Pollini mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Alfred Sargent for AFPOS - COOPER Brown Monk Obłędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Jeszcze ciepła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 "Cekinowy" zwierz w znanym i lubianym opakowaniu Gratuluję. Pochwal się zapiętym na nadgarstku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 prosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 prosze:) Bardzo ładny pasek. Opakowanie też robi wrażenie. Przypomina mi się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 prosze:) Wygląda super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Dziękuję w imieniu nabywcy jak i twórcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Filip, a dlaczego ja takich ładnych pudełek nie dostaję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Bo odbierasz osobiście Jak chcesz mogę Ci kilka dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 spoko. Ale w sumie jedno mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Po czterokrotnym wylogowaniu podczas prób dodania wpisu ze zdjęciami nie mam już siły na dowcipne teksty. Zdjęcia poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Kurtka to Barbour Sports projektu Tokihito Yoshida, którą zapowiadałem parę tygodni temu. W razie pytań służę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Barbour pomaga obserwować postępy wroga Ja brzoza, ja brzoza… Grab, słyszysz mnie? A kurta bardzo fajna, czy faktycznie mają zawyżoną rozmiarówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Brzoza, zgadza się. Rozmiarówka: ten konkretny model ma rozmiarówkę zawyżoną bardzo mocno. Mam starą kurtkę Barbour quilted duracotton rozmiar XL, która jest na mnie trochę za duża. Mierzyłem modele woskowane i było podobnie. Natomiast ta tutaj to rozmiar XXL, i jest nieomal dopasowana. XL była dużo za wąska w ramionach. Ja mam 190 cm i około 90-94 kilogramy masy ciała (zależnie od dnia i pory roku). Nikt większy w tę kurtkę nie wejdzie i nie ma też większego rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 A czy to nie jest przypadkiem TA brzoza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Nie wiem, nie patrzyłem w górę. Ogólnie, co do fasonu, to jest kurtka rozumiana bardzo tradycyjnie, czyli wariacja na temat marynarki, stosunkowo wąska i dopasowana w ramionach. Kołnierz jest kołnierzem marynarki, skórzanym, można go postawić i wtedy da się zapiąć czwarty guzik, ale nie na zwykłą dziurkę, tylko na doszytą pętlę, jak w tweedowej marynarce myśliwskiej. Układ kieszeni też jest układem z marynarki (plus poacher's pockets ukryte w połach). Rękawy są wąskie, z podszewką. Wejdzie w nie sweter średniej grubości, ale w żadnym razie marynarka. Warto brać to pod uwagę: Sports jest jedną z nielicznych kurtek Barboura, której nie da się nosić z marynarką. Ogólnie, w przeciwieństwie do najbardziej popularnych kurtek Barbour, model Sports jest kurtką bardziej sportową niż myśliwską. Większe dopasowanie pozwala na lepszą swobodę ruchów, faktycznie jest trochę jak w marynarce. Można ją rekomendować do średniego (lub cienkiego) golfa lub do "crew necks" (jak na filmie "Skyfall"), dobrze będzie również z koszulą. Jeszcze dwie fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Boat shoes firmy Sperry z Asosa. Kupione z myślą o wiośnie (o ile wogle się w tym roku pojawi ) Na żywo ten brąz jest o ton ciemniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Mam identyczne Sperry. Dobry wybór. Fajnie się patynują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Buty Florsheim z TK Maxx. Na podeszwie widnieje napis Royal Imperial. Cena PLN 399. W rzeczywistości są bardziej czekoladowe - tutaj lampa mocno zmieniła kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Hate to rain on your parade, przepraszam że w języku obcym, ale nie znam w ojczystym stosownego odpowiednika... viewtopic.php?f=9&t=94&p=23495&hilit=florsheim+imperial#p23495 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Dobrze, że jest 14 dni na zwrot Na wkładce jest napisane tylko Imperial. Na podeszwie Royal Imperial. Kraj produkcji: Włochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi