michau Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 Andrew James/Van Graaf i +1 za Guinessa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 5 zł Razem ze zwężeniem? w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Jakby któryś z Kolegów chciał zrobić dziecku prezent i jednocześnie "urobić go" od maleńkości na potrzebę posiadania garnituru to polecam mój najnowszy nabytek : http://wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly ... nitur.html cytat na zachętę : Bardziej niż czegokolwiek na świecie Max pragnął mieć własny garnitur. Miał zielony sweter i zielone wełniane skarpety, miał zielony filcowy kapelusik z indyczym piórkiem, miał nawet porządną parę skórzanych spodenek z rzeźbionymi rogowymi guzikami. Ale każdy wie, że sweter i para spodenek to nie o samo co garnitur - szyty na zamówienie garnitur z długimi spodniami i marynarką do kompletu. Miłej lektury. Pozdrawiam Arkadyjczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 To mój dzisiejszy nabytek- koszula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 To cienki dżins? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 To cienki dżins?tak cienki dżins ,trochę się naszukałem aby dostać taka jak chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Chukka boots upolowane na wyprzedaży w Massimo Dutti. 129zł to super cena za te buty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Kupione teraz na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Nie. W ostatnim tygodniu wyprzedaży, ale niedawno odebrane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 No właśnie się tak zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Nowy lokator. Upolowany na Allegro. Jak się później okazało pochodzi z likwidowanej szwalni garniturów pod Piotrkowem. Piękny len vintage, naturalne drewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Super ten lokator Też takiego szukam Szkoda, że "do życia" nie może się dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Super ten lokator Też takiego szukam Możesz spróbować zadzwonić pod numer z tej aukcji: http://allegro.pl/manekin-meski-i2544788171.html We wcześniejszej aukcji było wystawionych 5 sztuk i nikt nie kupił ani jednej. Później wystawiona była aukcja tylko z jedną sztuką, którą ja kupiłem, ale może te 4 są jeszcze do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Super ten lokator Też takiego szukam Możesz spróbować zadzwonić pod numer z tej aukcji: http://allegro.pl/manekin-meski-i2544788171.html We wcześniejszej aukcji było wystawionych 5 sztuk i nikt nie kupił ani jednej. Później wystawiona była aukcja tylko z jedną sztuką, którą ja kupiłem, ale może te 4 są jeszcze do kupienia. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Poszetka - poszetka.com Angielka - A. Zaręba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 ATELLIER F&B kupiony na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 SVR - To jeszcze napisz "CO, GDZIE" i może jeszcze "ZA ILE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Via Roma, kupione w Warszawie na Placu Konstytucji, sklep z napisem "BUTY WŁOSKIE", cena... jedna piąta tysiąca Oczywiście na gumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Zakupy na jesień: Kardigan (wymieniłem guziki, bo wcześniejsze metalowe były okropne) Kamizelka przewidziana jako ocieplacz pod marynarkę (dziś testowana - doskonale wypadła) Trzewiki (teraz muszę pasek pod nie kupić :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Loake 1880? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Właśnie:) jaka marka i gdzie kupione te rzeczy? Mnie ten bezrękawnik się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Tak jest - buty to Loake 1880 model Burford - nowe, trochę poniżej 120 funtów na angielskim ebayu: http://www.loake.co.uk/loake-1880/boot/burford.html Kamizelka: Suitsupply (krótka, przylegająca do ciała): http://www.suitsupply.com/blue-coat-bw0 ... wear-vests Kardigan z kolei pochodzi ze sklepu Hirmer (cieplutki): http://www.hirmer.de/sortiment/strick/M ... rbe=marine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Zakupy na jesień: ciach Kamizelka przewidziana jako ocieplacz pod marynarkę (dziś testowana - doskonale wypadła) ciach Zrobiłbyś fotkę takiego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Oczywiście kolego, nie ma problemu. Wrzucę go do CMDNS i zostawię tu info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi