maciato Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Linz PS fajny model. W moich loafersach PS jest strasznie płytka pięta, po rozchodzeniu leciutko klapie Czy w tym modelu też tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Nie mam takiego wrażenia. Wydaje się być podobna jak w innych moich półbutach. Wkładka wewnątrz jest rewelacyjnie wyprofilowana i wygodna jak w żadnych innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Szkoda, że modelu Garda (loafersów) już nie będzie kolejnych dostaw, podobno tem model nie jest już produkowany. Co do tego patynowania to widzę, że nic z tego nie będzie, ani skóra nie jest jest czymś, co warto zestawić ze słowem "jakość", ani też migracja z czarnego na brązowy nie przynosi jakichkolwiek efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Misza ładny kolor tej polówki. Szkoda jedynie zdecydowanie za długich rękawów (masz szew w połowie mięśni naramiennych więc de facto to niewłaściwy rozmiar, a nie wina kroju). Krótkie, albo bardzo krótkie zmieniłyby diametralnie Twoją sylwetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Kopyto 236 Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Bardzo ładne i wydają się smukłe.. to brąz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Na tym zdjęciu w dziennym świetle widać dokładnie prawdziwy kolor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Ah ten balans bieli;) Ciemny braz, przynajmniej taki mi sie wydaje. Kopyto ponoc bardzo zblizone do 348, tylko bardziej zaokraglone, mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 eye_lip zapomniał poprawić kontrast - teraz lepiej widać patynę na butach: http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=butysq.jpg&res=landing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Kopyto ponoc bardzo zblizone do 348, tylko bardziej zaokraglone, mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Pozdrawiam, dsc. Czy ja wiem czy zbliżone C&J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Jak dla mnie powyzsze pokrywa sie z tym, co napisalem, 236 jest bardziej okragle. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Kopyto 236To chyba Twoje pierwsze C&J, prawda? Jestem ciekawy opinii, ale proszę o nią za jakiś tydzień, dwa jak już ochłoniesz po zakupie i przetestujesz te buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Zgadza sie, pierwsze C&J, porownam do Meermina, AS'a i Zampaloni (innych nie mam:)). Obawiam sie jednak, ze pierwszy 'raport' nastapi po kilku miesiacach, bo obecnie nie mam nawet jak uzytkowac tego typu butow. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Pasek z gada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Obiecane zdjęcia, trochę późno i chyba od światła słonecznego w niektórych miejscach są lekko rozmazane zdjęcia. Buty są bardzo zgrabne, także na prawdę warto za cenę w tej chwili już 129 złotych. Gdzieś czytałem, że jest zaniżona rozmiarówka ale zupełnie się z tym nie zgadzam (na przykładzie mojego egzemplarza). Idealnie trafiłem w rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 To są te? http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2Bzamszowe Zupełnie nie widać tego "przypalenia" na noskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Byłem w Massimo ostatnio, widziałem te buty. Te ze zdjęcia wyglądają dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 jest dużo mniejsze niż na stronie, ale jednak jest. Widać to lepiej poniżej: viewtopic.php?f=1&t=572&start=1636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Tak to są te. Przypalenie jest takie jak na zdjęciach moich i tych w linku powyżej aczkolwiek te z linku mają mocno przekłamane kolory. Tutaj w miarę rzeczywiście to wszystko wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Pasek z gada? Z rybki (łosoś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 BARDZO budżetowy zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 65zł, TK Maxx? Też ostatnio chciałem je kupić, ale niestety rozmiaru mojego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Bingo kupiłem też drugie, ale bez ażurowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 O, pokaż je. W takiej samej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi