Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno nie spełniają kryteriów prawnych w naszym kraju aby ktokolwiek mógł je sprzedać, gdyż sprzedaż i wprowadzanie do obrotu takich towarów jest zabronione - to tak pro forma, o samym noszeniu podróbek wszelakiej maści się nie będę wypowiadał, bo nie chcę robić OT w tym temacie o nowych nabytkach - zresztą wrzucę dziś nowe nabytki aby było zgodnie z tematem.

Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze, myślałem,że to jakieś spinki demonstracyjne czy coś w tym rodzaju ( jak np koszulka dodawana jako gratis do zakupu wody toaletowej), tak było...

w szczególności przy takich markach które mogą być popularne wśród producentów podróbek, warto zwrócić uwagę na jakość wykonania: np. tłoczenie nazwy wygląda słabo, a "gwiazda" mont blanc nie jest zgodna z oryginalną ...

oryginalna:

Dołączona grafika

W ostatnią środę otrzymałem czarne Minichino Pegasusy. Rozmiar 41 i wcale nie ciasne:) Także jak ktoś zamierza kupować to lepiej niech nie bierze ciut większych:) Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta:), skóra miękka ....co podoba mi się. NIe jestem fachowcem więc więcej nic nie powiem.

Jedna do cordovanu, druga do zamszu.

Napisz coś więcej. Jakie włosie poleca pan Baryliński do cordovanu, bo ta do zamszu to chyba w środku z mosiądzem ?

Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy.

Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy.

Hmm a jak właściwie ma się sprawa szczotkowania z miedzianą wkładką do zużycia zamszu? Przyznam się, że bardzo oszczędnie taką szczotką traktuję buty, głównie tylko miejsca gdzie już skóra świeci, bojąc się o szybsze zużycie butów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.