mr.vintage Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 hm...może masz rację..no ale cóż już zapłacone.. zdajesz sobie sprawę, że to podróby? To samo miałem napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 hm.. teraz tak...za 2 pary zapłaciłem 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 @ Filip Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Nowym nabytkiem jest książka czy ładny but? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Książka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2012 Nie mogę się doczekać zdjęć pierwszych butów Twojego wyrobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 hm.. teraz tak...za 2 pary zapłaciłem 100 zł Dziś je dostałem, zapewne nie spełniają kryteriów tego forum, ale tak do końca tandetnie nie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Na pewno nie spełniają kryteriów prawnych w naszym kraju aby ktokolwiek mógł je sprzedać, gdyż sprzedaż i wprowadzanie do obrotu takich towarów jest zabronione - to tak pro forma, o samym noszeniu podróbek wszelakiej maści się nie będę wypowiadał, bo nie chcę robić OT w tym temacie o nowych nabytkach - zresztą wrzucę dziś nowe nabytki aby było zgodnie z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze, myślałem,że to jakieś spinki demonstracyjne czy coś w tym rodzaju ( jak np koszulka dodawana jako gratis do zakupu wody toaletowej), tak było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze,Spoko. Nawet mi nie przyszło do głowy, że mógłbyś chcieć z własnej woli kupić fejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Daje słowo, że dokonałem zakupu w dobrej ( naiwnej) wierze, myślałem,że to jakieś spinki demonstracyjne czy coś w tym rodzaju ( jak np koszulka dodawana jako gratis do zakupu wody toaletowej), tak było... w szczególności przy takich markach które mogą być popularne wśród producentów podróbek, warto zwrócić uwagę na jakość wykonania: np. tłoczenie nazwy wygląda słabo, a "gwiazda" mont blanc nie jest zgodna z oryginalną ... oryginalna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Dziękuje za uwagi - słuszne...nauczka dla mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 W ostatnią środę otrzymałem czarne Minichino Pegasusy. Rozmiar 41 i wcale nie ciasne:) Także jak ktoś zamierza kupować to lepiej niech nie bierze ciut większych:) Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta:), skóra miękka ....co podoba mi się. NIe jestem fachowcem więc więcej nic nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Jako wygląd, to stwierdzam, że lepiej prezentują się na fotach producenta Wrzuć swoje zdjęcia, bo chyba nie mamy sobie wyobrazić tej różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 A i co nosiłeś wcześniej? Miałeś może do czynienia z butami Loake? Obecnie odkładam kasę na błękitne lotniki od Minichino i wolałbym nie wtopić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu. Napisz coś więcej. Jakie włosie poleca pan Baryliński do cordovanu, bo ta do zamszu to chyba w środku z mosiądzem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Sutor Mantellassi w stanie idealnym (zgodnie z aukcją raz założone i po zużyciu podeszwy jestem gotów w to uwierzyć) upolowane na allegro za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 farciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Jedna do cordovanu, druga do zamszu. Napisz coś więcej. Jakie włosie poleca pan Baryliński do cordovanu, bo ta do zamszu to chyba w środku z mosiądzem ? Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Zgadza się, do zamszu z wkładką. Do cordovanu wybrałem twardą szczotke z wlosiem agawy. Hmm a jak właściwie ma się sprawa szczotkowania z miedzianą wkładką do zużycia zamszu? Przyznam się, że bardzo oszczędnie taką szczotką traktuję buty, głównie tylko miejsca gdzie już skóra świeci, bojąc się o szybsze zużycie butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 lato się zbliża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Jaspis w 2 kolorach do budżetowych spinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Najnowszy zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi