Ernestson Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Dobrze czytam, że teraz zamiast trzymać igłę w dłoni będziesz machał wajchą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Hej! No piękne A ja rano odebrałem długo wyczekiwaną przesyłkę: [...] Rewelacja sprawdzałeś, jak działa? Widzę, że nitka nie założona. pozdr.Vslv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Właśnie działam z nią, ale jeszcze nie wszystko ustawiłem i mam problem z odkręceniem wieczka bębenka z nicią, pewnie do wieczora pierwszy ścieg pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Fajna sprawa i pozwala oszczedzic czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Fajna sprawa i pozwala oszczedzic czas:) Ale fajny trening ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Fajna sprawa i pozwala oszczedzic czas:) Ale fajny trening ! Cały czas sie boję, że któryś z Kolegów zacznie sobie sam dziergac tatuaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 No piękne A ja rano odebrałem długo wyczekiwaną przesyłkę: czyli: Gratulacje. Bardzo chętnie obejrzałbym kiedyś na żywo tę maszynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jestem pewien że kolega Eye_lip stuninguje maszynę i doda do niej jakiś silnik, albo będzie umawiał chętnych na trening... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Nowe nabytki z TK Maxx: 1. Krawat Mario Barutti, 100% bawełna, gruby, mięsisty. Kolor ciemna zieleń - zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru. 2. Krawat Altea (Italy), 55% jedwab, 45% len. Pudrowy róż. Piękny krawat, ale kupiony pod wpływem impulsu. Po kilku dniach stwierdzam, że chyba go nie wykorzystam. Jeśli byłby ktoś chętny, to oddam w dobre ręce po cenie z metki (39 zł), szkoda mi go zwracać. KRAWAT ZAREZERWOWANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 ... a ja pozyskałem kilka kolorów kwiatków do butonierki z http://vandafineclothing.com/store/4-lapel-pins i ja też pozyskałem, dzięki życzliwemu pośrednictwu Kolegi, Za co mu publicznie dziękuję. Przy okazji dodam, że Kolega Michał ma fantastyczną marynarkę w kratkę (albo kratkę w marynarkę, jak kto woli). Dzięki za kwiatki, Michale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 sam hober bespoke grenadyna, 4 fold, wypełnienie średnie (standardowe), kolory - slate blue #12, charcoal grey #21, burgundy #3 gdyby ktoś chciał sobie sprawić podobne zalecam zamówienie wcześniej próbek materiału. zdjęcia na stronie nie oddają idealnie barwy i stopnia połysku grenadyny. http://www.samhober.com/grenadine-garza ... olid-ties/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Gratuluję zakupu i witam w gronie miłośników grenadyn od Hobera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 dziękuję to jedna z tych rzeczy co człowiek nie wie, że jej potrzebuje dopóki nie spróbuje. stały się moimi ulubionymi i już planuję kolejne. muszę spróbować też wersji bez wypełnienia, jak Twoja. powinna być idealna na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Bez wypełnienia są idealne po prostu. Na każdy sezon. A co do grenadyn, to wiem o czym mówisz. To rodzaj uzależnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Jest na sali doktor od uzależnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 stały się moimi ulubionymi i już planuję kolejne. Cholera ja planowalem przynajmniej jeden jako prezent ode mnie dla siebie na swieta, ale pieprzony samochod pochlonal fundusze:( Trzeba czekac i ogladac zdjecia... Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 sam hober bespoke grenadyna, 4 fold, wypełnienie średnie (standardowe), kolory - slate blue #12, charcoal grey #21, burgundy #3 gdyby ktoś chciał sobie sprawić podobne zalecam zamówienie wcześniej próbek materiału. zdjęcia na stronie nie oddają idealnie barwy i stopnia połysku grenadyny. http://www.samhober.com/grenadine-garza ... olid-ties/ Przepiękne. Burgundy na Twoim zdjęciu wpada trochę w brąz w porównaniu ze zdjęciem na stronie Hobera. Charcoal prezentuje się lepiej, niż na stronie sprzedawcy. Z kolei slate blue to chyba pomyłka - miałeś na myśli może cream albo light yellow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 to jest właśnie problem ze zdjęciami w komputerze. moje były robione w jedynym momencie gdy było wczoraj dostępne światło słoneczne - zmierzające ku zachodowi. w związku z czym mają trochę żółtego przebarwienia. co do kolorów: - najbardziej na lewo jest burgund (nr3), które rzeczywiście momentami wpada w brąz, bardzo podobny do bitter chocolate (nr6), bardziej wisniowy byłby dark red (nr2), ma w sobie wyraźnie więcej czerwieni, dark chocolate (nr5) jest ciepłym brązem, jest jeszcze dark purple (nr35), który określiłbym jako śliwkowy - jest zbudowany z fioletowych i czarnych włókien; - środkowy to charcoal grey / silver (nr21) - jest zbudowany z ciemnoszarych i białych włókien pół na pół co daje w efekcie jasny kolor srebrny, wśród próbek niestety nie ma żadnej ciemnoszarej; - po prawej jest slate blue (nr12) czyli 'przykurzony niebieski', mniej więcej kolor zgadza się z prezentowanym na stronie hobera, na moim zdjęciu może być poczytywany za szary, ale w rzeczywistości ma w sobie więcej niebieskiego; - spośród próbek dwie szczególnie rzucają się w oczy - żółty (nr29) i niebieski (nr14) - są wściekłe . to w ramach 'ostrzeżenia'. pozostałe są raczej stonowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 sam hober bespoke grenadyna Gratuluję; jednak większe wrażenie (przynajmniej na mnie) robi Garza Grossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Już prawie nowe nabytki z trochę innego niż koledzy źródła. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Pochwalisz się z jakiego źródła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Pochwalisz się z jakiego źródła? Będę jak echo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Pochwalisz się z jakiego źródła? Będę jak echo. I ja, i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Dzisiejsze znalezisko, idealnie na chlody: Lambswool, braz + bez. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Dzisiejsze znalezisko, idealnie na chlody: Lambswool, braz + bez. Pozdrawiam, dsc. Piękny. Nad podobnym się wahałem właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi