pszemau Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Zaiste, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 A cena za całość jedynie jak za porządny pasek z krokodyla z manufaktury JFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Sugerowalbym nie zestawiac tego krawata z tym garniturem, wyjdzie ciezko, ciemno i pogrzebowo, nawet przy jasnej koszuli (albo wrzucisz zdjecia do CMDNS i udowodnisz, ze sie myle;)). Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Jest ok, miałem dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Sugerowalbym nie zestawiac tego krawata z tym garniturem, wyjdzie ciezko, ciemno i pogrzebowo, nawet przy jasnej koszuli (albo wrzucisz zdjecia do CMDNS i udowodnisz, ze sie myle;)). Pozdrawiam, dsc. Dla blondyna byłaby to zła kombinacja. Eye-lip jest brunetem więc powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Zakupy brukselskie: Moje pierwsze buty GYW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Ciąg dalszy (dwa zdjęcia): Dodatkowo prawidła gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Nabyte dawno, ale niedawno dotarły, więc się pochwale: Zdobyte dzięki uprzejmości kolegi Immune. Wielkie dzięki Bartku, ciesze się, że się zdecydowałem mimo, że kolor nie należy do moich ulubionych (dobitnie chcą się fotografować jako brązowe, w rzeczywistości są zgniło-zielone, jednak zostawiłem zdjęcie bez tykania WB). Pozdrawiam, dsc. Niestety nie umiem robić tak ładnych zdjęć jak Ty ale wrzucę niedawno nabyte buty w kolorze z Twojego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wrzucę jeszcze jedne zakupione razem z poprzednimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 mam dokladnie te same:) i jeszcze kilka innych kupilem razem z tymi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Na razie je "rozbijam" w warunkach domowych, ale zasłonięte spodniami wyglądają jak klasyczne oksfordy. Postaram się wrzucić zdjęcie, jak już będą w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Na razie je "rozbijam" w warunkach domowych, ale zasłonięte spodniami wyglądają jak klasyczne oksfordy. Postaram się wrzucić zdjęcie, jak już będą w użyciu. Albo miałeś na myśli derby, albo rozważ skrócenie spodni o 10 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Na razie je "rozbijam" w warunkach domowych, ale zasłonięte spodniami wyglądają jak klasyczne oksfordy. Postaram się wrzucić zdjęcie, jak już będą w użyciu. Albo miałeś na myśli derby, albo rozważ skrócenie spodni o 10 cm Masz rację, z pośpiechu napisałem oksfordy , może dlatego że "chodzi" za mną zakup takowych od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Idealnie pasowałyby do stylu rockowego. Ramoneska, jeansy, pasek z ćwiekami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło. Idealnie pasowałyby do stylu rockowego. Ramoneska, jeansy, pasek z ćwiekami Skorzystam, jak będę wybierał się na WOODSTOCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Nowe nabytki, kilka sprzed kilku tygodni, ale nie było wcześniej okazji do zrobienia zdjęć: 1. Trzewiki Calzoleria Pier Gentili - podziękowania dla Bartka/Immune. 2. Kardigan Nigel Hall - upolowany w TK Maxx, wełna merynosowa. 3. Chinosy Polo Ralph Lauren - upolowane w second handzie, nogawki zwężane od kroku po szwie wewnętrznym, po przeróbce na dole mają 19 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 @mr.vintage - świetny zestaw. Zapytam z ciekawości ile kosztuje Ciebie takie zwężanie? Spodnie były dodatkowo skracane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Zwężenie nogawek i skrócenie 25 zł łącznie. Same spodnie kosztowały ok. 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Zwężenie nogawek i skrócenie 25 zł łącznie. Same spodnie kosztowały ok. 10 zł Michał, Ty to masz głowę. Często dostaniesz fajne ciuchy w śmiesznej cenie. To też spora sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 @ dsc, czy mógłbyś zdradzić jakiej firmy są Twoje nowe buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 najpierw rękawiczki od od Pana Jamrozińskiego: i mój od dwóch miesięcy wyczekiwany prezent imieninowy – kurier dosłownie przed chwilą dostarczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Piękne rękawiczki, czy wykończenia są granatowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 nigdy, nigdy – tylko odcienie fioletu, a w tym wypadku ciemnofioletowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Wczoraj do mnie przyszedł. W granacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi