Dan Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Ładny kolor. Poza tym, z tego, co widać, to stylizacja przypomina nieco zestawy gccg. Pozdrawiam, Dr trochę w tym prawdy swoją drogą ktoś wie co z gccg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Panowie "gccg look" zupełnie przypadkowy . Budrysówkę ubrałem tylko do zdjęcia co by się pochwalić nowym nabytkiem . Pozdrawiam marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Mnie też kolor się podoba. Pasuje Ci do dzisiejszych butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Znalezione w pawlaczu buty mojego Taty. Ponieważ go uwierały trafiły tam na kilkanaście lat. Otrzymał je w prezencie od rodziny z "zachodu" http://imageshack.us/photo/my-images/714/img3579hf.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/822/img3581q.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/257/img3582g.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/39/img3583wo.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/511/img3584h.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/821/img3585bu.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/822/img3586g.jpg Marka to Fioretti. Niestety bliżej mi nie znana. Znalazłem tylko producenta kopyt pod tą marką. Może ktoś coś więcej wie o tym producencie? Niedługo mam zamiar je trochę odświeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Znalezione w pawlaczu buty mojego Taty. Ponieważ go uwierały trafiły tam na kilkanaście lat. Otrzymał je w prezencie od rodziny z "zachodu" Marka to Fioretti. Niestety bliżej mi nie znana. Znalazłem tylko producenta kopyt pod tą marką. Może ktoś coś więcej wie o tym producencie? Niedługo mam zamiar je trochę odświeżyć. Na moim maku zdjęcia są niewidoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Na moim wajo również zdjęcia niewidoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Trzeba kliknąć "cytuj" i tam sobie skopiować linki do przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Z jakiegoś powodu zdjęcia nie wyświetlają się na forum. Zmieniłem na linki bezpośrednie do ImageShack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Na moim wajo również zdjęcia niewidoczne.Wajo pomarańczowy?No coś Ty, wajo różowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Upolowałem na brytyjskim eBay'u w takiej cenie, że aż się boje, czy wszystko z nimi OK (czy corrected grain, itp.). Alfred Sargent Edgware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Wrażenie robią świetne, ale poczekajmy, aż się wypowie Sam-Wiesz-Kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Buty świetne! A ile takie cudo kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Upolowałem na brytyjskim eBay'u w takiej cenie, że aż się boje, czy wszystko z nimi OK (czy corrected grain, itp.). Alfred Sargent Edgware ] Bardzo ładne kopyto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Nie bój się, ja upolowałem nowy model z (nieistniejacej już) linii w Premier za mniej niż 1/3 ceny. Te buty są brązowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Bardzo ładne. Skóra wygląda na Bookbinder, ale ja się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Tak, to jest corrected grain jak wszystkie modele z kolekcji classic. Fajne buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Tak, to jest corrected grain jak wszystkie modele z kolekcji classic. Fajne buty. Dostałeś błogosławieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Tak, to jest corrected grain jak wszystkie modele z kolekcji classic. Fajne buty. Dostałeś błogosławieństwo. Będę nosił. Chyba, że rozmiar okaże się nie ten. @eye_lip kolor opisany był jako "Marronite (Dark Burgundy)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 What say ye, merry gentlemen? Poza tym, że zdjęcia kiepskie na szybko? I pytanie dodatkowe, jak nazywa się taki rodzaj kratki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 What say ye, merry gentlemen? Poza tym, że zdjęcia kiepskie na szybko? I pytanie dodatkowe, jak nazywa się taki rodzaj kratki? gun club check klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Nabyte dawno, ale niedawno dotarły, więc się pochwale: Zdobyte dzięki uprzejmości kolegi Immune. Wielkie dzięki Bartku, ciesze się, że się zdecydowałem mimo, że kolor nie należy do moich ulubionych (dobitnie chcą się fotografować jako brązowe, w rzeczywistości są zgniło-zielone, jednak zostawiłem zdjęcie bez tykania WB). Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Zdobyte dzięki uprzejmości kolegi Immune. Wielkie dzięki Bartku, ciesze się, że się zdecydowałem mimo, że kolor nie należy do moich ulubionych (dobitnie chcą się fotografować jako brązowe, w rzeczywistości są zgniło-zielone, jednak zostawiłem zdjęcie bez tykania WB). Pozdrawiam, dsc. Polecam pobawić się balansem kolorów w programie graficznym, np. w całkowicie darmowym Gimp'e, który na poziomie nawet średnio-zaawansowanym, posiada tę samą funkcjonalność co photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Obrobke robilem w PSie CS4, ale umyslnie nie tykalem WB:) Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Garnitur 70% wełna 30% jedwab + krawat 90% wełna 10% jedwab. Vistula Red/Lantier Dobre combo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi