adam100 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Witam, Grensony, które przyjechały jakiś tydzień temu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Ladne,bardzo lubie laczenia skory z zamszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Grensony, które przyjechały jakiś tydzień temu. Piękne buty; u mnie nowe nabytki około krawatowe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a wczoraj takie coś powstało w przeciągu pół godziny : Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Maciato - zazdroszczę zakupów . Gdzie kupiłeś spinkę ? Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Na znanym portalu aukcyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 A jakiego to miasta weduta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Jęsli chodzi o paski to trzeba przyjść z własną klamerką. Kolory do wyboru są tylko dwa, tak więc trudno mówić o szaleństwie. Nie pytałem czy istnieje możliwość zrobienia paska z własnego materiału. Dzięki za info. Będę musiał go odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Flanela:) + krawat Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Krawat szerokości pasków na koszuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Argh! faktycznie, prosze wybaczyc nie mam doswiadczenia w noszeniu patterned shirts na usprawiedliwienie dodam, ze mialy byc nowe nabytki, no to sa! Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Bardziej chodziło mi o szerokość tego krawata. Ile to jest cali, 2? A jeżeli chodzi o dopasowanie do koszuli to wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Ile to jest cali, 2? 6cm Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Flanela:) + krawat Czy to krawat z Kent Wang? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Az tak dobrze to nie, krawat z CT: http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-ties/ ... |||||||||# Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 massimo dutti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Ostatnie nabytki: 1. Buty Ryłko: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2. Parasol Doppler: Uploaded with ImageShack.us Do kupienia tutaj: http://allegro.pl/parasol-tytan-automat ... 02125.html 3. Paski: Uploaded with ImageShack.us Do kupienia tutaj: http://allegro.pl/listing.php/user?cate ... d=11740522 - szczerze mówiąc wątpię, żeby można było dostać lepsze paski gdziekolwiek w tej cenie. 4. Szal kupiony w Willsoorze (wyprodukowany przez Woolmark) - 100% wełna; do kupienia w ich sklepie internetowym. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 tak na marginesie - woolmark niczego nie produkuje. jest organizacją promującą wyroby wełniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 tak na marginesie - woolmark niczego nie produkuje. jest organizacją promującą wyroby wełniane. Dobrze wiedzieć, bo na metce szalika jest tylko logo i nazwa Woolmark i żadnych innych firmowych oznaczeń, a do tego tylko dopisek, że Made in Germany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Ostatnie nabytki: 3. Paski: Do kupienia tutaj: http://allegro.pl/listing.php/user?cate ... d=11740522 - szczerze mówiąc wątpię, żeby można było dostać lepsze paski gdziekolwiek w tej cenie. Dobrze, że dałeś się namówić, skóra naprawdę miękka i lepiej pracująca niż to co można kupić normalnie w sklepach, za 3x większą cenę. Żałuję, że sprzedawca nie oferuje pasków zamszowych i skórzanych w innych kolorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Ostatnie nabytki: 3. Paski: Do kupienia tutaj: http://allegro.pl/listing.php/user?cate ... d=11740522 - szczerze mówiąc wątpię, żeby można było dostać lepsze paski gdziekolwiek w tej cenie. Dobrze, że dałeś się namówić, skóra naprawdę miękka i lepiej pracująca niż to co można kupić normalnie w sklepach, za 3x większą cenę. Żałuję, że sprzedawca nie oferuje pasków zamszowych i skórzanych w innych kolorach. To prawda, wypada jedynie podziękować za namiary, bo to Twoja zasługa, że firma znalazła się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Nadeszła jesień, czas na rękawiczki. Żadne jak dotąd rękawiczki z sieciówek nie spełniały moich oczekiwań względem dopasowania, więc postanowiłem wybrać się do pracowni państwa Kowalskich i zamówić rękawiczki na miarę. Ku mojemu zaskoczeniu, p. Kowalska odradziła mi to, gdyż uznała, że mam dość typowy rozmiar dłoni. Dobrała mi, jak sama powiedziała, "rarytas", tj. rękawiczki ze skóry jelenia nowozelandzkiego. Po pierwszym dniu noszenia jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Witam przedstawiam tkaniny zamówione z wyprzedaży prowadzonej przez Zakiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 co prawda chyba powinno to odwrotnie wyglądać, ale ze względu na moje zboczenie jeśli chodzi o zegarki, najpierw kupiłem paski, a potem szukałem do nich butów - takie małe pastwienie się nad sobą ) ale w sumie nie było źle, jedno centrum handlowe i pyk! od razu trzy pary - żeby żonkę udobruchać jutro jedziemy kupić dla niej cel casual Nord, garnitur Venezia, garnitur Ryłko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 I widzisz Krzysiek, to błąd początkującego, kupiłeś 3 średnie pary zamiast 1 dobrych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi