Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Immune może przesadził (Buty są nowe w przeciwieństwie do tamtych CJ, ktore pokazałeś), ale faktycznie obuwie firmy Samuel Windsor to porażka. Abstrahując od jakości materiałów, ich wykończenie w środku wygląda, jakby ktoś przerwał w połowie pracę.

Opublikowano

Najdroższe buty jakie widzialem w SH kosztowały 50 zł, także jak coś Lobb'a znajdę i rozmiar będzie nie mój:) bez problemu odsprzedam:) buty dziś kupione nie są w tak idealnym stanie jak na zdęciach ( mają drobne plamki) pewnie długo leżakowały gdzieś:), ale skóra jest jasna także w razie czego przyciemnie je i mam nadzieje bedzie w 100% ok.

Opublikowano

12 z przesyłką to ktoś prawie za darmo oddał ;) Karczmarzu, czy to jest skóra lakierowana?

Lakierowana. A cena zalicytowana najniższa mozliwa, a nikt inny nie był zainteresowany, więc poszło niemal za darmo.

Opublikowano

Tkanina ponad 400 gram, zwarta, bardzo przyjemna w dotyku - czuć, że wytrzyma sporo i nie będę miał z nią problemów, tak jak z nieszczęsną z Bielska, z której uszyłem spodnie i się rozwaliły po jednym dniu.

Opublikowano

Poszedł pobiegać i wrócił z materiałem :)

eye_lip - Piękna tkanina napisz coś więcej o gramaturze i tym jaka jest w dotyku (lejąca, sztywna, szorstka itp).

Poszedł po poszetkę, a pod belą wrócił. ;)

A materiał rzeczywiście piękny.

Opublikowano

Fakt trochę zbliżona ale nie do końca, zdjęcie nie oddaje tej tonacji, pewnie przez lampę błyskową, tak naparwdę nie wiem czy będę ją nosił ponieważ jest za elegancka do mojego zawodu( pracuje w galerii sztuki:) kupiłem ją ponieważ jest w bardzo dobrym stanie no i Borrelli..:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.