damiance Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Ekspresowa akcja. Wczoraj zamówione, dzisiaj już u Ciebie. Jak oceniasz ich jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 kupiłem z dostawa niemal do domu - firma jest z moich okolic. Za te pieniądze szczerze polecam. Drewno egzotyczne, niestety nie wiadomo jakie. Cięte w poprzek włókien, stąd widać "kropki" / przekrój włókien na oczku. Tarcza jest lakierowana. Stopka dobrej jakości. Oczko przyklejone do srebrnej tarczy na klej. Jak widać srebrna tarcza jest dość cienka, stąd drogie srebro nie podbija kosztu całości. Generalnie obejrzałem kilkanaście różnych modeli i wybrałem sobie jeszcze model "spinacz biurowy" - srebrna tarcza z emalią (w technologii na gorąco). poniżej zdjęcie ze strony sklepu. ciekawy jest jeszcze model "guzik" pierwotnie myślałem o modelu okrągłym z rantem (dobra relacja ilości srebra do ceny) i o poniższym, ale okazały się za duże. Poniższy model ma 2 cm dł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 ciekawy jest jeszcze model "guzik" Guzik niestety damski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 nie widzę płci kolor nie teges? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Meskie maja 4 dziurki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 kupiłem z dostawa niemal do domu - firma jest z moich okolic. Za te pieniądze szczerze polecam. Drewno egzotyczne, niestety nie wiadomo jakie. Cięte w poprzek włókien, stąd widać "kropki" / przekrój włókien na oczku. Tarcza jest lakierowana. Stopka dobrej jakości. Oczko przyklejone do srebrnej tarczy na klej. Jak widać srebrna tarcza jest dość cienka, stąd drogie srebro nie podbija kosztu całości. Generalnie obejrzałem kilkanaście różnych modeli i wybrałem sobie jeszcze model "spinacz biurowy" - srebrna tarcza z emalią (w technologii na gorąco). poniżej zdjęcie ze strony sklepu. ciekawy jest jeszcze model "guzik" pierwotnie myślałem o modelu okrągłym z rantem (dobra relacja ilości srebra do ceny) i o poniższym, ale okazały się za duże. Poniższy model ma 2 cm dł. Upatrzyłem sobie te same (poza drewnianymi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Meskie maja 4 dziurki? Tak męskie mają 4 dziurki. Dwie tylko przy bieliźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 nie widzę płci kolor nie teges? Frankie ma po prostu kosmate skojarzenia Skojarzenia zawsze mam kosmate. Ale w tym wypadku akurat wyjątkowo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 kupiłem z dostawa niemal do domu - firma jest z moich okolic. Za te pieniądze szczerze polecam. Drewno egzotyczne, niestety nie wiadomo jakie. Cięte w poprzek włókien, stąd widać "kropki" / przekrój włókien na oczku. Tarcza jest lakierowana. Stopka dobrej jakości. Oczko przyklejone do srebrnej tarczy na klej. Jak widać srebrna tarcza jest dość cienka, stąd drogie srebro nie podbija kosztu całości. Generalnie obejrzałem kilkanaście różnych modeli i wybrałem sobie jeszcze model "spinacz biurowy" - srebrna tarcza z emalią (w technologii na gorąco). poniżej zdjęcie ze strony sklepu. ciekawy jest jeszcze model "guzik" pierwotnie myślałem o modelu okrągłym z rantem (dobra relacja ilości srebra do ceny) i o poniższym, ale okazały się za duże. Poniższy model ma 2 cm dł. Sądząc po podanych przez Ciebie wymiarach przypuszczam, że są to klepki parkietu przemysłowego pocięte na "plasterki": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Damiance, Czy mógłbyś podrzucić namiar na ten sklep? Te drewniane spinki są godne uwagi, bardzo lubię drewno (nawet pióro do pisania mam drewniane), i mam ochotę nabyć takie spinki drogą kupna.\ Pozdrawiam Arkadyjczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 http://kolczyk-sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Sądząc po podanych przez Ciebie wymiarach przypuszczam, że są to klepki parkietu przemysłowego pocięte na "plasterki": Ileż to spinek można zrobić z jednej klepki! Że też sam na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Ileż to spinek można zrobić z jednej klepki! Że też sam na to nie wpadłem Ja na to wpadłem 2 lata temu. Mam chyba 8 rodzajów drewna egzotycznego w postaci próbek parkietu przemysłowego. Zamówiłem je właśnie 2 lata temu przy okazji zakupu parkietu. Miałem z nich samodzielnie wykonać spinki, ale pomysł umarł, bo nie mogłem nigdzie dostać detalicznych ilości stopek do spinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Trzeba było kupić hurtowo ze 100 sztuk. Bez problemu byś to później rozprowadził za rozsądną kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Baumler goodyear weted założone kilka razy + prawidła Bexley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Prosto z Niemiec, zamszowe Gordon&Bros na gumowej podeszwie Teraz pytanie za 100 pkt gdzie można kupić zamszowy pasek dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Wiem, że włoski Boggi sprzedaje dość dobrej jakości zamszowe paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanD Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Niestety radość została zmącona lekkim problemem jakościowym - opiszę co i jak dostanę odpowiedź od Herringsa Bardzo ladne buty. Cos z nimi bylo nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Caporegime, a to ma być raczej cienki pasek, czy casualowo szeroki? Jeśli ten drugi i chodzi o sklepy stacjonarne, to widziałem, a nawet kupiłem niedawno jeden w Camel Active, niestety o jakości nie mogę nic powiedzieć, bo się nie znam. Jednak osobiście miałem problem ze znalezieniem jakiegokolwiek zamszowego paska, więc pomyślałem, że taka informacja się przyda. Pasek jest bardzo miękki, wręcz "lejący się", można go nieznacznie rozciągnąć w rękach, choć nie sprawia wrażenia, jakby miał zaraz pęknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondra Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Prosto z Niemiec, zamszowe Gordon&Bros na gumowej podeszwie Teraz pytanie za 100 pkt gdzie można kupić zamszowy pasek dobrej jakości Zacznę "karierę" na forum w ten sposób Nie wiem czy uznasz to za dobrą jakość... http://store-us.hugoboss.com/Suede-%27UGOS-S%27-Belt/hbna50204887,en_US,pd.html&cgid=24300#!i%3D10%26color%3D202_Dark-Brown http://store-uk.hugoboss.com/Suede-belt-%27Suedonio%27/hbeu50196307,en_GB,pd.html&cgid=24500#!i%3D1%26color%3D202_Dark-Brown%26size%3DEU_100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Po wizycie w dziadka szafie 1. Brązowy knit - wełna 2. Beżowy knit - hmm, dziergany materiał jak firana :] 3. 100% Poliester 4. chyba bawełna 5. 100% wełna 6. 100% szkocka wełna 7. 100% jedwab, Yves Saint Laurent 8. 100% jedwab, Mallory&Church London 9. 100% jedwab, The Shirt Store Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Fajne. Dziadek wie? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Fajne. Dziadek wie? ; )Babcia wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi