Brzydalllo Napisano 15 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Jak oceniacie zakup? Pozytywnie, za taką cenę jest to dobry wybór pomimo opisanych wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Pozytywnie, za taką cenę jest to dobry wybór pomimo opisanych wad.Podpisuję się pod tym co napisał kolega Brzydalllo. Jestem pewny, że będziesz z nich bardzo zadowolony. Bardzo ładne buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 15 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Pozostaję zagorzałym przeciwnikiem monków, ale jeśli lubisz ten styl, to ta para jest jego godnym przedstawicielem. Ładny projekt i ładny kształt kopyta, do tego jakość wykonania też wygląda na dobrą. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexonariusz Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nowa poszetka. 100% jedwab. W rzeczywistości kolor tła jest żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 U mnie coś takiego : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podziękowania dla Damiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 U mnie coś takiego : Piękne. Czy można zdradzić z czego są wykonane, oraz czy spinki są w stałej ofercie, czy może był to tylko okazjonalny zakup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nowa poszetka. 100% jedwab. W rzeczywistości kolor tła jest żółty Genialna chustka. Szczerze gratuluję świetnego nabytku. Bardzo podoba mi się zwłaszcza ten kolor żółty, jako że bardzo trudno dostać paisley'e z kontrastowym kolorem tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 U mnie coś takiego : Piękne. Czy można zdradzić z czego są wykonane, oraz czy spinki są w stałej ofercie, czy może był to tylko okazjonalny zakup? Dziękuję, spinki wykonane są z oksydowanego srebra a użyty kamień to Tygrysie oko. Zakup był impulsywny, nie wiem czy te spinki znajdują się w stałej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Kilka dni temu nabyłem drogą kupna po niezwykle atrakcyjnej cenie w Peek und Cloppenburg 10 poszetek bawełnianych Tommy Hilfigera. Nie przepadam za tą firmą, ale poszetki ładne. A cena taka, że głupotą byłoby się w ogóle wahać. Zapłaciłem 5 zł za sztukę, a cały zakup był w cenie mniejszej niż 1 poszetka po normalnej cenie. Mam mnóstwo poszetek, głównie jedwabnych, a bawełnianych sporo mniej. Teraz proporcje zaczęły się trochę wyrównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Kilka dni temu nabyłem drogą kupna po niezwykle atrakcyjnej cenie w Peek und Cloppenburg 10 poszetek bawełnianych Tommy Hilfigera. Nie przepadam za tą firmą, ale poszetki ładne. A cena taka, że głupotą byłoby się w ogóle wahać. Zapłaciłem 5 zł za sztukę, a cały zakup był w cenie mniejszej niż 1 poszetka po normalnej cenie. Mam mnóstwo poszetek, głównie jedwabnych, a bawełnianych sporo mniej. Teraz proporcje zaczęły się trochę wyrównywać.W którym Peeku taka okazja? W Galerii Mokotów, są pod kluczem, mi o nich powiedział zaprzyjaźniony sprzedawca inaczej bym nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Gratuluję zakupów Świetna cena. Niestety w krakowskich P&C w ogóle nie ma poszetek albo ich nigdy nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Gratuluję zakupów Świetna cena. Niestety w krakowskich P&C w ogóle nie ma poszetek albo ich nigdy nie zauważyłem. Dziękuję. Zwykle w znanych mi P&C stoją przy krawatach w gablotce lub w szklanych wazonach (lub w tym i tym). Trzeba się pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Moje niestety tylko dwie pary z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Tutaj 2w1. Nowe Nunes Correa i nowe prawidła Bexley. Nunesy potwornie twarde, ale się mam nadzieję rozchodzą, bo wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Nie wiem, czy nie przesadziłem z tymi "kfiatuszkami"... zobaczymy, jak się będą komponowały w końcu lato i te zdjęcia z Pitti Uomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexonariusz Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Nowa poszetka. 100% jedwab. W rzeczywistości kolor tła jest żółty Genialna chustka. Szczerze gratuluję świetnego nabytku. Bardzo podoba mi się zwłaszcza ten kolor żółty, jako że bardzo trudno dostać paisley'e z kontrastowym kolorem tła. Dzięki Immune za opinie. Mnie również bardzo się podoba a dałem za nią niecałe 25 zł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Nie wiem, czy nie przesadziłem z tymi "kfiatuszkami"... zobaczymy, jak się będą komponowały w końcu lato i te zdjęcia z Pitti Uomo Piękne fulary. Można wiedzieć gdzie zakupione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 http://www.elegantascot.com/index.html - Łukasz zorganizował forumowy zakup. Tu jego przebieg - viewtopic.php?f=2&t=61&hilit=fular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 @kset Ładne brogues'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Boso, ale w ostrogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Rozumiem, że naszyjnik i pierścionek już kupiłeś wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Boso, ale w ostrogach Pokazesz nam sie w CMDNS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Uprzedzam, że będę nosił tylko na specjalne okazje Pierścionek później (ustalone ze sklepem), tak samo jak obmyślanie jego prezentacji osobie docelowej - to jeszcze przede mną. Naszyjnik pokaźnie poza moimi możliwościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamz Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Kilka dni temu nabyłem drogą kupna po niezwykle atrakcyjnej cenie w Peek und Cloppenburg 10 poszetek bawełnianych Tommy Hilfigera. Nie przepadam za tą firmą, ale poszetki ładne. A cena taka, że głupotą byłoby się w ogóle wahać. Zapłaciłem 5 zł za sztukę, a cały zakup był w cenie mniejszej niż 1 poszetka po normalnej cenie. Mam mnóstwo poszetek, głównie jedwabnych, a bawełnianych sporo mniej. Teraz proporcje zaczęły się trochę wyrównywać.W którym Peeku taka okazja? W Galerii Mokotów, są pod kluczem, mi o nich powiedział zaprzyjaźniony sprzedawca inaczej bym nie wiedział. Byłem dzisiaj w P&C w GM i powiedziano mi,że na poszetki nie ma jeszcze przeceny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Nie wiem, czy nie przesadziłem z tymi "kfiatuszkami"... Kwiaty są męskie, więc Pan nie peniaj (lol, ale słownictwo). Fulary ładne, niebieski w kwiatki (na drugim zdjęciu) posiadam, jeden z moich ulubionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi