Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie coś takiego :

Piękne. Czy można zdradzić z czego są wykonane, oraz czy spinki są w stałej ofercie, czy może był to tylko okazjonalny zakup?

Dziękuję, spinki wykonane są z oksydowanego srebra a użyty kamień to Tygrysie oko. Zakup był impulsywny, nie wiem czy te spinki znajdują się w stałej ofercie.

Kilka dni temu nabyłem drogą kupna po niezwykle atrakcyjnej cenie w Peek und Cloppenburg 10 poszetek bawełnianych Tommy Hilfigera. Nie przepadam za tą firmą, ale poszetki ładne. A cena taka, że głupotą byłoby się w ogóle wahać. Zapłaciłem 5 zł za sztukę, a cały zakup był w cenie mniejszej niż 1 poszetka po normalnej cenie. Mam mnóstwo poszetek, głównie jedwabnych, a bawełnianych sporo mniej. Teraz proporcje zaczęły się trochę wyrównywać.

post-400-1365892031727_thumb.jpg

post-400-13658920317638_thumb.jpg

Kilka dni temu nabyłem drogą kupna po niezwykle atrakcyjnej cenie w Peek und Cloppenburg 10 poszetek bawełnianych Tommy Hilfigera. Nie przepadam za tą firmą, ale poszetki ładne. A cena taka, że głupotą byłoby się w ogóle wahać. Zapłaciłem 5 zł za sztukę, a cały zakup był w cenie mniejszej niż 1 poszetka po normalnej cenie. Mam mnóstwo poszetek, głównie jedwabnych, a bawełnianych sporo mniej. Teraz proporcje zaczęły się trochę wyrównywać.

W którym Peeku taka okazja?

W Galerii Mokotów, są pod kluczem, mi o nich powiedział zaprzyjaźniony sprzedawca inaczej bym nie wiedział.

Nowa poszetka. 100% jedwab. W rzeczywistości kolor tła jest żółty :)

Genialna chustka. Szczerze gratuluję świetnego nabytku. Bardzo podoba mi się zwłaszcza ten kolor żółty, jako że bardzo trudno dostać paisley'e z kontrastowym kolorem tła.

Dzięki Immune za opinie. Mnie również bardzo się podoba a dałem za nią niecałe 25 zł :)

pozdrawiam

W którym Peeku taka okazja?

W Galerii Mokotów, są pod kluczem, mi o nich powiedział zaprzyjaźniony sprzedawca inaczej bym nie wiedział.

Byłem dzisiaj w P&C w GM i powiedziano mi,że na poszetki nie ma jeszcze przeceny..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.