alabuz Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Tanin - też mam chudy nadgarstek i bransoletki z Trashness sie sprawdzają A ile się czeka na przesyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 do mnie szło prawie 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Tak wtrącę, jeśli nie byłyby z aktualnej kolekcji to co byłoby z nimi nie tak? A w którym miejscu zaznaczyłem że jeśli by były to miałbym coś przeciwko nim? Pytałem wyłącznie z ciekawości, jak zobaczyłem zdjęcie to założyłem, że wyszły równolegle z brązowymi i nie mam już na co polować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 imieninowy prezent od żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 @constantin, wszystkiego najlepszego CT: Dostawa w 7 dniu licząc od daty złożenia zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel14 Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 @ paparazzo buty świetne! Właśnie takich potrzebuje Jeśli można spytać, jaki był koszt wraz z dostawą i jak oceniasz jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 @ paparazzo buty świetne! Właśnie takich potrzebuje Jeśli można spytać, jaki był koszt wraz z dostawą i jak oceniasz jakość? 107,95 GBP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 @Pawel14, wyszło ok 530 zł. Rozmiar dokładnie taki jaki potrzebuję. Mógłbym się przyczepić do kilku drobnych rysek ale krem załatwi sprawę. Bardzo dobrze wyprofilowana wkładka. Minusem jest fakt, że przyszwa nie schodzi się idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 A ile się czeka na przesyłkę? u mnie tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 107,95 GBP Jest jakiś rabat? Na stronie są za 175 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 A nie mylisz przypadkiem Shoemakers z 1880? Zobacz post właściciela z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Toreb nigdy dość Edit: Rocha.John Rocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 A nie mylisz przypadkiem Shoemakers z 1880? Zobacz post właściciela z góry. True. Patrzyłem na inne CT - zmylił mnie kolor - na zdjęciu w sieci wygląda nieco inaczej, a nie zwróciłem uwagi na kształt zdobień. Swoja drogą - to chyba nie jest full-grain ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Loake nie produkuje butów z takiej skóry. Przedstawiciele firmy mogą tak twierdzić, ale to w dużej mierze zależy od definicji. O dziwo, praktycznie wszystkie inne komercyjne firmy obuwnicze z tego samego regionu stosują inne parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Fool-grain. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Fool-grain. Znajomy Szkot butofil używa sformułowania fold-grain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Wczoraj przyszły, dziś już były w pracy:) W tym miejscu chciałbym podziękować +Immune+ za przedstawienie tej firmy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Wczoraj przyszły, dziś już były w pracy:) W tym miejscu chciałbym podziękować +Immune+ za przedstawienie tej firmy na forum. A nazwa tej firmy to....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Wyglądają na Gordon Brosy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 alabuz ma rację. To G&B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 alabuz ma rację. To G&B Bardzo dziękuję, Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 alabuz ma rację. To G&B Jak z rozmiarówką u nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Moim zdaniem jest lekko zaniżona, ale nie mam dużego doświadczenia. Loake które mam to 9,5 i były na początku odrobinę za ciasne. G&B to 43 i są idealne. Jeżeli to kogoś interesuje to po powrocie do domy zmierzę je i podam dokładne dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Czasami nawet siostra potrafi zaskoczyć i pomyśleć o swym bracie w czasie wycieczki we Włoszech. Przejęcie, z jakim opowiadała o dokonanej przed zakupem inspekcji poszetki pod kątem ręcznego obszycia i naturalności materiału, napawa mnie dumą Od dziś także jestem szczęśliwym posiadaczem forumowego buta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi