ann101 Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Na domodi.pl i zalando znajdziesz sztyblety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Wcale nie jest lekko z damskimi sztybletami. Większość ma szeroką cholewkę i szczupła łydka wygląda w nich jak skrzat w gumiakach. Żona szuka już drugi sezon odpowiednich. Nawet Yanko nie dały rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Wcale nie jest lekko z damskimi sztybletami. Większość ma szeroką cholewkę i szczupła łydka wygląda w nich jak skrzat w gumiakach. Żona szuka już drugi sezon odpowiednich. Nawet Yanko nie dały rady Znam ten problem. Widziałem ostatnio ładne i delikatne w Shoepassion, ale przymiarki jeszcze nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Na domodi.pl i zalando znajdziesz sztyblety Już przeglądane wielokrotnie. Ale niestety między innymi z tych powodów, o których napisał Hargin, nic z tego nie wyszło Wciąż szukamy. Może Nord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 podążymy za radą Whitesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilian_p Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 podążymy za radą Whitesnake Może coś od Agi Prus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2015 Fajne, jednak cena jest dość wysoka. Jeszcze nie moje progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 O ile ja już przyzwyczaiłem organizm do wydatków na buty na poziomie 1k, to moja małżonka mierząc Yanko, jedną ręką cały czas pukała się w głowę (jak to "Krakus" mimo, że to ja byłem płatnikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Oglądając ostatnio nowy mission impossible dostrzegłem piękne szpilki u głównej bohaterki w scenie z przesłuchiwania Toma Cruza (prawie początek filmu). Może któraś z koleżanek wie, gdzie znajdę podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Oglądając ostatnio nowy mission impossible dostrzegłem piękne szpilki u głównej bohaterki w scenie z przesłuchiwania Toma Cruza (prawie początek filmu). Może któraś z koleżanek wie, gdzie znajdę podobne?Zrób screena z filmu i wrzuć, inaczej nie przewiduję dużego odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Moja żona poszukuje klasycznych sztybletów. Przewertowałem chyba wszystkie wątki na forum i nie udało mi się znaleźć pomysłu na wersję budżetową (do 700 - 800 zł). Czy ktoś może ma pomysł gdzie szukać? Fejkiel? Zobacz na klasycznebuty.pl mają damską kolekcję Barkera. Sam chcę takie zakupić swojej drugiej połówce w prezencie http://sklep.klasycznebuty.pl/kolekcja-damska,148.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Dzięki. Patrzyłem wcześniej na ich ofertę i jeszcze tego nie było. Lub coś przeoczyłem. Niemniej, bardzo fajnie, że się pokazało również coś dla naszych drugich połówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Czy któraś z szanownych Pań korzystała? http://www.funindesign.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 jedna z moich ulubionych marek - Bottega Veneta, wzór opracował Tomas Maier (podobnież drugi po Karlu projektant z Niemiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Hmm. Ogniste. No nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Christian Louboutin “Lady Peep”, pyton ręcznie malowany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Czarne szpilki znacznie ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Kewin oto Twoje klasyczne czarne czółenka te są od Wernera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Czy któraś z Pań miała do czynienia z butami Baldowski? Jak z jakością? http://baldowski.pl/sklep-online-c-2.html?fo=n1v13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Buty Baldowskiego w tej kategorii cenowej są stosunkowo dobrze wykonane. Jakość skór na dobrym poziomie, ogólny montaż spodów, obcasów, podpodeszew jest w porządku. Co do komfortu to różnie - praktycznie wszystko sprowadza się w tych butach do obcasów jakie są zamontowane w poszczególnych modelach. Najmniej wygodne są obcasy typu szpilka z przesuniętą podstawą do tyłu. Ogólna tendencja, zresztą jak u większości producentów, to mocowanie za wysokich obcasów w stosunku do skłonu podpodeszwy. Baldowski sprzedaje swoje buty za granicę, z tego co się orientuję, to chyba na Francję sprzedaje pod nazwą La Mome. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 @szewc24.pl Z ciekwości zapytam, czy miałeś do czynienia z butami od Manolo Blahnika? Co sądzisz o ich konstrukcji i wykonaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Dziękuję za rzeczową odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 Nie wiem co wy wydzicie w krzywdzeniu kobiet i wkładaniu im męskich butów na nogi. One to pasują do Paryża lat '30 a nie ładnie ubranej kobiety. Nie róbcie im i sobie tego! Generalnie jest tak, że jeżeli firma robi dobre męskie obuwie, to damskie jest do niczego, i odwrotnie. Zostawmy Barkera itp. dla mężczyzn a Manolo i Loubotina kobietom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c.horst Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Nie wiem co wy wydzicie w krzywdzeniu kobiet i wkładaniu im męskich butów na nogi. One to pasują do Paryża lat '30 a nie ładnie ubranej kobiety. Nie róbcie im i sobie tego! Generalnie jest tak, że jeżeli firma robi dobre męskie obuwie, to damskie jest do niczego, i odwrotnie. Zostawmy Barkera itp. dla mężczyzn a Manolo i Loubotina kobietom. popieram, ładne łydki, szpilki, zero spodni. I widać kto jest prawdziwym facetem a kto prawdziwą kobietą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandra121 Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 (edytowane) Ostatnio kupiłam takie buciki i jestem bardzo zadowolona ---------------------------------------- Bardzo są wygodne i fajnie się prezentują na nodze. Edytowane 15 Czerwiec 2016 przez mosze link, na wszelki wypadek, wycięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi