mayor Napisano 26 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 Jeżeli dla kogoś dyplomatka Swaine Adeney Brigg "Bond" (From Russia WL) jest zbyt tania i pospolita .To BB ma dwa razy droższą ofertę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 2 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Panowie, sok jabłkowy. Z wewnątrz przeszedł na zewnątrz. Czy da się coś z tym zrobić (wybarwić)? Czy całą torbę zanurzyć w soku ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 Koledzy, gdzie teraz zaopatrzyć się w klasyczną aktówkę dobrej jakości? Budżet 3-5k. Szukam uznanych brandów. Wielka Brytania poza zasięgiem cenowym. Mój faworyt na chwilę obecną to Frank Clegg MTO przez któregoś ze skandynawskich pośredników (Linnegatan2, CaineClothiers). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 17 godzin temu, R50 napisał: Koledzy, gdzie teraz zaopatrzyć się w klasyczną aktówkę dobrej jakości? Budżet 3-5k. Szukam uznanych brandów. Wielka Brytania poza zasięgiem cenowym. Mój faworyt na chwilę obecną to Frank Clegg MTO przez któregoś ze skandynawskich pośredników (Linnegatan2, CaineClothiers). dzięki za info odnośnie sprzedawców Clegga popatrz na Ettingera mimo iż z WB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Niestety, Ettinger nie ma dla mnie nic ciekawego, poza pięknymi attache cases, których ceny niestety już dawno oderwały się od rzeczywistości, a moim skromnym zdaniem będzie jeszcze gorzej. Producenci tacy jak SAB, im bardziej zapotrzebowanie na ich produkty będzie malało, tym bardziej będą pompować ceny. Już rozpoczęta kilkanaście lat temu powszechna każualizacja znacznie ograniczyła popyt na tradycyjne aktówki, a obecnie home office to tylko gwóźdź do trumny. Na zagranicznych forach są tematy typu: "Kto jeszcze chodzi do pracy pod krawatem" / "Kto jeszcze nosi aktówkę" - nawet prawnicy już się przerzucili na nylon balistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiann Napisano 12 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2021 Koledzy, nie jestem specem, dopiero raczkuję w temacie klasycznej mody męskiej, materiałów itd. dlatego też mam pytanie. Chciałem kupić sobie torbę do pracy, nie za miliony. Przeczytałem ten temat i wybór padł na Solier Harvey sl25 ciemny brąz, skóra garbowana roślinnie, z tego też powodu mogą być różnice w strukturze. Jednak czy aż takie różnice w strukturze są ok? Jak dla mnie - laika - wygląda to trochę dziwnie, jedna strona torby jest całkowicie gładka i świecąca, druga jest jakby matowa i z fakturą - jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2021 Po prostu producent nie przywiązuje wagi do doboru obu błamów ( co przy cenie torby nie wydaje się być ewenementem), ważne że skóra jest niekorygowana i ma swój charakter. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 Czy ktoś kojarzy firmę Delton Bags? https://www.trendhim.pl/ciemnoszara-plocienna-torba-na-ramie-p.html?gclid=EAIaIQobChMIpKfTzJy18wIVmUeRBR0VZQlwEAQYASABEgKrxPD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 13 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2021 W zeszłym roku kupiłem listonoszkę od barelly-bags i jako robocza "po prostu torba" na razie się sprawdza, choć myślę, że ząb czasu odciśnie na niej z czasem swoje piętno. Teraz byłbym zainteresowany kupnem aktówki. Byłem w Wittchen, ale mam wrażenie słabego stosunku jakości do ceny. Adam Baron i Solier mają raczej torby niż klasyczne aktówki. Znalazłem tylko neseser ze sklepu o którym nie słyszałem Neseser McKlein Daley Czarny - KEMER - Sklep KEMER.pl oraz aktówkę tuscany leather Tuscany Leather Assisi - Skórzana teczka 3 przegrody , kolor brązowy TL141825 outshopping.pl Czy są jeszcze jakieś sklepy które polecacie? Czy lepiej od razu uderzać do kolegów z forum, którzy są w stanie zrobić piękną teczkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 poszukuję klasycznej aktówki / teczki, optymalnie czarnej, w cenie do 2 000 zł. Będę wdzięczny za podpowiedzi. Adam Baron już przetestowałem i szukam czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Sartolane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 niestety Sartolane ma tylko torby otwierane od góry. Ja poszukuje takie klasycznej teczki (aktówki) z klamrą. Być może jest na to jakaś fachowa nazwa, której nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 9 godzin temu, klient napisał: poszukuję klasycznej aktówki / teczki, optymalnie czarnej, w cenie do 2 000 zł. Będę wdzięczny za podpowiedzi. Adam Baron już przetestowałem i szukam czegoś innego. o to samo pytałem dwa tygodnie temu i do tej pory nie znalazłem odpowiedzi, też nie chciałem torby otwieranej od góry. Nie wiem czemu jest tak mało aktówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 https://sklep.solier.pl/product-pol-16677-Skorzana-meska-torba-podrozna-weekend-Solier-SL16-HAMILTON.html Właśnie przyszła, i muszę przyznać że jest piękna! Cenowo też przyjemna. I na żywo jest sporo większa niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 19 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2022 https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZO1LKH/categories/111408127/articles/ZZO1JXK34-O00 - 439 zł Co sądzicie o powyższej torbie (trzeba być zalogowanym - wklejam fotki) i ogólnie o marce Ashwood (https://ashwoodhandbags.co.uk/)? Jest dosyć duża: Wysokość: 33 cm Uchwyt: 18 cm Szerokość: 26 cm Długość: 60 cm Ma łamliwą konstrukcję - ogólnie większość tego typu produktów jest sztywna (taka też była w powyższej kampanii w kolorze brązowym, 100 zł taniej, ale ktoś mnie ubiegł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 20 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2022 @tryhp3, sam nie mam od nich nic, natomiast moja mama ma damską torebkę z TK Maxx z tej firmy i bardzo sobie chwali. Używa jej jakiś czas i nic się z nią nie wydarzyło, ładnie się starzeje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 5 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2022 Drogi internecie, szukam torby na laptopa. Mam jedną z TK, bardzo porządna, jej jedyna wada - jest strasznie wąska. Włożę laptopa, ładowarka jeszcze wejdzie, ale już nic więcej. Rozważam: https://milermenswear.com/produkt/torba-codzienna-koniakowa - zaraz pewnie znowu bedzie promka https://sklep.solier.pl/product-pol-16665-Meska-skorzana-torba-na-ramie-laptopa-Solier-SL01-DUNDEE.html https://adam-baron.pl/skorzana-teczka-biznesowa-nonconformist-due-cognac Jakieś opinie? Soliera znam, mam torbę weekendową i jestem zadowolony, Miler z tego co ktoś tu pisał są robione w tym samym miejscu co Solier, więc jakoś będzie ok. A Baron to tak w ramach szaleństwa. Co jest dla mnie ważne: - Torba musi pomieścić MBP '16 - Jakiś pojemnik z jedeniem - Kieszenie na pierdoły typu kable, portfel itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek06 Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 Dla takich wymagań Miler może być zbyt waski. Ja wybrałem podwójnego Sartolane i spełnia wszystkie Twoje kryteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 7 godzin temu, Tomek06 napisał: Dla takich wymagań Miler może być zbyt waski. Ja wybrałem podwójnego Sartolane i spełnia wszystkie Twoje kryteria. Mógłbyś wkleić link? Bo maja pare tych toreb i nie wiem która to, a znowu zdjęć wnętrza torby brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 Strzelam że o ten model chodzi https://sartolane.pl/torba-codzienna-dwukomorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 6 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2022 2 godziny temu, Pepo napisał: Strzelam że o ten model chodzi https://sartolane.pl/torba-codzienna-dwukomorowa Ma to sens, ale ta znowu chyba już za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek06 Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 Tak, dokładnie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygfryd Napisano 28 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2022 Pytanie o jakość skóry. Kupiłem torbę weekendową (Barbour medium weekender w promce) i zastanawiam się czy takie odchylenia w jakości skóry są Waszym zdaniem dopuszczalne przy torbie za ~700 PLN. Dodam, że w żadnym innym miejscu na szwie nie występuje efekt marszczenia (cieńsza skóra?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2022 700zl to niedługo lniana poszetka będzie kosztować, ciesz się i noś;) 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 Jeśli chcecie elegancką aktówkę dobrej jakości to polecam: https://tarnsjogarveri.com/shop/briefcase/ Chociaż dla normalnych ludzi ta cena może być grubą przesadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi