Whitesnake Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Nie chcę tworzyć nowego tematu, ale zajawka z nowego modelu NB jest dosyć ciekawa: https://www.facebook.com/New.Balance.Polska/videos/1057535924290109/ edit: jest już nawet zdjęcie samego modelu: To buty stworzone dla NB przez Grenson. Nie są eleganckie, ale w kategorii buty sportowe mają fajny charakter. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Nie podobają mi się. Gdyby podeszwa była cienka, z obcasem to byłyby całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Ale wtedy byłby to całkiem inny rodzaj buta:). Wiem dobrze,że to poniekąd herezja na tym forum zamiescić takie buty ale najzwyczajniej w świecie potrzebuję czasami butów,które są wygodne i funkcjonalne jak buty sportowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Ale wtedy byłby to całkiem inny rodzaj buta:). Wiem dobrze,że to poniekąd herezja na tym forum zamiescić takie buty ale najzwyczajniej w świecie potrzebuję czasami butów,które są wygodne i funkcjonalne jak buty sportowe Dopiero teraz otworzyło mi się zdjęcie. Wymarzone buty na wakacje, też bym z nimi wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 To juz wolę Pradę sprzed paru sezonów:) Przymierzałem je kiedyś w Berlinie i muszę przyznać, porządnie wykonane. http://www.b-sidebywale.com/blogwp/wp-content/uploads/2011/03/PRADA3.jpg https://pessimiss.files.wordpress.com/2011/04/tumblr_l4dz65bbxa1qbanjdo1_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Nie wiem, jak je określić (te pradki), ale to chyba nie są męskie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 To juz wolę Pradę sprzed paru sezonów:) Przymierzałem je kiedyś w Berlinie i muszę przyznać, porządnie wykonane. http://www.b-sidebywale.com/blogwp/wp-content/uploads/2011/03/PRADA3.jpg https://pessimiss.files.wordpress.com/2011/04/tumblr_l4dz65bbxa1qbanjdo1_500.jpg Ty na serio, czy po prostu nie zrozumiałem ironii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 NB to buty dla obuwniczych Januszów;), choć sama idea do mnie trafia. Sam mam Reeboki classic horween o takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Przez długi czas nie podobały mi się NB, szczerze mówiąc jak przyjrzeć im się z bliska, to widać czasem jak są brzydko klejone itd. Pomimo tego rok temu kupiłem pierwszą parę, ostatnio dokupiłem kolejne... w żadnych butach sportowych tak dobrze mi się nie chodzi. GRENSON X NEW BALANCE są genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Co powiecie na takie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Całkiem przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Bedac w weekend w Mediolanie odwiedzilem butik Sutor Mantelassi w poszukiwaniu butow na luzne wypady.Ponizej dwa zdjecia. Bardzo mi przypadly do gustu ich recznie patynowane lotniki sneakersy. Niestety z wersji dwu kolorowej nie bylo mojego rozmiaru, wiec zakupow nie zrobilem.W przyszlej kolekcji jesien/zima beda swietne buty zaprojektowane we wspolpracy z The Sartorialist. Niestety obecnie sa dostepne tylko jako MTO za 30% doplata. Poczekam do wrzesnia, kiedy buty wejda do normalnej sprzedazy. Jak na moja stope sa duzo wygodniejsze od Common Projects, o innych tenisowkach nie wspominajac. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Ciekawa patyna na tych sneakersach. Ale przy takim licu to jak stopa w nich oddycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Ale przy takim licu to jak stopa w nich oddycha? Jeśli to dobra skóra, to wyobrażam sobie, że jak w zwykłych lotnikach. Nie martwiłbym się o to. Bardzo mi przypadly do gustu ich recznie patynowane lotniki sneakersy. Niestety z wersji dwu kolorowej nie bylo mojego rozmiaru, wiec zakupow nie zrobilem. Martwi mnie za to malowanie tyłu tego buta. Może w rzeczywistości to lepiej wygląda, ale na zdjęciu prosta linia odcinająca piętę robi średnie wrażenie. Poza tym, bardzo fajne buty - szczególnie przypadły mi do gustu ciemnobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Tyl buta faktycznie moznaby udoskonalic. Nadal uwazam, ze sa to najladniejsze buty tego typy, ktore widzialem.W wersji ciemnobrazowej patynowanie tak mocno nie kontrastuje, wiec ta pionowa linia nie byla tak mocno widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Tak te buty wyglądają ciekawie. No może jeszcze białą podeszwę bym przyciemnił bo to połączenie z resztą nie wygląda dobrze. Ktoś o asymetrii myślał ale tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi