saphir.pl Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Już trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adam100 Napisano 18 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie 2. Zabawy z butami. pozdrawiam 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Ciężko się oderwać od tych fotek ... i tak sobie przewijam w górę i w dół, w górę i ... P.S. 3 dni do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vintage4Ever Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) a Edytowane 19 Grudzień 2013 przez Vintage4Ever 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Wow! Jakie polerki. Ja nawet nie mam sprzętu ani butów godnych wypolerowania. Chociaż jakbym buty typu grain leather zrobił na lustro to dokonałbym chyba niemożliwego i wygrał konkurs. Pozostaje głosować, bo mialem kupować zestaw do zamszu, a 40 zł piechotą nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 A właśnie ... jakieś pomysły z losowaniem nagrody motywacyjnej dla głosujących, by wyeliminować podejrzenia korupcyjne? Bo jak nie będzie pomysłu, to znowu wymyślę jakiś głupi patent typu: wynik meczu ... mnożymy przez 24, dzielimy przez 2, dodajemy 40 i wyliczamy z listy stworzonej po zamknięciu konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Chociaż jakbym buty typu grain leather zrobił na lustro to dokonałbym chyba niemożliwego i wygrał konkurs. Kiedyś zrobiłem "lustereczka" bo lustro to to nie było na woven'ach A właśnie ... jakieś pomysły z losowaniem nagrody motywacyjnej dla głosujących, by wyeliminować podejrzenia korupcyjne? Bo jak nie będzie pomysłu, to znowu wymyślę jakiś głupi patent typu: wynik meczu ... mnożymy przez 24, dzielimy przez 2, dodajemy 40 i wyliczamy z listy stworzonej po zamknięciu konkursu Ale to dobry sposób przecież, nie do przewidzenia, tylko weź pod uwagę jakieś pierwiastkowanie i sumowanie wszystkich cyfr z 4 po przecinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Póki co zgłaszam pierwszą pracę. Buty są właściwie mojego przyjaciela, ale wspólnie je przygotowaliśmy, ja cyknąłem fotkę. Według mnie wyglądają świetnie, ale mamy jeszcze inne pary które wspólnie postaramy się przygotować i zgłosić do konkursu. Bo zabawa z butami, to najlepsza zabawa Vintave4ever, ładne buty. Jedyny szkopuł jest taki, że zdjęcie jest chyba zapożyczone z sieci, chyba, że cykałeś fotki z myślą o konkursie ponad 5 lat temu i udostępniłeś to co najmniej dwóm osobom, w tym jednej na innym kontynencie? (co oczywiście jest możliwe, jednakże raczej sprzeczne z zasadami doświadczenia życiowego)? Ewentualnie wskaż proszę która z poniższych osób posłużyła się zrobionym przez Ciebie zdjęciem? Pls see: post: 17 września 2008 r. http://depiedencap.leforum.eu/t3788-Mes-prochaines-chaussures.htm?start=30 post: 4 grudnia 2008 r.? http://depiedencap.leforum.eu/t8469-Acheter-des-souliers-couleur-bordeaux.htm post: 2 kwietnia 2009 r.? http://www.styleforum.net/t/101306/in-the-market-for-a-full-brogue post: 4 październik 2010? http://www.styleforum.net/t/175409/burgundy-full-brogue może już nie zgłaszaj drugiej pracy co? Bo jeszcze wyjdzie, że pracujesz w northhampton... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Vintave4ever, ładne buty. Jedyny szkopuł jest taki, że zdjęcie jest chyba zapożyczone z sieci, chyba, że cykałeś fotki z myślą o konkursie ponad 5 lat temu i udostępniłeś to co najmniej dwóm osobom, w tym jednej na innym kontynencie? (co oczywiście jest możliwe, jednakże raczej sprzeczne z zasadami doświadczenia życiowego)? Ewentualnie wskaż proszę która z poniższych osób posłużyła się zrobionym przez Ciebie zdjęciem? Pls see: post: 17 września 2008 r. http://depiedencap.leforum.eu/t3788-Mes-prochaines-chaussures.htm?start=30 post: 4 grudnia 2008 r.? http://depiedencap.leforum.eu/t8469-Acheter-des-souliers-couleur-bordeaux.htm post: 2 kwietnia 2009 r.? http://www.styleforum.net/t/101306/in-the-market-for-a-full-brogue post: 4 październik 2010? http://www.styleforum.net/t/175409/burgundy-full-brogue może już nie zgłaszaj drugiej pracy co? Bo jeszcze wyjdzie, że pracujesz w northhampton... czepiasz się może poczekajmy aż założy 40 nowych użytkowników którzy klikną na frekwencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Nie wierzę własnym oczom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 To ja w trochę innym stylu zgłaszam swoją pracę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Pożegnamy chyba chłopca z hukiem, szybko, raz na zawsze i bez żalu, Panowie? Użytkownik został po wieki wieków zbanowany. Zero tolerancji dla tego typu akcji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Szkoda. myślę, że byłoby "śmiesznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Przepraszamy za usterki ... jedziemy dalej Czas ucieka - termin kończy się w niedzielę o godzinie 0:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Swoją drogą ciekawe, czy w ogóle wiedział co to to te Zielone Edki... Ciekawe również czy wyskoczy jeszcze jakiś czarny koń... w tym konkursie niby lepiej wcześniej niż później pokazać swoje lustereczka, żeby był czas pkt reputacji zebrać... i jak na razie wygląda na to, że walka o pierwsze miejsce jest nieprawdopodobnie zacięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Przekaz podprogowy a raczej 'nalusterkowy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 ...buty jak buty ale TO tło... Edit: ...odmiana przez przypadki --> do powtórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Gdyby nie ten wyświetlacz, myślałby człowiek, że Pani stoi tuż obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Zdjęcia robione w partyzanckich warunkach. W następnej edycji konkursu dołożę starań, aby pani w lustrze była żywa. PS RadW - to tło, te tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Pożegnamy chyba chłopca z hukiem, szybko, raz na zawsze i bez żalu, Panowie? Heh a coś mi mówiąc brzydko "śmierdziało" po otrzymaniu niegodnego dżentelmena żebrania o lajka na priv z uzasadnieniem dziecka ala "bo chcę wygrać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Takie rzeczy warto zgłaszać administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Takie rzeczy warto zgłaszać administracji. Poerwszy raz mi się takie coś zdarzyło. Nie bardzo wiedzialem co zrobić. Teraz będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 21 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Miał być autoportret z tym że trudno było jakoś wleźć między but a obiektyw 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi