fan_dobrego_buta Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Podziękowania dla Darka pisałem bardzo szczerze, gdyż uważam, że jest to najładniejsza teczka! Oczywiście spodziewałem się sprzeciwu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Panowie, z całym szacunkiem dla waszych teczek,i ja wiem, ze to specyficzne forum, ale te nogi przebijają wszystko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Ja jednakowoż uważam, że moje nogi... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 26 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Niestety słońce do nas dziś nie zagościło, więć wciąż nie jestem w stanie pokazać piękna koloru teczki. 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie to paski do spodni z English Bridle Leather od Sedgwicka są znowu dostępne. Paski wycinane są z kruponu, ręcznie przeszyte, malowane krawędzie. Klamra szerokości 30mm (pasek 28mm) wykonane z mosiądzu albo stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś chce szerszy również mogę zrobić, ale za dopłatą Kolor: australian nut (mleczna czekolada) (ta partia skór mimo, że deklarowana jako australian nut, jest odrobinę ciemniejsza) Cena: 240 zł z wysyłką PP w cenie. Jeżeli zbierze się minimum 10 chętnych na dowolny inny kolor to również służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Paski paskami, ale narzędzia nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Czy jest możliwość zrobienia węższego paska, nawet w jednym egzemplarzu? Ja teraz szukam szerokości ok. 22 mm. Wtedy bym zamówił jeden normalnej szerokości a drugi węższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 Dnia 27.07.2017 o 07:03, Skalpel napisał: Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie to paski do spodni z English Bridle Leather od Sedgwicka są znowu dostępne. Paski wycinane są z kruponu, ręcznie przeszyte, malowane krawędzie. Klamra szerokości 30mm (pasek 28mm) wykonane z mosiądzu albo stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś chce szerszy również mogę zrobić, ale za dopłatą Kolor: australian nut (mleczna czekolada) (ta partia skór mimo, że deklarowana jako australian nut, jest odrobinę ciemniejsza) Cena: 240 zł z wysyłką PP w cenie. Jeżeli zbierze się minimum 10 chętnych na dowolny inny kolor to również służę pomocą Co koledzy powiedzą na temat grupowego zamówienia paska w kolorze bordo z Segwicka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 Jestem za bordo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 To jest nas już 2. Jednak pasek ne może być węższy niż przy ostatniz zamówieniu grupowym @Darek ile osób trzeba abyś zrealizował zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 8-10 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 OK. Otwieram na tablicy listę do zamówienia pasków w kolorze burgundy, ze skóry Sedgwick. @Nowoanglik - pozwoliłem sobie na dopisanie cię do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Dołączam do ekipy burgundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 10 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Dołączam do ekipy burgundy Pozwoliłem zatem sobie dopisać Ciebie do listy @fan_dobrego_buta 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Dzięki @Tanatos70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Skalpel czy można liczyć na jakies fotki z postępów pracy nad kolejnym projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Przepraszam, że między te piękne torby wklejam tutaj dwie nieogolone twarze. Tak się tu mało działo ostatnio, że się aż zmartwiłem. Odwiedziłem magiczne miejsce i @Skalpel ma się dobrze, ale jest na jego szczęście baaaardzo zapracowany. 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Darku, bardzo miło było mi Cię poznać. Bardzo dziękuję za przemiłą wizytę!Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 jakieś nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 19 Listopad 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 UWAGA! Fotografia zawiera lokowanie produktu @fan_dobrego_buta 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Już nie mogę się doczekać. Jeszcze bardziej cieszy się jej „starsza siostra” z granatowego Segwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Skalpel. Dziekuje. Piękna robota. jutro wrzucę kilka fotek w naturalnym swietle 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Na szybko zdjęcie z granatową „ siostrą” 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 @Skalpel, wysłałem Ci kilka wiadomości, sprawdź proszę skrzynkę, nie mam od Ciebie żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi