Borys Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Wólczanka, akcja Happy Hour (3 dowolne produkty za 200zł)http://www.wolczanka.com.pl/happy-hours Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Najlepsze sa koszule za 49,90 z inforrmacją, że można je nabyć "3 za 199":) Ale 3 koszule Lambert za 199 czyli 66 sztuka to dobry deal. Niestety klasycznie jest bieda z koszulam na spinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Tak czy owak, dla kogoś kto dopiero rozwija swoją garderobę i chce to robic w miarę tanim kosztem, nie tracąc jednocześnie na jakości oferta nie najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysstek Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 1254.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysstek Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Cała "zabawa" polega na tym, że można wybrać 3 dowolne koszule z promocji. Ps Przepraszam za posty jeden pod drugim, ale coś mi przeglądarka słabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Warto dodać, że tego typu promocje są bardzo często u Wólczanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Akurat potrzebuję poszerzyć garderobę koszulową i teraz xkoziol zasiałeś mi wątpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Wólczanki to faktycznie trochę wyrzucone pieniądze, ale lamberty (zwłaszcza te normalnie droższe) to imo dobry deal. Mam dwa kupione na tej promocji i jestem z nich bardziej zadowolony niż z CT, a były o połowę tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Ja mam jedną koszulę z takiej akcji (dwie kupił kolega) i uważam, że jakość jest w porządku - to są normalne Lamberty, nic gorszego ani poniszczonego. Jeśli znajdziesz odpowiadający Ci model we właściwym rozmiarze, to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Dokładnie, 3 x Lambert po 66 zł sztuka to bardzo dobra cena, mam tylko jedną koszulę Lambert ale użytkuję ją juz kilka lat i jeszcze się trzyma, zniosła już na prawdę wiele prań a ma mankiety na spinki, które jak wiadomo zwykle szybciej się wycierają niż normalne. Oglądałem te koszule nie raz i jakośc za tę cenę będzie bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Dostałem dzisiaj maila, że przecena 50% w Outlecie Mango. Kod to 6OUTWEEK, ale nie jest on jakiś "tajny"... pojawia się po włączeniu strony na górze. http://www.mangooutlet.com/PL/mezczyzna Moim zdaniem jest kilka ciekawych casualowych rzeczy. Sporo ubrań lnianych czy z bawełny oxford, koszule z mankietami na guziki itp. Nic wielkiego, ale tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 A jak jakość z jakością tych ubrań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Dostałem dzisiaj maila, że przecena 50% w Outlecie Mango. Kod to 6OUTWEEK, ale nie jest on jakiś "tajny"... pojawia się po włączeniu strony na górze. http://www.mangooutlet.com/PL/mezczyzna Moim zdaniem jest kilka ciekawych casualowych rzeczy. Sporo ubrań lnianych czy z bawełny oxford, koszule z mankietami na guziki itp. Nic wielkiego, ale tanio. KURTKA BOMBER ZE SKÓRY PEKARI http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/kurtka-bomber-ze-skory-pekari/?id=83161154_NH&n=1&s=prendas_he&ident=0__0_1400778350462&ts=1400778350462 Skład: Skład: 100% skóra świńska Taak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Co się dziwisz bo pekari to taka świnia z Ameryki tak jak guziec z Afryki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 http://bytom.com.pl/weekend-cenowy-do-75-131-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 http://bytom.com.pl/weekend-cenowy-do-75-131-k Co w tym śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Podoba mi się ta ich kurtka szwedka, lekka, przyjemna, prawie kupiłem w salonie jak były za 200 (oczywiście oznaczone też jako przecena z 300 czy 400), ale trochę głupio mi było w taką pogodę kupować kurtkę. Ale ze stówę się skuszę, do jesieni nie spleśnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Mam dziwne wrażenie, że część z tych rzeczy pierwotnie miała niższe ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 Całkiem prawdopodobne. Podobnie w salonach są ceny różne niż na stronie - polo była o 20zł droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 Co w tym śmiesznego? Przecież nigdzie nie sugeruję, że jest tu coś śmiesznego. Po prostu wrzucam link informując o "wyprzedaży w sieciówce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Przysiągłbym, że było to zamieszczone w humorze. Dlatego tak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Na http://www.woodsofshropshire.co.uk/ jest darmowa dostawa do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Przy zamówieniach powyżej 45 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banks Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Dobry wieczór. Mam trzy pytania: 1. Czy wyprzedaże w massimo dutti obejmują również obuwie? 2. Czy w tym samym czasie trwają one w sklepie internetowym i stacjonarnych, oraz czy ceny są w nich jednakowe? 3. Czy wraz z trwaniem wyprzedaży ceny spadają, czy są obniżane raz i koniec? Zdaje sobie sprawę, że pytania mogą być z tych banalnych, jednak nigdy nie czekałem specjalnie na wyprzedaże, a tym razem, moim zdaniem warto dla jednych butów . Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi