Marcin_L Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Czy osoby składające w ostatnich dniach zamówienia w CT otrzymały już zwrotne informacje o wysyłce paczki? Zastanawiam się, kiedy zacząć się niepokoić Ja dostałem maila, że mnie bardzo elopodżajz, ale czegoś tam nie mają i doślą osobną paczką. Nie jest to potwierdzenie wysyłki, ale jakiś sygnał, że coś tam działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 My dostaliśmy dziś od CT maila, że towar został wysłany. Zamówienie złożone w Boxing Day.Za to czuję że gorzej będzie z Massimo Dutti. Przesyłkę teoretycznie wysłano 18 XII z Hiszpanii. Śledzenie przesyłki DPD nie działa (system podaje że jest błędny numer przesyłki). Massimo jak na razie nie odpowiada na maile. Poza tym kiepskie doświadczenia z DPD też zwiastują kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 My dostaliśmy dziś od CT maila, że towar został wysłany. Zamówienie złożone w Boxing Day.Za to czuję że gorzej będzie z Massimo Dutti. Przesyłkę teoretycznie wysłano 18 XII z Hiszpanii. Śledzenie przesyłki DPD nie działa (system podaje że jest błędny numer przesyłki). Massimo jak na razie nie odpowiada na maile. Poza tym kiepskie doświadczenia z DPD też zwiastują kłopoty. Ze swojego doświadczenia sprzed kilku dni powiem CI, że jeśli masz komunikat, że błędny numer przesyłki tzn., że przesyłka nie została jeszcze dostarczona do jednej z centrali DPD w Polsce. W momencie kiedy będzie już w Polsce ten numer będzie poprawny i będziesz mógł śledzić przesyłkę, dostaniesz maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Do mnie paczka z Massimo przyszła dzisiaj do domu, więc nie jest tak najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Do mnie także, ale dwa tygodnie to trochę długo, nawet wliczając święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Okres świąteczny to zawsze spowolnienia w dostawach ze względu na duży popyt. Do tego jeszcze kilka dni wolnych wiec 2 tygodnie to całkiem nieźle jak na możliwości MD. Chyba ze masz dogadanego kuriera który obsługuje tylko paczki dla Ciebie to wtedy to rzeczywiście skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ze swojego doświadczenia sprzed kilku dni powiem CI, że jeśli masz komunikat, że błędny numer przesyłki tzn., że przesyłka nie została jeszcze dostarczona do jednej z centrali DPD w Polsce. W momencie kiedy będzie już w Polsce ten numer będzie poprawny i będziesz mógł śledzić przesyłkę, dostaniesz maila. Dzięki za informację Zgodnie z mailem dziś miał być ostatni dzień na dostawę. Rozumiem że mieliście możliwość śledzenia przesyłki ? Mi tam się nie śpieszy, gorzej z żoną, aż przebiera nóżkami... ale kobiety tak chyba mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ja z doświadczenia z MD zawsze zamawiam z dostawą do sklepu. Przesyłki dochodzą najszybciej. No chyba, że do najbliższego sklepu MD masz 100 km...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ja już też Tak się złozyło że zakupy robiliśmy na dwie tury, pierwsza ma przyjść na adres domowy, druga do salonu. Po prostu dopiero później doczytaliśmy się, że przesyłka może trafić do salonu i taką opcję wybraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 w pierwszych dniach wyprzedaży MD, nie było opcji na dostawę do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Panowie czy jest jeszcze możliwość darmowej wysyłki na CT? Ogromna prośba o pomoc. PS. z tego co widzę na dzisiaj nie działają już kody rabatowe podawane wcześniej, czy posiada ktoś aktualne? PS2. - może się komuś przyda, obecnie działa kod -10%: 10VCUK, akurat w moim przypadku pokryłby koszty wysyłki do Polski (£4). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 w pierwszych dniach wyprzedaży MD, nie było opcji na dostawę do salonu No tak to tłumaczy dlaczego nie wybralismy tej opcji A co do dostawy to wczoraj mile się zdziwiliśmy gdy wieczorem zapukał do nas sąsiad z paczką od MD. Wyszło na to, że przesyłkę otrzymaliśmy zgodnie z wyznaczoną datą tj 31 XII. W sumie ok, tylko trochę niepokojący jest ten kompletny brak informacji: na jakim etapie jest przesyłka, że była próba doręczenia, że odebrała sąsiad itp Ale w sumie jest ok, dobrze że obyło się bez dodatkowych perturbacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Wysyłka do Polski kosztuje u nich niecałe 9 funtów, nie 4. sorki moja pomyłka - wcześniej nadpisał mi się inny kraj (Armenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Pytanie odnośnie wysyłki z CT: 5 stycznia dostałem maila, że towar został wysłany. Jak długo do Was szła później przesyłka?Który kurier dostarczał (pytam bo pewnie będę musiał podać adres do pracy jeśli będzie z dostawą w godzinach do 15,00)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Pytanie odnośnie wysyłki z CT: 5 stycznia dostałem maila, że towar został wysłany. Jak długo do Was szła później przesyłka?Który kurier dostarczał (pytam bo pewnie będę musiał podać adres do pracy jeśli będzie z dostawą w godzinach do 15,00)? Tydzień. U mnie była to mała przesyłka, obsłużona przez pocztę polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Do mnie dotarła w 5 dni roboczych, a ze względu na gabaryty odbierałem ją z poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Happy socks -30% plus free s&h A przy okazji, wiecie kiedy Vistula zaczyna wyprzedaż? Nie mówię o tej obecnej tylko kolejnej. Szykuję się na jednego lantiera tylko za obecną cenę go nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xif Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Pytanie odnośnie wysyłki z CT: 5 stycznia dostałem maila, że towar został wysłany. Jak długo do Was szła później przesyłka?Który kurier dostarczał (pytam bo pewnie będę musiał podać adres do pracy jeśli będzie z dostawą w godzinach do 15,00)? Przesyłkę wysłaną 31.12.14 odbierałem na poczcie w dniu 5.01.15 (zamówienie na 6 koszul + krawaty). Co ciekawe - odbiór bez pisemnego pokwitowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 U mnie zamówienie wysłane 29 XII 2014, odebrane zostało na poczcie 5 I 2015 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 dzisiaj dostałem po 4 dniach roboczych. To moje pierwsze koszule nie z Wólczanki i trzeba przyznać, że robią wrażenie. Właśnie sczytałem sobie z książki Roetzel`a "Gentleman/ Moda ponadczasowa" , że mają większość cech dobrej jakościowo koszuli. Mam tylko małe wątpliwości co do długości rękawów. Jak wygląda ewentualny zwrot do CT jeśli rozmiar nie byłby trafiony? Czy Klient ponosi koszty odesłania towaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Tak, trzeba zapłacić. Ale jeśli wymieniasz, to koszt ponownej wysyłki jest po ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Jeśli płacisz PayPal to aktualnie mają ofertę zwrotu kosztów odesłania towarów za które zapłaciłeś dzięki ich usłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrejos Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 http://www.wolczanka.com.pl/3-krawaty-za-99-90zl/zielony-krawat-lambert,id-67502 http://www.wolczanka.com.pl/3-krawaty-za-99-90zl/krawat-lambert,id-67503 Według mnie to okazja, jest jeszcze kilka innych z wełny jednak dużo mniej ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 @andrejos taka promocja już była parę tygodni temu, zostały bardzo przebrane krawaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrejos Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 wiem, aczkolwiek te dwa podlinkowane prze zemnie uznałbym za ciekawe, ciężko raczej dostać drukowaną wełnę za 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi