Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze sa koszule za 49,90 z inforrmacją, że można je nabyć "3 za 199":)

Ale 3 koszule Lambert za 199 czyli 66 sztuka to dobry deal. Niestety klasycznie jest bieda z koszulam na spinki...

Opublikowano

Wólczanki to faktycznie trochę wyrzucone pieniądze, ale lamberty (zwłaszcza te normalnie droższe) to imo dobry deal. Mam dwa kupione na tej promocji i jestem z nich bardziej zadowolony niż z CT, a były o połowę tańsze.

Opublikowano

Ja mam jedną koszulę z takiej akcji (dwie kupił kolega) i uważam, że jakość jest w porządku - to są normalne Lamberty, nic gorszego ani poniszczonego. Jeśli znajdziesz odpowiadający Ci model we właściwym rozmiarze, to bierz.

Opublikowano

Dokładnie, 3 x Lambert po 66 zł sztuka to bardzo dobra cena, mam tylko jedną koszulę Lambert ale użytkuję ją juz kilka lat i jeszcze się trzyma, zniosła już na prawdę wiele prań a ma mankiety na spinki, które jak wiadomo zwykle szybciej się wycierają niż normalne. Oglądałem te koszule nie raz i jakośc za tę cenę będzie bardzo OK.

Opublikowano

Dostałem dzisiaj maila, że przecena 50% w Outlecie Mango. Kod to 6OUTWEEK, ale nie jest on jakiś "tajny"... pojawia się po włączeniu strony na górze.

http://www.mangooutlet.com/PL/mezczyzna

Moim zdaniem jest kilka ciekawych casualowych rzeczy. Sporo ubrań lnianych czy z bawełny oxford, koszule z mankietami na guziki itp. Nic wielkiego, ale tanio.

KURTKA BOMBER ZE SKÓRY PEKARI

http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/odziez/kurtka-bomber-ze-skory-pekari/?id=83161154_NH&n=1&s=prendas_he&ident=0__0_1400778350462&ts=1400778350462

Skład:

Skład: 100% skóra świńska

Taak...

Opublikowano

Podoba mi się ta ich kurtka szwedka, lekka, przyjemna, prawie kupiłem w salonie jak były za 200 (oczywiście oznaczone też jako przecena z 300 czy 400), ale trochę głupio mi było w taką pogodę kupować kurtkę. Ale ze stówę się skuszę, do jesieni nie spleśnieje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór.

Mam trzy pytania:

1. Czy wyprzedaże w massimo dutti obejmują również obuwie? 

2. Czy w tym samym czasie trwają one w sklepie internetowym i stacjonarnych, oraz czy ceny są w nich jednakowe?

3. Czy wraz z trwaniem wyprzedaży ceny spadają, czy są obniżane raz i koniec?

Zdaje sobie sprawę, że pytania mogą być z tych banalnych, jednak nigdy nie czekałem specjalnie na wyprzedaże, a tym razem, moim zdaniem warto dla jednych butów :) .

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam