pafcio0 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 W toruńskim tk od otwarcia nikt jeszcze się nie skusił na fakturowane (jakby w dziurki) sinobłękitne zamszowe oksfordy Prime Shoes rozmiar 9, cena 400zł. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 właśnie dlatego ze są perforowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Nie nazwałbym tego perforacją, ale prezentują się ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 To są dziurkowane czy nie? szukałem dość długo tego modelu, to wersja sprzed 2-3 lat i ciężko ją znaleźć (piszę o wersji z otworkami, na lato) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Nie, widziałem je, mają jakby nakłucia szpilką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Nie, widziałem je, mają jakby nakłucia szpilką. W rzeczy samej. Nie mogę znaleźć zdjęcia w sieci, może następnym zrazem zrobię fotkę w sklepie - o ile jeszcze będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 W stolicy w TK w centrum też są takie w rozmiarze 43, co najmniej od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 W centrum w Warszawie trafiłem na dwie pary czarnych oksfordów captoe Loake Shoemakers w cenie 400 zł. Rozmiary powyżej 46, więc jak ktoś ma problem ze znalezieniem dla siebie obuwia, to tam na nie trafi. Sądzę, że to ten model (a na pewno bardzo podobny): http://herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=5532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadrian Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Nie były to czasami te oksfordy które miały po boku dużą rysę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 (edytowane) W centrum w Warszawie trafiłem na dwie pary czarnych oksfordów captoe Loake Shoemakers w cenie 400 zł. Rozmiary powyżej 46, więc jak ktoś ma problem ze znalezieniem dla siebie obuwia, to tam na nie trafi. Sądzę, że to ten model (a na pewno bardzo podobny): http://herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=5532 widziałem je w tamtym tygodniu,dokładnie są (były) 3 modele: edward, quinn oraz walker.rozmiary 46 oraz 43. Nie były to czasami te oksfordy które miały po boku dużą rysę ? gdy ja je oglądałem żadnych rys nie było (jeszcze). ale zważywszy na to jak się ludzie zachowują w tikeju (po prostu bydło) to mogły się już wzbogacić o taką wątpliwą ozdobę . Edytowane 23 Marzec 2014 przez Federalles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Na tych oksfordach rys nie zauważyłem. Wyglądały ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 W M1 Czeladź kilka par loafersów Bass Weejuns. Różne rozmiary, kolory bordo i granat. Na każdej z par rozmiar na naklejce informacyjnej był zaniżony o jeden numer. Cena 199 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Raport z Łodzi: garnitury Baumler (patrz też poradnia stylistyczna) w rozmiarze 50 i dwóch kolorach, lniane szare marynarki Baldessarini w różnych rozmiarach (bodaj 600 zł), driving mocs Boemos za 200 zł, trochę nieformalnych krawatów (np. lniane), ale niezbyt ciekawe, oprócz jednego w kolorze naturalnego lnu w błękitne poprzeczne pasy (nie kupować, przymierzam się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 W którym z warszawskich tekamaksów jest największy wybór butów? Byłem jedynie na Marszałkowskiej, ale ostatnio mignął mi przed oczyma jak manewrowałem koło M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Na Targówku jest na pewno większy niż na Marszałkowskiej, nie wiem jak Blue City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Generalnie butów w tikeju nie ma, czasami trafiają się wysypy boat shoes i driving mocs, ew. ich hybryd itp. Wg mnie pełna losowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Spotkaliście się może z jakimś porządnym ciuchem outdoorowym (hardshell) ostatnio ? Zastanawiam się czy tylko w KRK taka posucha czy jest to ogólnopolski trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Nie wiem czy to jakaś wiadomość warta uwagi dla innych, ale dla mnie to okazja, więc się dzielę. Skarpetki Corgi (Wrocław Renoma w takich wzorach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Na Marszałkowskiej przyuważyłem 2 pary Churchsów Custom Grade (bookbinder). Jedna taka na fotce (8g), a druga Pradowaty koszmarek z ćwiekami (9g) Cena taka sobie, 1300zł. Poza tym ciekawy PrimeShoes rozm. 10 w granatowym niby-wężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Dziś w TiKeju w Blue City namierzyłem kilka par Loake z linii Design w paru rozmiarach i w dwóch wersjach kolorystycznych. Buty to derby full brogues w kolorach czarnym i coś w stylu oxblood. Wyglądają całkiem elegancko - ciemne cholewki i jasne podeszwy. Cena 400 zł. W weekend byłem w Toruniu w TK i duży wybór okularów przeciwsłonecznych. Np. namierzyłem tam Aviatory Armani (klasyczne, bez odpustowych zdobień) za 199 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Dziś w TiKeju w Blue City namierzyłem kilka par Loake z linii Design w paru rozmiarach i w dwóch wersjach kolorystycznych. Buty to derby full brogues w kolorach czarnym i coś w stylu oxblood. Wyglądają całkiem elegancko - ciemne cholewki i jasne podeszwy. Cena 400 zł. W weekend byłem w Toruniu w TK i duży wybór okularów przeciwsłonecznych. Np. namierzyłem tam Aviatory Armani (klasyczne, bez odpustowych zdobień) za 199 zł. Na Marszałkowskiej była wczoraj po południu jeszcze jedna para w rozm. 9/43, taka, jak na zdjęciu. Podeszwa skórzana, szycie GYW. Cena 399. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Widziałem dzisiaj identyczne (43) w Tk Maxx Renoma Wrocław. Jednak 4 stówki za Design Loake to aż nadto. Były także brogsy w czarnym licu, ale skóra chyba lakierowana, bo aż nadto błyszcząca. Cena 530zł. Rozmiary zdaje się 43-44. Podeszwa Dainite. Z której linii nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Czy któryś z kolegów forumowiczów przy wizycie w swoim tk maxxie mógłby sprawdzić czy są dostępne boat shoes firmy boemos w odcieniu brązu, rozmiar 46 i ewentualnie pomóc mi w ich zdobyciu? W Łodzi widziałem tylko granatowe i oliwkowe w tym rozmiarze. Chodzi mi o odcień w stylu którychś ze zdjęcia. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Jednak 4 stówki za Design Loake to aż nadto. Czy to znaczy, że cena wygórowana, jak za jakość Design Loake? Czy też można kupić Design Loake za mniejsze pieniądze? pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Pewnie nie można. Ale można za takie lub mniejsze pieniążki wyrwać na aukcjach jakieś Barkery czy tym podobne, które bez wątpienia będą lepszej jakości. Ogólnie rzecz biorąc to z tego co widziałem to podeszwa jest natychmiastowo do podklejenia zelówką bo krupon bardzo lichy. To była pierwsze rzecz jaka rzuciła mi się w oczy. Ta podeszwa niby skórzana, a jednak jakoś dziwnie wygląda na gumę zakamuflowaną na skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi