Pepo Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Napisz do Krzysia, pewnie Ci załatwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Krzysiu niech najpierw pokaże swoje paragony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 W sumie jakby się tak nad tym zastanowić, to u mnie w ostatnich latach też trochę tych zakupów w TK było, ale myślę, że nawet do połowy Twoich paragonów bym nie dobił Słowem (dwoma) czerwone papiery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 podziwiam wytrwałość w szperaniu w odmętach tikeja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Tk blue city, duzo trójpaków happy socks po 39,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 W TK Bielany Wrocławskie od cholery trójpaków Happy Socks po 39,99 za paczkę. W moim odczuciu bardzo hardkorowe zestawy. Jak dla mnie, aż za bardzo, aczkolwiek jestem przekonany, że wielu użytkownikom z forum przypadłyby do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 W Łodzi też sporo Happy Socks Coś się udało wybrać. Jest też kilka koszul Profuomo - m.in. Sky Blue - po 149 zł. I takie buty: Fajna skóra, niezłe wykonanie, ale kształt mi się niezbyt podoba - 330 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 W Lublinie jakaś porażka Nic butów, a przydało by się coś. Widziałem za to jakieś koszule Profuomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 W Łodzi też sporo Happy Socks Coś się udało wybrać. Jest też kilka koszul Profuomo - m.in. Sky Blue - po 149 zł. I takie buty: Fajna skóra, niezłe wykonanie, ale kształt mi się niezbyt podoba - 330 zł Ja właśnie sobie ten model kupiłem kilka dni temu, wpadły mi w oko z powodu fajnego koloru i jak mi się wydawało niezłej jakości wykonania. Kopyto niezbyt smukłe a'la weejuns, a że szukałem butów do jeansów lub chino myślę że będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie wyrzucaj czasem się przydają,pamiętam jak jakies 8lat temu zaginął mi bagaż na lotnisku w UK i poproszono mnie o rachunki za zawartość, na szczęście jestem takim samym zbieraczem jak Ty i miałem ich sporo do okazania:) Czas na wiosenne porządki i wyrzucenie paragonów z TKMaxx z lat 2010 - 2013.Wszystkie paragony z moich własnych zakupów, wszystkie z TKMaxx. Trochę brakuje, bo paragony za czekoladki czy herbatę wyrzucałem.Nie jestem pewien czy toro bo mieszkałem wtedy w UK się nadaje do lekarza specjalisty, do Superexpressu, do wniosku o platynową kartę stałego klienta? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Tk blue city, duzo trójpaków happy socks po 39,99 Nie pamiętasz czy były mniejsze rozmiary 39-40? W Wola Parku same 41-46 (z 5 nabitych wieszaków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Wczoraj W Krakowie też było trochę Happy Socks, choć już przebrane. Ale zgarnąłem dwa trójpaki. Ludzie rozkradali chyba co fajniejsze, bo kilka było rozwalonych, tak że zostawała tylko jedna para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Zaszedłem dziś po pracy na Marszałkowską, przekonany, że w długi weekend będzie luźniej, a tymczasem dzikie tłumu, kolejki do przebieralni itd. Jest trochę nowego towaru, ale mało ciekawych rzeczy. Z dużych rozmiarów 50-54 parę marynarek Barutti, w tym bardzo fajny jedwab w kratkę (taki a la tweed), sporo przyzwoicie wyglądających kurtek skórzanych. Zajrzałem na formalne koszule "wolno-wiszące" a tam tylko dwie S-ki, w tym jedna biała Profuomo Sky Blue 37. Byłem przekonany, że za mała dla mnie, ale okazało się, że to regular fit i nawet kołnierzyk w rzeczywistości 38 cm, więc ostatecznie fajny nabytek ze świetnego twillu Albini W większych rozmiarach dużo większy wybór generalnie, jakieś Sky Blue widziałem też na tych półkach z zafoliowanymi koszulami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 W Gdyni wczoraj był duży wybór koszul Arrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 dziko, byłem koło 17 i nie widziałem żadnej sky blue Za to widziałem 2 w blue city. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Jakie rozmiary, szukam tych koszul sky blue. Ktoś wie czy sa w którym z warszawskich TiKejów? rozmiar 41-42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 W TK Targówek widziałem panamę (hand woven in Ecuador) rozmiar 58 za 79pln. We wstążce szpetne logo importera, ale wstążkę można sobie wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 W jakim stanie? Zdezelowana od macania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 W mojej ocenie w dobrym stanie. Żadnych przybrudzeń czy zagnieceń od macania nie pamiętam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Jakie rozmiary, szukam tych koszul sky blue. Ktoś wie czy sa w którym z warszawskich TiKejów? rozmiar 41-42. Jedna była chyba 37 a druga właśnie nie wiem czy nie jakieś 41. Ta druga chyba różowa w prążek albo w kratkę, nie pamiętam. Blue city, w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Z Profuomo Sky Blue jest ten problem, że raczej szybko znikają, nie pamiętam, bym na tym wieszaku z koszulami (nie tej półce z zafoliowanymi) widział jakąś dwa razy pod rząd podczas kolejnych wypadów - a zaglądam zwykle dwa razy w tygodniu, bo mam po drodze z pracy. Przy czym ja oglądam tę część z rozmiarami S i M i najczęściej chyba widziałem 40-tki, mniejsze rozmiary dużo rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 byłem na targówku i kapelusza nie znalazłem. Jest biała Sky Blue rozmiar 43, wieszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Kapelusze są dwa na Matarni. Rozmiar 56-57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Tk Maxx Łódź, świetna koszula Profuomo Sky Blue, materiał od Cotonificio Albini, slim fit, rozmiar 37 przedłużone rękawy. Była w folii ale teraz szukajcie na wieszaku bo mierzyłem (niestety za mała).I jeszcze jedna na wieszaku, rozmiar 41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Mam koszulę od SS z tego samego materiału co koszula na pierwszym zdjęciu i mogę powiedzieć, iż z biegiem czasu materiał zaczął się rozłazić lekko przy obszyciach dziurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi