constantin Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Przygotowanie do jesieni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Piękne te przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetiunio Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Przygotowanie do jesieni Co to za marka i model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Co to za marka i model? Silvano Lattanzi "Ravenna 4" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Moje pierwsze lustro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Piękne buty i super lustro,moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Wow. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Moje pierwsze lustro Maciato, co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Meermin, Hiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Jesli to bezbarwny wosk, to wysoko sobie zawiesiłes poprzeczkę jak na pierwsze lustro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Używałem wosku w kolorze mahoniowym. Jest to moje drugie podejście do lustra na noskach. Za pierwszym razem poległem chociaż teoretycznie próbowałem na lepszej skórze (box calf). Teraz wziąłem sobie do serca rady kolegów mających w tym temacie większe doświadczenie. Mianowicie "bardziej głaskać niż trzeć" - pomogło . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Pierwsze smarowanko nowego nabytku.... Oczywiscie Saphir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Jutro będą miały premierę "na powietrzu". Dzisiaj przeszły standardową procedurę. Jesteśmy z efektu zadowoleni 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Nooo, można się w nich przejrzeć Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Takie fiołkowe teraz te ściereczki dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Nooo, można się w nich przejrzeć Dobra robota. Powoli dochodzę do wprawy, choć początki były takie sobie Wydaje mi się, że "czarnym" (MD'OR) saphirem uzyskuję lepsze efekty niż tym z "pszczółką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 To Trickers Regent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Takie fiołkowe teraz te ściereczki dają? I woreczki też takie. Komplet "lila" do drugiego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 To Trickers Regent? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Ładne ma kopyto. Kupowałeś na Herring.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Wyjawisz źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Wyjawisz źródło? Ze sklepu przyfabrycznego (?) oferującego buty z drobnymi wadami. Czasem sprzedają na e-bay (zwykłe skóry za 250 funtów + 20 przesyłka do Polski, cordovan 300 + przesyłka). Te moje są w nietypowym, burgundowym kolorze, którego w normalnej dystrybucji nie widziałem. Kupione jako drugi gatunek. Myślę, że ze względu na minimalną różnicę w tęgości.Lewy but jest delikatnie obszerniejszy. Tak się składa, że mam lewą stopę minimalnie dłuższą i szerszą, więc mam buty jak na miarę uszyte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 II gatunek? A jaka mają wadę, bo na fotkach nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 II gatunek? A jaka mają wadę, bo na fotkach nic nie widać. Uzupełniłem post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 retricker1829 - spoko, kupowałem od nich dwa razy. Można trafić nie tylko factory rejects, ale i końcówki serii bądź egzemplarze z serii próbnych, w próbnych kolorach itd., a więc praktycznie niepowtarzalne. Wydaje mi się, że NOS też. PS Aaa, zbóje! Ode mnie brali GBP25 za przesyłkę. No, ale kurier był w dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi