mbo Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Dzień dobry, Konto założyłem pół roku temu i z chęcią zaglądam po inspiracje i sugestie dotyczące klasycznej mody męskiej, które czasem staram się wcielić w życie na swojej osobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Dzień dobry wszystkim. Po pobieżnym zapoznaniu się z treściami poruszanymi na forum postanowiłem się zarejestrować. Zbliżam się do czterdziestki i teoretycznie wykonuję poważny zawód, niemniej dążenie do poprawy swojego wizerunku to bardziej wewnętrzny imperatyw niż presja otoczenia. Od kilku lat sukcesywnie staram się nadrabiać zaległości w tej dziedzinie, ale przełomem było uszycie pierwszego garnituru MTM. Na forum pojawiłem się, bo równać należy w górę, nie w dół i pomimo tego, że już teraz ubieram się nieco lepiej niż osoby w moim otoczeniu, to jest jeszcze sporo do zrobienia. Pozdrawiam, Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów! Konto założyłem ponad pół roku temu ale dopiero teraz postanowiłem tu częściej zaglądać, żeby poszukać inspiracji i czegoś ciekawego się dowiedzieć! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butomator Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Dzień dobry Państwu! od wielu lat interesuje się zagadnieniami mody męskiej i savoir vivre, ale w końcu zdecydowałem się na założenie konta, by uczestniczyć w dzieleniu się spostrzeżeniami i doświadczeniami. Liczę na owocny pobyt na tym forum Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricko1st Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Witam Wszystkich ! Do niedawna jeszcze ( wstyd się przyznać ), było mi obojętne co i kiedy ubieram na siebie, ale po przeczytaniu kilku książek zacząłem się zastanawiać nad " popracowaniem nad sobą " i..." wpadłem jak śliwka w kompot " ! Zaczynam robić porządki w swojej szafie, wymieniam pewne elementy garderoby i szukam wiedzy w temacie mody męskiej. Tym sposobem trafiłem na to Szacowne Forum. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Dzień dobry. Szukając garnituru na ślub zacząłem przeglądać rożne blogi i publikacje poświęcone męskiej elegancji i trochę wsiąkłem w temat. Wreszcie postanowiłem się zarejestrować na forum, by czasem o coś zapytać, albo pokazać, zamiast tylko czytać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr.L Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Dzień dobry, Forum przeglądam od jakichś 2 miesięcy, a przyszedł czas na rejestrację. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Cześć, jest mi miło dołączyć do Waszej społeczności. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Witam wszystkich! Tuż przed czterdziestką postanowiłem uporządkować garderobę. W trakcie researchu pół roku temu trafiłem tutaj i już zostałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebas Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Dzień dobry, od pewnego czasu staram się uporządkować mój wygląd/wizerunek. To doprowadziło mnie m.in. tutaj. Nie ukrywam, że będę szukał głównie informacji, ale jeżeli będę mógł być w czymś pomocny, to jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginn Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Dzień dobry, Forum przeglądam od kilku dni. Cieszę się, że tu trafiłem i założyłem konto. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoProstuJasiek Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Dzień dobry. Na forum trafiłem szukając krawca w Warszawie. Interesuje się motoryzacją i strzelectwem. Pozdrawiam, Jasiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danizelij Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2019 Cześć wszystkim, forum obserwuję już od dość dawna (ok. 1.5 roku temu postanowiłem się zarejestrować), ale brak czasu nie pozwala mi pisać tak często jak bym chciał. Mam nadzieję, że to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 2 godziny temu, URBAŚ napisał: To i ja się przywitam. Lubię czytać dobre fora. URBAŚ Sprinter z Makdonalda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 LAJKONIK z KrakowaProsto z firmy szyjącej koszule na miarę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Tak i nie mam się czego wstydzić. Bo koszule są dobrej jakości z dobrych tkanin milety, szyte w szwalni z 30 letnim doświadczeniem i mają dobrą konstrukcję.A cena jest rozsądna. Tak że polecam kiedyś przetestować www.glardini.pl Vide regulamin forum. Kiepskie entrée zrobiłeś. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukowski Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Dzień dobry szanownemu Państwu, trafiłem tu przez stronę Mr. Vintage. Podobnie jak kilku forumowiczów przede mną postanowiłem, zbliżając się do czterdziestki, dokonać ewolucji stylu mojego ubierania się i uczynić go bardziej dostosowanym do różnych okazji, porzucając nadmierne korzystanie z dżinsów i t-shirtów. Zawodowo zajmuję się copywritingiem, a hobbystycznie – turystyką. Oprócz tego piszę blogi poświęcone obu aktywnościom (odpowiednio: https://medium.com/@buko oraz https://wloczylas.home.blog/). Mam nadzieję, że z pomocą forumowej społeczności męska elegancja stanie się dla mnie codziennością, a nie odległym światem. pozdrawiam – Bartosz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałŁ Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Dzień dobry. Co prawda forum przeglądam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Jestem dość młodym człowiekiem, który wciąż szuka swojego stylu, ale już teraz wiem, że bliżej mi do marynarek i spodni z wysokim stanem niż do bluz i jeansów. Na codzień studiuję medycynę, a w wolnych chwilach podróżuję, uprawiam sport, oddaję się lekturze lub oglądam filmy i seriale. Liczę, że BwB pozwoli mi ostatecznie ukształtować swój styl, służąc oceną i radą. Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 czołem Michale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazior Napisano 26 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2019 Witam wszystkich, Już od dawna interesuje się męską elegancją, a forum to posłuży do jeszcze dokładniejszego zgłębienia tajników i kanonów mody męskiej. Radek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel18c Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 Witam wszystkich, Powoli staram się wchodzić w życie mężczyzny eleganckiego, jednak nie jest to takie proste samemu.. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkor Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Witam Wszystkich, forum przeglądam od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem się tutaj zarejestrować. Obecnie jestem jeszcze w trakcie wewnętrznej walki pod tytułem "ładne, ale za drogie", jednakże widzę po swojej garderobie, że oszczędności często bywają pozorne. Mam nadzieję, że aktywne uczestnictwo w społeczności tego forum pomoże mi ustrzec się chociaż kilku błędów nowicjusza w świecie męskiej elegancji (których sporą ilość już zdążyłem popełnić). Pozdrawiam serdecznie, Kamil 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Cześć Dawno temu trafiłem na to forum i byłem jak dotąd biernym czytelnikiem - nie czułem potrzeby ubierania się w tym stylu. Niemniej powoli zaczynam się ku temu przekonywać i jest to całkiem miły proces. Na ten moment zastanawiam się nad butami ale o tym już napiszę w innym temacie. Pozdrawiam Forto Reibas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2020 Witajcie Sartorialni Forumowicze! Wita Was Przemek, facet po czterdziestce, a więc kryzys wieku średniego w pełnym rozkwicie. Od zawsze mam sentyment i okazję do noszenia ubiorów tzw. formalnych. Teraz, patrząc z perspektywy czasu, brak wiedzy skutkował wielokrotnie popełnianiem błędów ubraniowych i okryciem się „ubraniową hańbą” (cytując T. Milera). Na forum liczę na ciekawe dyskusje oraz wymianę opinii i doświadczeń. Kiedyś motocyklista, od zawsze audiofil. Skażony genem perfekcjonizmu. Charakter trudny. Witam! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubPe Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 Dzień dobry. Mam na imię Jakub. Klasyczną elegancją zainteresowałem się kilka lat temu, przy okazji wybierania stroju na "poważną" okazję. Wciągnąłem się w ten temat, po czym nastąpiła prawie całkowita zmiana garderoby, w czym trochę pomogło mi forum. Lubie porządnie wykonane, ponadczasowe rzeczy. Jestem także miłośnikiem rękodzieła i różnego rodzaju rzemieślnictwa. Połączyłem obie pasje i zająłem się ręcznym szyciem akcesoriów ze skóry (torebki, paski, portfele). Od kilku miesięcy jest to mój sposób na życie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi