Ataman Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Witam wszystkich Lubię czytać wasze rady. Więciej czytam, mniej piszę. Pozdrawiam Robert z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekson Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 Myślę, że po ponad półtora roku czytania forum z "przyczajki" trzeba wyjść z cienia Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulro Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dzień dobry! Mam na imię Rafał i jestem początkującym butoholikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Witaj @ulro! Mamy dla ciebie dwie wiadomości (dobrą i złą oczywiście): 1. Tutaj na pewno ci się nie polepszy... 2. ...ale znajdziesz pełne zrozumienie i akceptację. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulro Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dzięki @Koval. Właśnie po to drugie tu przychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Butoholików nigdy za mało Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyWookie Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Po kilku tygodniach obserwacji "z przyczajki" chciałbym się przywitać Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Podobnie jak kolega powyżej, po kilku tygodniach użytkowania konta w charakterze zaznaczania przeczytanych treści, czuję się w końcu na siłach coś napisać. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin79 Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Od kilku tygodni obserwowałem forum, dziś przyszła pora na rejestrację. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Witam wszystkich. Ja również wcześniej długo przeglądałem to forum. Kopalnia wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mańkowski Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2015 Witam szanownych forumowiczów! Nadszedł czas na rejestrację i przywitanie się z użytkownikami tej interaktywnej internetowej encyklopedii o męskiej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Dzien dobry Forum przeglądam od bardzo dawna . Ponieważ nie moge sie od tego uwolnić , czas zacząć sie udzielać Pozdrawiam wszystkich forumowiczów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charliefrown Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 dzień dobry, forum czytam z przerwami od kilku lat, wcześniej śledziłem blog Macaroniego. Stwierdziłem, że najwyższy czas wyjść z cienia i stać się aktywnym dyskutantem. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bofff Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam wszystkich nadszedł ten czas! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Również miło mi się przywitać ze wszystkimi aktywnymi forumowiczami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrP. Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Miło mi dołączyć do wspólnoty osób o podobnych zainteresowaniach. Mam nadzieję, że będę mógł wnieść coś od siebie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_way Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Bierny użytkownik forum od 2010. Czynny od dzisiaj tak więc dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markotny Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Również miło mi was wszystkich powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krupik Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Dzień dobry wszystkim zaglądałem, zaglądałem i się zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBoot Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Witam całą społeczność. Długi czas byłem wyłącznie obserwatorem aż w końcu zdecydowałem się ujawnić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Dzień dobry wszystkim . Albo może dobry wieczór. Jestem od dość dawna czytelnikiem forum. W końcu stwierdziłem, że jestem w stanie teraz też wnieść jakiś w wkład w jego rozwój, a może i się pokazać ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karollo Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Witam wszystkich! Forum przeglądałem już od jakiegoś czasu, ale w końcu postanowiłem się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Witam wszystkich nowych członków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi