Skocz do zawartości

Przedstaw się na forum

macaroni

Rekomendowane odpowiedzi

zapraszamy,

wierzę, że chwilowy "przymus" zmieni się szybko w przyjemność :)

a nie tylko - zgaduję - tematy ślubne będą dla Was interesujące.

Lauro, kilka tematów damskich tez mamy na forum, a wiele męskich może być pomocnych w kontekście damskich ubrań / akcesoriów

pozdrawiam,

Damian

Witam, Pewnie jestem tu jedną z niewielu kobiet, ale skoro mój przyszły mąż nie chciał się tu zarejestrować...to ja byłam do tego zmuszona ;)

Nie ma to jak solidna motywacja ^_^.

Lauro, kilka tematów damskich tez mamy na forum, a wiele męskich może być pomocnych w kontekście damskich ubrań / akcesoriów

Biorąc pod uwagę fakt, iż większość mężczyzn jest ubiera przez niewiasty, to bardzo dobra wiadomość, że coraz więcej kobiet odwiedza forum i chce w nim aktywnie uczestniczyć :).

Szanowni Panowie, Koledzy, a także Panie,

powinienem się przywitać już kilka miesięcy temu kiedy zacząłem regularnie bywać na forum. Zrobię to dzisiaj składając jednocześnie świąteczne życzenia.

Zawsze myślałem, że mężczyźni, których stać na dobre ciuchy to typowi ludzie sukcesu-samce alfa. Tymczasem spotkało mnie tu sporo życzliwości, fachowych porad.

Załapałem się też na kilka wspólnych inicjatyw.

Z całego serca za nie dziękuję i życzę Serdecznych Świąt spędzonych w gronie Bliskich,

a pod choinką niech znajdźcie super ciuchy i gadżety, które pokażecie na forum!

Wiktor 

Dzień dobry wszystkim ;-)!

Forum przeglądam od jakichś dwóch miesięcy, ostatnio postanowiłem się zarejestrować (bez rejestracji nie ma dostępu do części tematów), a teraz nadszedł czas na pierwszego posta ;-). Na forum w sumie nie pamiętam, jak trafiłem. Jakoś w podobnym czasie zacząłem przeglądać kilka blogów (Mr Vintage, Szarmant, Miller Szyje) i forum But w butonierce, a było to przy okazji poszukiwania informacji przed zakupem nowego garnituru.

Powoli rozkręcam się w stylu smart casualowym, a to forum jest iście kopalnią ciekawych informacji.

Jeszcze krótko o sobie: 24 lata, Poznań, pracuję w IT.

Pozdrawiam serdecznie

K.

Edit: I jeszcze wszystkiego dobrego w nowym roku!

Cześć!

Śledzę uważnie forum od około 3 miesięcy, lecz dopiero teraz zebrałem się na oficjalnie dołączenie do grona użytkowników. Nazywam się Hubert, na karku prawie 18 lat, modą męska interesuje się od około 6 miesięcy, a forum jest jednym z moich głównych źródeł informacji i inspiracji. Mam nadzieję, że zostanę tu na dużo dłużej i zacznę brać aktywnu udział w dyskusji. Póki co zostane przy czytaniu, czerpaniu inspiracji i tworzeniu własnego stylu. Pozdrawiam.

Dobry wieczór, 

Na wstępnie pragnę zaznaczyć, że jest mi niezmiernie miło dołączyć do tak szacownego grona. 

Tematem mody męskiej, na poważnie zainteresowałem się na studiach, dzięki inspiracji mojego dobrego przyjaciela, 

notabene jednego z bardzo wczesnych członków tego forum. Do mojej rejestracji na forum przyczynił się zbliżający nieuchronnie 

ślub i związana z nim potrzeba sugestii i rady na którą liczę z Państwa strony.

Z pozdrowieniami : Piotr 

Witam, wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Marcin i jestem z Katowic. Od zawsze interesowałem się modą męską i uwielbiam się dobrze nosić, jednak zawsze lubiłem lekko ekstrawagancki styl. Mam nadzieję że szanowni forumowicze nauczą mnie jeszcze wielu rzeczy związanych z męską elegancją.