Kynio Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Zastanawiam się jak kupić buty carminy żeby się nie pomylić i nie dostać za małych bądź za dużych butów ( 500 Euro to dla mnie jednak duża pozycja w budżecie). Może poszukaj ich sklepu stacjonarnego w jakiejś ciekawej lokacji, zabukuj wcześniej bilet i jest dobry pretekst na wycieczkę np. z dziewczyną. Niedużo (relatywnie) dołożysz, a będziesz pewny dopasowania i wyglądu buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników, udzielajcie się Panowie od czasu do czasu a nie bądźcie martwą tkanką forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników, udzielajcie się Panowie od czasu do czasu a nie bądźcie martwą tkanką forum. +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin - Copernicus Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Witam serdecznie wszystkich, mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji, mam również nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lvk4s Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Regularny czytelnik forum od roku. Zarejestrowany pół roku temu. W końcu należałoby się przywitać i przejść ze statusu inactive na active. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Witaj Łukasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michałd Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Witam Witam Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jn. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Cześć! Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vertigo Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Przyszła pora, by po tygodniach czytania forum wreszcie się przywitać. Nazywam się Konrad i jestem właśnie w trakcie przebudowywania swojej garderoby. Znalazłem na tym forum wiele inspiracji i mam nadzieję, że dzięki Waszym uwagom uda mi się ukształtować swój styl w ramach szeroko pojętej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dkengland Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Witam (ponownie) wszystkich. Regularny czytelnik od pewnego czasu (kilka miesiecy temu przerobilem trzesacymi rekoma cale subforum 'buty'), zarejestrowany od listopada '11 - dzis po raz pierwszy dalem glos w pewnym watku. Po kilku minutach zauwazylem tenze ('witamy') watek, wiec poprawiam sie witajac juz Was oficjalnie! dk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedros Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Witam Forumowiczów Po kilku miesiącach anonimowego czytania postanowiłem się zarejestrować. Jeszcze raz witam się z wszystkimi oficjalnie. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytek Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Witam Od roku, systematycznie przeglądam forum, starając się czerpać z wiedzy użytkowników, finalnie nadszedł czas by stać się aktywnym członkiem społeczności bespoke. Voytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Dzień Dobry, Trochę poczytałem i pooglądałem;), czas się uaktywnić. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viggen Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Witam, od jakiegos miesiaca czytam forum i powoli sie doksztalcam, sporo ciekawych tematow, bardzo gleboka kopalnia wiedzy i opinii. Pozdrawiam, Viggen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 witamy! i .. do roboty, do roboty ... czekamy na zdjęcia, udział w dyskusjach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dobry wieczór szanownym Forumowiczom, odwiedzam Forum oraz strony/blogi użytkowników od ponad miesiąca. Postanowiłem dołączyć. Przy okazji jako fotograf specjalizujący się w sesjach modowych oferuję swoją pomoc jeśli ktoś potrzebowałby sesję bez samowyzwalacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malkolm Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dobry dzień tego wieczoru mamy. edit: coś tam, coś tam poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naserio Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Witam wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamku111 Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Witam serdecznie, mam na imię Adam, miłego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 I ja witam wszystkich, od jakiegoś czasu przeglądam forum a także blogi niektórych jego użytkowników i stwierdziłem, że najwyższa pora "zalegalizować" ten związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Dobry wieczór, Do Diabła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
furtasso Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Witam również serdecznie wszystkich forumowiczów. F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi