SirThomas Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Witam,niekoniecznie niekoniecznie z mojej strony pochwalę się jeszcze niższym wiekiem: 15 lat Pozdrawiam, Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Ty też? Z którego miesiąca? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Też tzn? ze stycznia. Pozdrawiam Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Tzn. że urodziliśmy się w tym samym miesiącu tego samego roku. Którego dnia wobec tego, bo chciałem wiedzieć, czy w końcu jestem tym najmłodszym forumowiczem czy nie. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Jeśli o mnie chodzi, 26 stycznia, godzina 9.05. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 To chyba jest zwycięzca. A poza tym, witam nowych Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 26 stycznia godzina 22.12, acchhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierre Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dzień dobry wszystkim Forum przeglądam od jakiegoś czasu, niedawno postanowiłem się zarejestrować, teraz pora się przywitać. Bardzo lubię czytać tematy o butach, choć przeglądam nieraz i inne działy. Podziwiam wiedzę niektórych użytkowników, kopalnia informacji na ciekawe tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 26 stycznia godzina 22.12, acchhh. Serio? Czyli jednak starszy jestem o trzynaście godzin. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dzień dobry wszystkim Forum przeglądam od jakiegoś czasu, niedawno postanowiłem się zarejestrować, teraz pora się przywitać. Bardzo lubię czytać tematy o butach, choć przeglądam nieraz i inne działy. Podziwiam wiedzę niektórych użytkowników, kopalnia informacji na ciekawe tematy Witamy w grupie butofilskiej i nie tylko buto- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Witam wszystkich, postanowiłem się zarejestrować ponieważ kilka tygodni temu zainteresowałem się eleganckim ubiorem... i wciągnęło mnie to. Jestem studentem i postanowiłem w końcu wyglądać jak ,,człowiek" podczas sesji, więc wybrałem się na pierwsze zakupy, które sprawiły niesamowitą frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 26 stycznia godzina 22.12, acchhh. Serio? Czyli jednak starszy jestem o trzynaście godzin. Pozdrawiam, Dr jeśli to nie "ustawka" , to mi szczęka upadła... Teraz muszę zbierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Czyli oficjalnie jestem najmłodszym zarejestrowanym użytkownikiem forum Całe 13 godzin Pozdrawiam, Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Witaj, ... Jestem studentem i postanowiłem w końcu wyglądać jak ,,człowiek" podczas sesji ...za wejście na egzamin już 5, jeszcze tylko uzyskać ocenę do indeksu Pozdrawiam Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 część postów usunięta, część przerzucona do viewtopic.php?f=7&t=2103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Kłaniam się Panom Od pewnego już czasu podpatruję to Forum na które trafiłem przez blog Macaroni Tomato. Daleko mi do klasycznego eleganta, (w weekendy naginam granice przyzwoitości w czymś co nazywane jest "casual look"), charakter mojej pracy wymaga jednak abym stosował się do zasad formalnego ubioru. Moja praca to w połowie godziny spędzone w biurze, a w połowie podróże służbowe. Podróżuje dużo, a moja "lepsza połowa" twierdzi wręcz, że wręcz za dużo I tak już od 15 lat... Charakter pracy, częste podróże, jak i środowisko w jakim pracuję (IT) spowodowało, że w swoim stroju, staram się mieszać klasyczną elegancję z elementami nerdyzmu A na poważnie, to noszę taljowane garnitury, ale tylko raz w roku zakładam krawat - podczas firmowej kolacji wigilijnej. Nigdy natomiast nie zapominam o poszetce. Tych mam w garderobie zatrzęsienie. Ot taki ze mnie elegant na pół gwizdka. Co do garderoby to w większość moich garniturów to Vistula tailorowana. Mam też dwa Versace, które udało mi się kupić w Mediolanie za bardzo korzystną cenę. To istne perełki. Jednak mam wysokie zdanie o garniturach Vistuli. Nigdy mnie nie zawiodły, mimo iż podczas podróży nie oszczędzam ich. Nie mogę tego napisać o 'markowych" garniturach kupionych w warszawskim Peeku. Nie mam pojęcia, jakie partie towaru tam są wystawiane, ale nie jest to towar najwyższej jakości. Tak było garniturem Bossa, który tam kupiłem, jak i dwiema marynarkami Joopa. Butów w PL raczej nie kupuję. Nie stać mnie Skoro na Placu Trzech Krzyży Todsy sprzedawane są za 2-3 krotnie wyższą cenę, niż w outletach w Italii (mam okazję raz, dwa razy w roku takie odwiedzać)?! Drugi przykład to cena przyzwoitej pary Churchów w Lodynie to 200GBP. W Polsce buty aspirujące do tej półki sprzedawane są po 2500PLN. Jeśli już miałbym tyle wydać na parę butów w PL, to raczej zdecydował bym się na zamówienie u warszawskiego szewca. Raz tylko udało mi się kupić parę Loydów w Royal Collection za cenę 800PLN. Bardzo fajny but. Nawet na polskich zabłoconych i zasolonych zimowych ulicach daje sobie radę. Obecnie czekam na odbiór zestawu koszul, i dwóch garniturów bespoke z M&S Fashions. Obiecuję recenzje po odebraniu zamówionej odzieży. Trochę się rozpisałem, więc jeszcze raz pozwolę sobie pozdrowić Szanowych Forumowiczów. Do usłyszenia, przeczytania, zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Miło poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Czekamy zatem na fotorelacje z tych zamówień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feetalld Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Dzień dobry, jako zupełnie nowy nie tylko na tym forum, ale generalnie w świecie świadomości mody męskiej zapisałem się tu by te swiadomość budować. Proszę więc nie dziwić się małą aktywnością wpisów lub, co gorsza, ich niską jakością - z góry przepraszam. Ja tu sobie - na razie - po prostu będę czytał. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Miło, że wpadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ryba Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deargonwae Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Dzień Dobry Wszystkim, Na forum trafiłem dzięki blogom Marconi oraz Mr Vintage. Długo szukałem takiego miejsca. To dzięki Wam, mam już przerobione dwa garnitury, zestaw poszetek i buty wypastowane na błysk. Co ciekawe, zawsze lubiłem być elegancko ubrany (niekoniecznie drogo) a jako, że mój dziadek nosił spinki do mankietów, poszetki w brustaszy i sam sobie prasował spodnie i koszule, w jakiś sposób staram się podążać tą drogą. Wiem, że następny garnitur uszyję bespoke, wiem też, że moje następne buty to będą wiedenki z końskiej skóry. Zastanawiam się jak kupić buty carminy żeby się nie pomylić i nie dostać za małych bądź za dużych butów ( 500 Euro to dla mnie jednak duża pozycja w budżecie). Codziennie przeglądam forum i ciągle znajduję coś dla mnie fascynującego - np. jutro jadę na Poznańską po szczotki do butów i odzieży. Tak, czy owak, wracając do ad remu - bardzo dziękuje za forum jaki takie, ukłony dla wszystkich Pań i Panów oraz szacunek dla tych z Was którym się chce pisać i oświecać tych mniej wiedzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witaj! Zdaj relację ze szczotek. Gdybyś mógł przy okazji zerknąć na szczotki do włosów (typu Kartacz), i napisać co nieco byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apa-sl Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam Panów (i Panie!), nowy świeżak z Trójmiasta. Lubię dbać o detal, tak więc myślę, że informacje z tego forum będą bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXV-KAMSO Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Również mam przyjemność powitać wszystkich użytkowników tego forum. Jestem młodym mężczyzną, który lubi ubrać się elegancko, myślę, że wiele ciekawostek wyniosę z tego forum. Pozdrawiam serdecznie. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi