Kynio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zastanawiam się jak kupić buty carminy żeby się nie pomylić i nie dostać za małych bądź za dużych butów ( 500 Euro to dla mnie jednak duża pozycja w budżecie). Może poszukaj ich sklepu stacjonarnego w jakiejś ciekawej lokacji, zabukuj wcześniej bilet i jest dobry pretekst na wycieczkę np. z dziewczyną. Niedużo (relatywnie) dołożysz, a będziesz pewny dopasowania i wyglądu buta. Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników, udzielajcie się Panowie od czasu do czasu a nie bądźcie martwą tkanką forum. Cytuj
sergiusz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników, udzielajcie się Panowie od czasu do czasu a nie bądźcie martwą tkanką forum. +++ Cytuj
Marcin - Copernicus Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich, mam nadzieję na wiele ciekawych dyskusji, mam również nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy! Cytuj
lvk4s Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Regularny czytelnik forum od roku. Zarejestrowany pół roku temu. W końcu należałoby się przywitać i przejść ze statusu inactive na active. Cytuj
Michałd Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam Witam Wszystkich Forumowiczów Cytuj
Vertigo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Przyszła pora, by po tygodniach czytania forum wreszcie się przywitać. Nazywam się Konrad i jestem właśnie w trakcie przebudowywania swojej garderoby. Znalazłem na tym forum wiele inspiracji i mam nadzieję, że dzięki Waszym uwagom uda mi się ukształtować swój styl w ramach szeroko pojętej elegancji Cytuj
dkengland Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam (ponownie) wszystkich. Regularny czytelnik od pewnego czasu (kilka miesiecy temu przerobilem trzesacymi rekoma cale subforum 'buty'), zarejestrowany od listopada '11 - dzis po raz pierwszy dalem glos w pewnym watku. Po kilku minutach zauwazylem tenze ('witamy') watek, wiec poprawiam sie witajac juz Was oficjalnie! dk Cytuj
Pedros Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam Forumowiczów Po kilku miesiącach anonimowego czytania postanowiłem się zarejestrować. Jeszcze raz witam się z wszystkimi oficjalnie. Piotr Cytuj
Voytek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam Od roku, systematycznie przeglądam forum, starając się czerpać z wiedzy użytkowników, finalnie nadszedł czas by stać się aktywnym członkiem społeczności bespoke. Voytek Cytuj
rorvik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Dzień Dobry, Trochę poczytałem i pooglądałem;), czas się uaktywnić. Marcin Cytuj
Viggen Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, od jakiegos miesiaca czytam forum i powoli sie doksztalcam, sporo ciekawych tematow, bardzo gleboka kopalnia wiedzy i opinii. Pozdrawiam, Viggen Cytuj
damiance Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 witamy! i .. do roboty, do roboty ... czekamy na zdjęcia, udział w dyskusjach itd. Cytuj
paparazzo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Dobry wieczór szanownym Forumowiczom, odwiedzam Forum oraz strony/blogi użytkowników od ponad miesiąca. Postanowiłem dołączyć. Przy okazji jako fotograf specjalizujący się w sesjach modowych oferuję swoją pomoc jeśli ktoś potrzebowałby sesję bez samowyzwalacza. Cytuj
Misza Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Dobry dzień tego wieczoru mamy. edit: coś tam, coś tam poprawiłem. Cytuj
naserio Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam wszystkich użytkowników! Cytuj
adamku111 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam serdecznie, mam na imię Adam, miłego popoludnia Cytuj
Saszoneusz Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 I ja witam wszystkich, od jakiegoś czasu przeglądam forum a także blogi niektórych jego użytkowników i stwierdziłem, że najwyższa pora "zalegalizować" ten związek Cytuj
Do_Diabła Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj
Bartek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dobry wieczór, Do Diabła. Cytuj
furtasso Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam również serdecznie wszystkich forumowiczów. F. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi