Egonax Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2020 W dniu 14.07.2020 o 10:13, saphir.pl napisał: W tym sezonie nic nowego z loafersów już się raczej nie pojawi. Co do kolejnych, za wcześnie by się deklarować. Myślicie, że to dobra opcja? Poproszę o kilka najbardziej udanych foto-przykładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Sierpień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2020 Trochę bardzo atrakcyjnych okazji wleciało właśnie do sklepu (długo raczej nie zabawią): https://patine.pl/category/special 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 @saphir.pl pojawią się w tym roku jakieś nowości w ofercie trzewików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 7 Październik 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 COVID-owy rok i polityka rządów niestety wpływa na to co się dzieje w ofercie. Ogromne komplikacje, nie tylko po naszej stronie, ale i współpracujących manufaktur. Momentami bardziej walka o przetrwanie i zabezpieczenie się niż myślenie o rozwoju. Z tego względu nie należy spodziewać się zbyt wielu nowości Szczerze mówiąc kompletnie o nich nie myślałem i nawet nie wiem czy cokolwiek wpadnie. Warto pytać supportu pod mailem sklepowym, bo może być coś w planach, czego nie jestem świadom. Głowa cały czas zupełnie gdzie indziej. Jest jeden wyjątek, którego jestem bardzo świadomy. Model, który zawsze miałem ustawiony "do realizacji", ale nie powstałby tak szybko i w dokładnie takim kształcie bez Przyjaciela naszej firmy - śp. @Żorż Ponimirski Pracowaliśmy nad tymi butami niemal rok, przerabiając kolejne sample i poprawiając detale doprowadzając momentami do szału Majstrów, którzy jednak podołali w 120%. Kamil był wielkim fanem tego typu trzewików i z przyjemnością konsultowałem z nim poszczególne elementy na każdym etapie realizacji. Miał w rękach sample. Po wielu miesiącach i przygodach dobrnęliśmy ostatecznie do końca. Zobaczył właśnie te zdjęcia, które przytaczam. Sam bardzo chciał opcję w czerni. Był zachwycony ... niestety ... odszedł zanim ruszyło szycie tej kolekcji i pary dla niego Te trzewiki to TLB ARTISTA 140 - powinny pojawić się u nas za 5-8 tygodni w kilku wersjach. Są absolutnie przepiękne, wiem że to będą moje ulubione buty, ale na razie nie potrafię się nimi cieszyć 30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2020 Piękne buty. Trzymam kciuki za patine. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Chyba macie błąd w reklamie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Dzięki za info! Dam znać odpowiedzialnym. Jednak najlepiej wszystkim zająć się we własnym zakresie ... tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 W dniu 7.10.2020 o 17:07, saphir.pl napisał: . Jest jeden wyjątek, którego jestem bardzo świadomy. Model, który zawsze miałem ustawiony "do realizacji", ale nie powstałby tak szybko i w dokładnie takim kształcie bez Przyjaciela naszej firmy - śp. @Żorż Ponimirski był zachwycony ... niestety ... odszedł zanim ruszyło szycie tej kolekcji i pary dla niego Te trzewiki to TLB ARTISTA 140 - powinny pojawić się u nas za 5-8 tygodni w kilku wersjach. Są absolutnie przepiękne, wiem że to będą moje ulubione buty, ale na razie nie potrafię się nimi cieszyć Daniel, chyba powinny się nazywać TLB KAMIL 140, albo ew. TLB KAMIL ARTISTA 140 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Realizacja tego projektu trwała tak długo i tak bardzo przy nim marudziłem, że dostałem informację, iż te buty zostały nazwane moim imieniem na warsztacie. Mam do takich spraw stosunek zupełnie obojętny. Nie mam parcia na szkło i zdecydowanie wolę działać sobie na zapleczu więc od razu założyłem, że jeżeli faktycznie zechcą taki numer wywinąć to przeforsuję Kamila, Żorża lub Ponimirskiego (Kamil był wtedy jeszcze w pełnej formie). Kiedy Kamil trafił do szpitala, po uzyskanej zgodzie od Pani Kingi zawnioskowałem oficjalnie o taki gest, by miał się z czego cieszyć po powrocie do domu. Niestety, nie będzie miał okazji. Z Majorki dostałem potwierdzenie, ale wiem oczywiście, że nazwy modeli linii ARTISTA to tylko cyfry i w takiej też formie trafiają one do oferty. Mają tam obecnie swoje problemy więc już im nie marudzę, ale mam nadzieję, że choćby w partii na Polskę w jakiś sposób dotrzymają słowa. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 BLACK WEEK Start: https://patine.pl/ Buty, skarpety, akcesoria w lepszych cenach od teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 18 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 @saphir.pl moglibyście pomyśleć nad innymi formami dostawy bo 16 zł za dostawę w sytuacji gdy np chce się kupić krem/skarpety/cokolwiek zniechęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 Dziękuję za sugestię. Pomyślimy. Proszę zwrócić ewentualnie uwagę na darmowe pułapy dostaw w sklepie https://multirenowacja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 18 Listopad 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 Zamysł był inny, ale nie dało rady. Mimo wszystko gest Majstrów i tak miły. Pierwsze pary TLB KAMIL ARTISTA 140 wleciały: https://patine.pl/product/search?query=kamil+Artista *O tym projekcie może napiszemy któregoś dnia trochę więcej na blogu **Foro na szybko z telefonu 21 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 18 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 7 godzin temu, saphir.pl napisał: Zamysł był inny, ale nie dało rady. Mimo wszystko gest Majstrów i tak miły. Pierwsze pary TLB KAMIL ARTISTA 140 wleciały: Jakie są różnice w stosunku do modelu 77008? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem 77035VH od Patine? zastanawiam się nad nimi (czarne, bądź "tan"), ale nie wiem jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 @Krzysiek_W ja mam. Dotychczas miałem je na nogach z 3-4 razy, ale były dość wygodne od pierwszego założenia - oprócz pewnego ucisku w śródstopiu, ale ja już tak w Yanko i Patine mam, kwestia mojej stopy jakby co, to pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 Również ja mam od kilku lat. Trzymają się bardzo dobrze. Rozmiar spory, musiałem dać półwkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 15 godzin temu, Solecalupo napisał: Jakie są różnice w stosunku do modelu 77008? Zupełnie inna marka, zupełnie inne materiały, zupełnie inne kopyto, zupełnie inne krzywe i proporcje. Być może wyglądają podobnie, ale to zupełnie inne buty. 77008 był pierwszym podejściem, całkiem udanym (ale nieidealnym) do tego projektu. Dodatkowo przez nieuwagę Majstry zrobiły go nam na podstawie sampla nr 4, zamiast sampla nr 5 Też są fajne, też je lubię, ale TLB Artista 140 to konkretny upgrade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Miało iść zamówienie do Turcji, ale znalazłem to, co chciałem, w Patine. No i wziąłem parę od LCF na sprawdzenie Oby tylko się za bardzo nie spodobały To ja już jestem po black friday w tym roku 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Godzinę temu, Nawrot napisał: Miało iść zamówienie do Turcji, ale znalazłem to, co chciałem, w Patine. No i wziąłem parę od LCF na sprawdzenie Oby tylko się za bardzo nie spodobały To ja już jestem po black friday w tym roku Z lcf to wpadłeś, już nic nie będzie lepsze od nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Z lcf to wpadłeś, już nic nie będzie lepsze od nich Właśnie tego się obawiam, bo po samej szybkiej przymiarce czuć różnicę (pewnie dodatek wełny robi swoje). Jeśli wpadłem, to cóż robić? "Less is more" - jakoś tak to szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Skoro less is more, poczułem się niejako wywołany do tablicy... Za rekomendacją Krzyśka kupiłem parę LCF (bawełniane, żebrowane, luźny ściągacz). Prałem już jakieś 6-7 razy. W mojej ocenie szału nie ma, biorąc pod uwagę cenę. Dobre, ale nie doskonałe. Granatowy kolor stracił już trochę na intensywności. Skarpetki odrobinę się skurczyły. Jakoś bardziej jestem zachwycony nowymi samplami Patine, przyjmując założenie, że będą odczuwalnie tańsze od LCF. Ale, Panowie, nie stresujcie się i śmiało kupujcie LCF. Niedawno ośmieliłem się wyrazić zaledwie letnią opinię o C&J, więc to ani chybi andropauza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Skorzystałem z promocji pora na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi