saphir.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Przed momentem w okazjach pojawiły się: Czarne Split Toe na Rendenbachach UK8 Tassel Loafers Museum Calf UK8.5 EDIT: Loafersy wyszły EDIT2: Sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Sytuacja jest dynamiczna, także w miejsce tego co wyleciało, wpada jeszcze 1 para Tassel Loafersów UK7 tym razem. EDIT: Wyprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 W OUTLECIE dziś spadło trochę cen i doszły czarne artystyczne Penny Loafers UK 8.5 EDIT: sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Było trochę zapytań, więc wjechała rozmiarówka TLB MALLORCA ARTISTA Split Toe 135C BLACK Scotch Grain Leather, które na forum były prezentowane przez @Zajac Poziomka (MTO). 4 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Nieco wymiotło Outlety w ostatnich dniach, a przed chwilą weszły do OKAZJI wyjątkowo wyjątkowe Artystyczne Tassel Loafers UK9 w Museum Calf i wcale nie gorsze, równie Artystyczne Penny Loafers UK 7 EDIT: została 1 para Edit: wyprzedane obie 2 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Właśnie wleciały do OUTLETU Penny Loafers UK8 in Suede. EDIT: wyprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Poprzednie uciekły, ale przed momentem do OUTLTETU wpadły artystyczne Penny Loafers UK6.5 w zamszu. EDIT: sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2021 Wyjątkowo szybko uciekają ostatnie okazje, ale w miejsce tych, które "wyszły" wpadła świeża para - tym razem Suede Tassel Loafers UK11. EDIT: brak Cytuj
saphir.pl Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Do OUTLTETU trafiły właśnie Tassel Loafers w czarnym zamszu UK6 Edit: Sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nowa okazja wpadła przed momentem do OUTLETU, pt. Penny Loafers Suede UK10 EDIT: wyszły Cytuj
50groszy Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Kiedy się można spodziewać uzupełnienia rozmiarówek bądź nowych modeli skarpet patine prążki? Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Jak napiszę niebawem, to chyba nie pomoże Hmmm ... jakby to ująć ... myślę, że zacznie się coś dziać w ciągu najbliższych 2-4 tygodni, a im bliżej września / października tym więcej wzorów, kolorów i opcji będziemy pokazywać. Spodziewam się 4-6 dużych dostaw do końca roku. Nie wszystkie od razu. Harmonogram jest rozciągnięty w czasie, ale nie będę podawał deadlinów, bo zawsze biorę pod uwagę możliwe poślizgi. Wszystko to będą już nowe PATINE SOCKS - inne niż poprzednie pod wieloma względami. Nawet jeżeli te same kolory, to już dłuższe i produkowane w innej technologii. Sporo nowości na horyzoncie. Kilka sampli przeszło już testy wybranych Klientów i Forumowiczów, feedback był bardzo pozytywny więc po części poszliśmy w tę stronę. Jestem przekonany, że będzie w czym przebierać i mam nadzieję, że większość będzie naprawdę zadowolona 3 1 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nowe Tassel Loafersy w Outlecie UK 8.5 EDIT: sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wleciały do OUTLETU Black Penny L. UK8 EDIT: poleciały do nowego właściciela Cytuj
saphir.pl Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 Było trochę zapytań więc informuję, że skarpety VICCEL się uzupełniły w wielu indeksach i wpadło też coś nowego. Kilka przykładów w załączeniu. P.S. Jeszcze nie wszystkie rozmiary wskoczyły, także lepiej sprawdzić to jutro wieczorem. Cytuj
50groszy Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 A o co chodzi z tymi rozmiarami 40/45,5? Nie będzie normalne 40/41? Cytuj
pi_senny Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 O to samo miałem pytać. @saphir.plnie wkradł Wam się tam błąd i faktycznie powinno być 42/43.5 jak do tej pory? Cytuj
saphir.pl Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @50groszy, @pi_senny, Przyznam zupełnie szczerze, że i mnie to zaskoczyło, ale to jest decyzja producenta, któremu od razu zadaliśmy podobne pytanie. W skrócie - skarpety z elastyną (98% cotton + 2% Elastane) są bardziej elastyczne i 3 rozmiary pokrywają całą rozmiarówkę. Te z domieszką elastyny od zawsze były robione w 3 rozmiarach, tylko te środkowe oznaczane były gęściej. Jednak klienci czasem zgłaszali zastrzeżenia, że kupują większe, a są takie same, jak te mniejsze więc uznali, że wypada to oznaczać inaczej i dzielić na 3, tak jak dziergają Fakt, że ten podział jest dość dziwny, ale co ja mogę Jeżeli chodzi o 100% Cotton - tam nic się nie zmienia. 1 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 Pojawiły się okazyjne Penny Loafers w rozmiarze UK6.5 EDIT: zeszły Cytuj
saphir.pl Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Do Outletu wleciały Loafersy w rozmiarze UK9 EDIT: sprzedane Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Weszły właśnie do Outletu Tassel Loafers w skórze Museum Calf UK 7.5 Edit: już nie ma Cytuj
saphir.pl Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Dziś w Outlecie pojawiły się czarne Split Toe UK9 EDIT: poszły do @me.spoke Cytuj
me.spoke Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @saphir.pl piękne, już je porwałem - mam tylko nadzieję że będą pasowały 2 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 Szybko przyszło, szybko poszło, a dziś kolejna perełka w outlecie - czarne Tassel Loafers UK8 Edit: brak Cytuj
saphir.pl Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Dziś do outletowej oferty doszły Penny Loafers in Black UK 6.5 Edit: poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi