Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 1. tak 2. 30% 3. granatowe monki ze skóry "grained" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 1. TAK 2. 20-25%+3. Odważniejsze kombinacje i skóry, mniej klasyczne modele... Dużo loafersów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 1. tak 2. 30% 3.double monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 1. tak 2. 30% 3.double monki Dokadnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 1. Tak 2. 20-30%, miło jeśli byłby to większy rabat niż w przypadku regularnych promocji 3. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Dokadnie tak. 1. tak 2. 30% 3.double monki Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Ad. 1 tak Ad. 2 zaczelo sie 15%, pozniej 20-25% a teraz 30%. Mam napisac 35% ? Wg mnie cena 1000-1100zl za Yanko to jest niesamowita wartosc. Jesli patine jest w stanie osiagnac 30%, a bylbym mile zaskoczony to znakomicie. Zakup grupowy zyska przynajmniej jeszcze jednego zainteresowanego. Dla mnie jednak 20% tez jest super Ad. 3 split toe derby na 915 i zamszowe oxfordy semi brogue albo adelaide w kolorze tobacco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Ad. 3 split toe derby na 915 smakowicie - podpinam moje derby na 915 pod ten pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Jeżeli "Koncert życzeń" to ja chcę : derby split toe z norweskim szyciem, na gumie w wydaniu troszkę szerszym niż 915, skóra russian calf lub peble grain. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Kto da więcej Dziękuję za wszystkie sugestie! Zamówienia grupowe pewnie będą oparte bardziej na modelach spoza stałej oferty niż na wysokich rabatach, ale może uda się to zainicjować jakąś krótką promocją w ramach ostatniego CrashTestu dla naszego systemu i wtedy będzie to prawdopodobnie okazja, której większość oczekuje. Jak się uda, będę informował w wątku. Ad. 3 - piękne monki na jedną klamrę (to oznacza nowy model ))) Takie monki to był jeden z pierwszych modeli, który się u nas pojawił Fakt, że już ich nie ma. Wracamy? A co myślicie o: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Golfy smakowite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Takie monki to był jeden z pierwszych modeli, który się u nas pojawił Fakt, że już ich nie ma. Wracamy? Bezwzględnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Mam te monki:-) Chcę te derby:-) Rabat 40% jest zawsze lepszy niż 30%, a 50% jest lepszy niż oba poprzednie, ale racjonalnie 30% to jest BARDZO dobra oferta. Idąc tym tokiem myślenia, 25% to jest dobra oferta:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 A lud nie domagał się double monków przypadkiem, a nie pojedynczych? Może jakieś foty wszystkich dostępnych opcji + ankieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 szczerze to 30% w przypadku Yanko to jak za darmo prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 1. tak - ale liczę, że buty będą uszyte tak starannie, jak przy indywidualnych zamówieniach, i nie będzie telenoweli z terminami dostawy itp. 2. myślę, że 30% to jest jakiś tam realny upust 3. split toe derby na szerokim kopycie, na podwójnej skórzanej podeszwie lub york, kolor na pewno nie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 A lud nie domagał się double monków przypadkiem, a nie pojedynczych? Może jakieś foty wszystkich dostępnych opcji + ankieta?Double monki są w ofercie Patine od ręki, we wszystkich kolorach tęczy, jaki jest sens robienia na nie grupowego zamówienia, na które trzeba czekać 2 miesiące?Zaprezentowane derby bardzo ładne, chociaż ja jak już pisałem, wolałbym "trzyoki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Takie monki to był jeden z pierwszych modeli, który się u nas pojawił Fakt, że już ich nie ma. Wracamy? Chcemy nowego modelu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 @Zając Poziomka - mamy podsuwać pomysły, a nie komentować Nie znamy konkretnej propozycji Patine, więc chyba trzeba dać sobie na wstrzymanie póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 @Hargin A ja myślałem, ze jak Saphir pisze " a co myślicie o" i wkleja zdjęcie to właśnie komentarzy oczekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Ad. 1 tak Ad. 2 30% Ad. 3 split toe derby na 915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Czytam z uwagą każdy komentarz, sugestię, uwagę ... nie ma co się ograniczać, bo rozmyślam nawet nad tymi bardzo abstrakcyjnymi propozycjami Zastanawiam się na przykład nad jakąś grupową akcją patynowanych Yanko przez @Arsena. Dziś więcej ludzi chodzi w Cordovanach niż w butach patynowanych. Może dałoby się tę relację odwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Czytam z uwagą każdy komentarz, sugestię, uwagę ... nie ma co się ograniczać, bo rozmyślam nawet nad tymi bardzo abstrakcyjnymi propozycjami Zastanawiam się na przykład nad jakąś grupową akcją patynowanych Yanko przez @Arsena. Dziś więcej ludzi chodzi w Cordovanach niż w butach patynowanych. Może dałoby się tę relację odwrócić? Wtedy najlepszą propozycją jest moja: "dwuoczne" derby na kopycie 915! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Może dałoby się tę relację odwrócić? Może, odwróćmy role. Wklejcie proszę kilka modeli, których nie ma w ciągłej sprzedaży, mogą być też w wersji do patynowania. Będzie łatwiej się zorientować w możliwościach. Pisząc o 3-okich derby na 915 miałem na myśli coś takiego, ale mam wątpliwości czy każdy ma w głowie podobny but. Łatwiej chyba będzie ogarnąć temat jeśli ograniczymy się do tego co jest możliwe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi