Velahrn Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Hmm, a czy istnieje możliwość podania im dokładnych wymiarów koszuli, a nie zdawanie się na ich ocenę? Nie myślę, by było to problemem. Z drugiej strony, Balthazar, w przeciwieństwie do Da Vinci, "utajnia" twoje wymiary . Z innej jeszcze strony, korzystałem z usług pana Wojtka Oracza, i moim przypadku trafił on w 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Potwierdzam - Wojtek zdjął ze mnie miarę tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Link do wywiadu z Sebastianem Piskałą i Wojciechem Oraczem we wpisie: viewtopic.php?f=1&t=43&start=282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Czy mieliście styczność z najtańszą linią garniturów Balthazara (od okołó 2500zł)? Pomijam temat wykończenia, chodzi mi głównie o styl - czy są to również lekkie garnitury w stylu neapolitańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Z tego co pamiętam tak, stylistyka jest ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 a szyte też we Włoszech czy w Bułgarii? jeśli znów będzie promocja z koszulami to bardzo proszę o PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Holding Szczęścia, artykuł z Pulsu Biznesu, czyli plany na przyszłość inwestorów z Balthazara: http://www.balthazar.pl/#/pl/media_o_nas/my_news_46/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike54 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Zdziwiło mnie trochę, jak ktoś napisał, że jego koszula jest dość luźna. Moja koszula jest za ciasna i to "równomiernie" - kołnierzyk ledwo mogę zapiąć, rękawy jak dla mnie są za krótkie o 1cm, na klatce piersiowej guziki są napięte, czego strasznie nie lubię, bo prowokuje do garbienia. Drapanie się prawą ręką po lewej łopatce lub podnoszenie rąk raczej nie wykonalne Może to kwestia indywidualnych preferencji i niektórzy by chwalili aż tak dopasowaną koszulę. Moim zdaniem powinno mieć to miejsce tylko przy wyraźnym życzeniu klienta, że koszula ma być bardzo mocno dopasowana / opięta, kosztem komfortu. Koszulę dostałem od Baltazara "w prezencie", więc nie chciało mi się jej reklamować. Niestety przy odbiorze nie mierzyłem, to już moja wina. Przyznam, że mi lokalizacja też nie do końca odpowiada. Z jednej strony przedzieramy się przez luksusowy hol, z drugiej mamy wrażenie, że wchodzimy gdzieś na zaplecze. Proces doboru materiału, pomiarów raczej pozytywnie. Jakość materiału i wykończenie jak dla mnie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Co ty, reklamuj! Powiedz, że pochodziłeś trochę po domu i koszula jest za ciasna, mają poszerzyć i tyle. Prezent nie prezent, MTM ma być dopasowane pod Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Panowie, czy znane są Wam informacje co się dzieje z Balthazarem? Zmieniły się osoby zarządzające. Chciałem się umówić na spotkanie i przymiarkę z Wojciechem Oraczem a dostałem informację "p. Wojciech Oracz nie pracuje w firmie Balthazar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Panowie, czy znane są Wam informacje co się dzieje z Balthazarem? Zmieniły się osoby zarządzające. Chciałem się umówić na spotkanie i przymiarkę z Wojciechem Oraczem a dostałem informację "p. Wojciech Oracz nie pracuje w firmie Balthazar" Wojtek i Sebastian założyli własny biznes, Balthazar działa z nowymi ludźmi we "front office" ... the same story goes on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatLove Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Nie wiem jak teraz ale ja miałem styczność z Balthazarem w 2013 i 2014 i byłem super zadowolony. Uszylem u nich w sumie 3 garnitury i smoking ślubny na wzór smokingu Craiga ze Skyfall. Tyle ze cała współpraca odbywała sie wlasnie z Sebastianem, ktory czuwał nad wszystkimi moimi projektami. Obecnie dawno u nich nie byłem ale dzwonią regularnie 2 razy w roku zapraszając na jakies prezentacje itp. Miał ktoś ostatnio z nimi styczność? Z tego co widziałem na stronie maja w atelier tez trochę gotowych ciuchów z włoskich manufaktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi