Pan Janusz Napisano 20 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 "Jakiś czas temu dostałem od naszych partnerów ze Stowarzyszenia BWB, propozycję testowania butów Yanko. Długo zastanawiałem się który model z oferty Patine.pl wybrać, a ostatecznie zwyciężyły względy praktyczne – czarne oksfordy nie są w mojej kolekcji licznie reprezentowane. To był dobry wybór." Więcej na W drugiej skórze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Faktycznie; jest w tabeli Przydałaby się fotka zbiorcza różnych kopyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Ładne, kontrastowe zdjęcia. Buty piękne. Mam swoich faworytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Panowie, Okazuje się, że właściwie od razu musimy robić kolejne zamówienie. Myślę o rozszerzeniu oferty o 2-3 modele: - czarne lotniki - brązowe lotniki - czarne double monki Jeżeli macie jeszcze jakieś sugestie to proszę się dzielić ... zobaczymy co da się zrobić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Panowie, Okazuje się, że właściwie od razu musimy robić kolejne zamówienie. Myślę o rozszerzeniu oferty o 2-3 modele: - czarne lotniki - brązowe lotniki - czarne double monki Jeżeli macie jeszcze jakieś sugestie to proszę się dzielić ... zobaczymy co da się zrobić. pozdrawiam Double monki na kopycie 915 mają takie wyprofilowanie noska jak w butach np. Bestetti (ale bez przesady). Monki są tak popularne że nie może ich w ofercie zabraknąć. Widzę że się pospieszyłem z zakupem Meerminów. Lotniki? Ich też nie może zabraknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Widzę że się pospieszyłem z zakupem Meerminów. No niestety, w przypadku butów promocja typu "oddaj stare w rozliczeniu" chyba nie przejdzie Ale co się odwlecze to nie uciecze - może coś z oferty jesienno-zimowej wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Panowie, Okazuje się, że właściwie od razu musimy robić kolejne zamówienie. Myślę o rozszerzeniu oferty o 2-3 modele: - czarne lotniki - brązowe lotniki - czarne double monki Jeżeli macie jeszcze jakieś sugestie to proszę się dzielić ... zobaczymy co da się zrobić. pozdrawiam Lato idzie więc może jakieś loafersy? Najchętniej też zamszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Czy już coś wiadomo o cordowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 A czy przewidujecie opcje oferowania butów we wszystkich dostępnych u producenta kolorach (zamsz, licowa), ale oczywiście na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Czy już coś wiadomo o cordowanie ? Masz na myśli paski, jak kamil? Czy jest szansa na pasek do spodni z wiśniowego cordovanu? @kamil - potrzebuję byś sprecyzował, który konkretnie pasek Cię interesuje i walczę dalej. @maciato - jeżeli pytasz o buty, to spróbuję może ze 2-3 pary zamówić na próbę. Zobaczymy ile to finalnie będzie kosztowało i jak długo potrwa realizacja - no i jak buty będą się prezentowały. Jeżeli macie sugestie co do modeli z Cordovanu - proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 A czy przewidujecie opcje oferowania butów we wszystkich dostępnych u producenta kolorach (zamsz, licowa), ale oczywiście na zamówienie? Tak - na razie nie ma tej opcji w sklepie, ale jeżeli ktokolwiek zainteresowany jest oferowanym modelem w innym kolorze, lub z innej skóry (zamsz zamiast licówki lub lico w innym kolorze) - proszę o maile. Postaramy się zamówić konkretnie pod klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Masz na myśli paski, jak kamil? @kamil - potrzebuję byś sprecyzował, który konkretnie pasek Cię interesuje i walczę dalej. @maciato - jeżeli pytasz o buty, to spróbuję może ze 2-3 pary zamówić na próbę. Zobaczymy ile to finalnie będzie kosztowało i jak długo potrwa realizacja - no i jak buty będą się prezentowały. Jeżeli macie sugestie co do modeli z Cordovanu - proszę o sugestie. Chodzi o dopłatę do butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Jak najprostszy, gładki pasek pasujący stylistycznie do garnituru, wysokość 3 cm. Coś w stylu drugiego lub trzeciego od góry na tym zdjęciu: http://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=7034 @kamil - potrzebuję byś sprecyzował, który konkretnie pasek Cię interesuje i walczę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Okey. Jak tylko dostanę info zwrotne, dam znać. Edit: A swoją drogą - które z dostępnych obecnie na stronie butów widzielibyście w wersji Cordovan najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Który model? Nie wybrałem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Zdobione derby i gładkie oksfordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Przychodzi taki moment, że zastanawiając się nad następną parą butów, dochodzi się do wniosku, że chciałoby się coś niesztampowego. Tak właśnie powstał pomysł zielonych oxfordów. . Najnowsze osiągnięcie kolegów z Patine.pl, buty Yanko spatynowane na "zgniłą i miejscami przesuszoną na żółto zieleń". Taki oto dość oryginalny cel postawiłem przed kolegami. Moim zdaniem wywiązali się z niego z nawiązką, buty rzeczywiście są spełnieniem mojego wyobrażenia o butach idealnie pod mój gust (zdjęcia zrobione przez chłopaków z Patine.pl, mi się nie udało lepiej oddać kolorów): Podstawą do patynowania był model: http://www.patine.pl/yanko-style-448-patine.html Sam model pod względem kopyta porównałbym do wydłużonego kopyta Hiro Meermina, jest jednocześnie szeroki i dobrze trzyma stopę w podbiciu. Naprawdę duży plus, bo ostatnio mam problem z uciskiem małego palca w niektórych butach. Z samego patynowania jestem nadzwyczaj zadowolony, buty na pełnym słońcu błyszczą soczystą zielenią, w cieniu zieleń jest na tyle ciemna, że nie rzuca się tak w oczy. Szkoda mi jednak zniszczyć malowanie podeszwy, no ale but jest od chodzenia 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Klasa, pomysł i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Dzięki! Zlecenie było dość ryzykowne, bo nigdy wcześniej zielenią się nie bawiliśmy, tym bardziej cieszę się Caporegime, że jesteś zadowolony. Sam zadaję sobie sprawę z tego nad czym jeszcze musimy popracować, ale każdy kolejny projekt nas rozwija i to mnie najbardziej cieszy Pełna galeryjka dla zainteresowanych: http://www.flickr.com/photos/91658898@N02/sets/72157634106296466/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 piękne, super robota - zielone buty też mi się śnią po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 ja się niedługo zapiszę na wersje navy/blue świetna kolorystyka tych zielonych, chciałbym zobaczyć je na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Zielone buty - piękne. Po prostu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Wyszło świetnie, osobiście widziałbym trochę więcej żółtego na całej cholewce buta. Dobra robota Panowie Jestem ciekaw odważniejszych stylizacji z tymi butami np.: niebieski garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi