fan_dobrego_buta Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Jest to moja chyba najbardziej przemyślana "butowa" decyzja! Już dawno nie zastanawiałem się tak długo nad zamówieniem kolejnych butów. Od ponad 2 - 4 miesięcy starałem się zdecydować, czy zamówić kolejne Monki, czy też Oxfordy, oczywiście w jakim kolorze itd. Najłatwiejszy był wybór kopyta - 915F - na którym posiadam Monki w kolorze Testa de Moro i muszę przyznać, że są to jedne z moich ulubionych butów. Piękne kształty i kolor! Kolor jest tak rewelacyjny, że poważnie brałem pod uwagę zamówienie Oxfordów w tym kolorze, jako uzupełnienie Monków i mojej kolekcji butów. Jednak ostatecznie zdecydowałem się na: - Monki 306 Yes Blue (mam trzewiki 525 w tym kolorze). Uważam, że jest to jeden z ciekawszych odcieni niebieskiego/granatu. - Oxfordy 272 Cambridge Niger-odcień brązu, którego nie mam w kolekcji butów. (środkowe buty) Już dziś nie mogę się doczekać dostawy, jednak pocieszam się, że 10 - 12 tygodni szybko zleci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Piękne. Pokaż coś więcej jak dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Nie ma spawy. Jednak troszkę będzie trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Dosłownie sprzed nosa ktoś mi sprzątnal monki 43 czarne na 777 (dodałem do koszyka, przy płaceniu miałem błąd o braku produktów) Planowana jest dostawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Pechowo Capo, wyślij proszę zapytanie na adres sklepowy. W poniedziałek sprawdzimy jak się sprawy mają i damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Moje drugie Janki , pierwsze cordovany szybko przystosowały się do nogi. Z tą parą odrobinę musimy się zaprzyjaźnić ale idzie nam coraz lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Uwiebiam monki Yanko na 915. Niestety moja żona ma odmienne podejście i często mówi: "Zdejmuj te PATATAJE!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Uwiebiam monki Yanko na 915. Niestety moja żona ma odmienne podejście i często mówi: "Zdejmuj te PATATAJE!" Myślę, że wiele spośród Naszych Kobiet prezentuje podobne podejście - dlatego musimy schodzić do podziemia, gdzie potajemnie zrzeszamy się w Shoe Clubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Jedne z najlepiej dopasowanych kopy do moich stop: 915. Bez skarpet (tylko niewidoczne stopki super cienkie) sprawdzily sie zadziwiajaco dobrze przez caly dzien chodzenia na Pitti 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Myślę, że wiele spośród Naszych Kobiet prezentuje podobne podejście - dlatego musimy schodzić do podziemia, gdzie potajemnie zrzeszamy się w Shoe Clubie... Na szczescie mojej zonie podobaja sie monki Na poczatku musiala sie przyzwyczaic, ale teraz wyraza sie o nich pozytywnie Jedne co ja zaczyna denerwowac to powiekszajaca sie liczba par w mojej kolekcji... Niedlugo bede mial wiecej od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Niedlugo bede mial wiecej od niej Jeśli jeszcze masz mniej butów niż żona to jesteś w mniejszości użytkowników tego forum 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Jeśli jeszcze masz mniej butów niż żona to jesteś w mniejszości użytkowników tego forum Hehe, dopiero zaczynam sie w to bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 To nie zabawa ... to ciężki nałóg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Yanko 435 Burdeos ... nowa miłość 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Czas zacząć odkładać pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 No to może wszystkie nowości: Yanko Loafers 666 (Suede Cognac) Yanko Loafers 498 (Suede Testa de Moro) Yanko 435 Burdeos Yanko 272 Cambridge Niger Więcej fotek w naturalnym świetle na blogu (fotki studyjne krzywdzą te buty): http://blog.patine.pl/nowe-modele-yanko-2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Ach te 435 Burdeos. Drążą już dziurę w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Ach te 435 Burdeos. Drążą już dziurę w brzuchu A mnie ostatnio obiło się o ucho, że na razie dajesz spokój... ale co tam, piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Aaa. Może jeszcze te jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Idzie nowe ... na razie "zajawka" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Ten zamsz to coś nowego .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Tak. Tego jeszcze nie grali ... ale więcej, jak się rozpakujemy i obrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 A jest coś dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Nie jestem pewien. Bardzo proszę konkretne zapytania na maila sklepowego. Wtedy ktoś wolny od ręki sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Juz sprawdzone Pozdrwiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi