Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, wolezozole napisał:

Well.... yanko camo

Model bez ażurowania lepiej by wyglądał. Według mnie do takich niekonwencjonalnych malowań najlepiej nadają się monki (vide monki camo @Krzysiek_W, czy monki w kolorze legii @Wuj -a).

Niemniej, wykonanie godne podziwu. Pochwal się - spod czyich rąk wyszło? 

Opublikowano
3 minuty temu, Hargin napisał:

jak już wypominamy błędy... ortograficzne i życiowe :D 

O ja! Nikczemnik! A ja tu taką wazelinę wymalowałem w innym wątku!

EDIT

2 minuty temu, bodzixon napisał:

Swoją drogą - naprawdę bardzo udany zestaw! Dawno żaden tutaj mi tak nie przypadł do gustu.

Opublikowano
3 minuty temu, bodzixon napisał:

Model bez ażurowania lepiej by wyglądał. Według mnie do takich niekonwencjonalnych malowań najlepiej nadają się monki (vide monki camo @Krzysiek_W, czy monki w kolorze legii @Wuj -a).

Niemniej, wykonanie godne podziwu. Pochwal się - spod czyich rąk wyszło? 

@Wielki Shoe podejrzewam ze chłopaki niedługo pokarzą coś więcej.

Jeśli chodzi o model to monkow nie chciałem (już mam kilka). Bez ażurow pewnie byłyby lepsze, ale akurat nie było na stanie, a nie chciało mi się czekać 

Opublikowano
20 minut temu, Krzysiek_W napisał:

Uff, czyli nie byłem sam w tej pokręconej wizjii ;) choć ja swoje chcę sprzedać, tylko nikt nie chce kupić :)

Chlapnij na czarno, pójdą jak woda:) 

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

664 w krótkiej serii na razie. Dosłownie kilka rozmiarów pojawi się w tygodniu. Tu lepsze foto:

shoes_004.thumb.jpg.0373a2ec28bf37afa20a7c6bbe9ccf43.jpg

Ale jest coś jeszcze:

Longwing 741Y Suede Blue

shoes_030.thumb.jpg.d21e69d2a96ceb2f086663772963edb4.jpg

Penny Loafers 506 Suede Testa Moro

14506_softy_testa_moro_suela_002.thumb.jpg.dacc6aa38147590fa681f6eeaa911c74.jpg

No i przyplątała się para Derby 082 Cordo  (od ręki tylko UK 6,5) :)

shoes_014.thumb.jpg.75a61373ea7317352ec684ab7a22297e.jpg

Coś tam jeszcze było ... ale wszyscy już rozpoczęli weekend, a ja mam jeszcze tyle roboty ... i przekładam tę robotę, i przekładam ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
51 minut temu, Whitesnake napisał:

To może chociaż nie będzie 10 UK? Bo już nie wiem co wymyślić, żeby ich nie kupić. ;)

@WhitesnakeTeż mnie dzisiaj kusili tymi butami :)

Ale zdecydowalem się na 664 groszkowane na yorku (te jasne). Liczę na to że zielono-brązowych nie będą mieli wnet w sklepie w moim rozmiarze ;) 

IMAG0175_1.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysiek_W napisał:

@WhitesnakeTeż mnie dzisiaj kusili tymi butami :)

Ale zdecydowalem się na 664 groszkowane na yorku (te jasne). Liczę na to że zielono-brązowych nie będą mieli wnet w sklepie w moim rozmiarze ;) 

Zastanawiam się nad Cuero do dżinsów, ale zobaczyłem, że są dwa modele w tym kolorze i nie wiem co wybrać.

Opublikowano
3 minuty temu, Whitesnake napisał:

Zastanawiam się nad Cuero do dżinsów, ale zobaczyłem, że są dwa modele w tym kolorze i nie wiem co wybrać.

Groszkowane cuero powinny pasować dobrze, mam taki kolor podwójnych monków meermina i dobrze wyglądają 

Opublikowano
11 minut temu, Krzysiek_W napisał:

Groszkowane cuero powinny pasować dobrze, mam taki kolor podwójnych monków meermina i dobrze wyglądają 

Lubię groszkowaną skórę jednak obawiam się, że będzie twardsza, a na lato wolałbym coś wygodniejszego.

Opublikowano
Godzinę temu, Whitesnake napisał:

Lubię groszkowaną skórę jednak obawiam się, że będzie twardsza, a na lato wolałbym coś wygodniejszego.

Zwykle groszkowana jest bardziej miękka

Opublikowano
4 godziny temu, saphir.pl napisał:

664 w krótkiej serii na razie. Dosłownie kilka rozmiarów pojawi się w tygodniu. Tu lepsze foto:

shoes_004.thumb.jpg.0373a2ec28bf37afa20a7c6bbe9ccf43.jpg

Rozumiem że ten kolor zamszu dostępny w MTO ? Czy ton jaśniejszy też?