MarianoItaliano Napisano 23 Maj 2025 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2025 Super, właśnie o ten post mi chodziło:) dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Maj 2025 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2025 3 godziny temu, MarianoItaliano napisał: Super, właśnie o ten post mi chodziło:) dzięki! W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 28 Maj 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2025 W dniu 22.05.2025 o 07:31, MarianoItaliano napisał: Gdyby komuś miało się przydać, to kod EXTRA30 działa na SuSu w Otrium. Już nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Maj 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2025 W dniu 23.05.2025 o 18:48, Velahrn napisał: W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. Może dlatego żeby nie było marudzenia że rzeczywiste wymiary się nie zgadzają . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 28 Maj 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2025 W dniu 23.05.2025 o 18:48, Velahrn napisał: W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. Przecież są. Nie ma dla archiwalnych produktów jak Sienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 27 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2025 Gdyby komuś miało się przydać, kod EXTRA z 30-procentową zniżką działa na Otrium na SuSu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2025 Jednak jakiś czas temu, już kilka miesięcy wstecz, SS na otrium bardzo podrożało. Obecnie bez solidnej zniżki nie ma sensu nawet zaglądać. Do tego oferta mocno przebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 27 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2025 21 minut temu, mosze napisał: Jednak jakiś czas temu, już kilka miesięcy wstecz, SS na otrium bardzo podrożało. Obecnie bez solidnej zniżki nie ma sensu nawet zaglądać. Do tego oferta mocno przebrana. To prawda, dlatego bardzo dawno nic nie kupowałem, oprócz dziś z tą 30-procentową zniżką. I to prawda, że oferta mocno przebrana, na szczęście w moim rozmiarze zwykle coś się tam uchowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 28 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2025 Dzięki wielkie za cynk! Miałem w ulubionych 3 koszule i czekałem aż jakiś dodatkowy rabat zacznie działać na SuSu. @mosze Fakt, podrożało, ale jak masz sprawdzony krój i rozmiar to mimo podwyżek i tak wychodzi 2-3x taniej niż regularne SuSu. Oczywiście wiadomo, że z tym samym rozmiarem może być różnie w zależności od wielu czynników, ale ja tam cały czas zaglądam. Mimo, że już mam granatowy blezer w kratę, to np. za 636 zł kusi mnie: https://www.otrium.pl/product/havana-navy-5 A z kodem -30% zamykasz się w 500zł z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2025 W butach SuSu nie ma połówek (w tych na Otrium nie widzę)? Jak zwykle noszę 10.5, to zakładam, żeby brać 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 29 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2025 Ja bym brał 11, ale kopyta oni też mają różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 Cześć, pytanie o rozmiary marynarek ss. Czy rozmiar 50 slim jest zgodny z rozmiarówką ss czyli 110 w klatce? Przykładowo model Havana. Mam ok. 98 cm w klatce i 180 cm wzrostu. Brać rozmiar 50 czy 48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 Ja mam 104 cm w klatce i biorę 52, może Ci to coś pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 48, zresztą rozmiarówka podana przez SS jest dość dokładna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 Uprzejmie donoszę, W na SuSu wskoczyły jakieś dziwne (pozytywnie) ceny na niektóre rzeczy - moją uwagę zwróciły loafersy, które miałem w polubionych i parę dni temu kosztowały ponad 400 PLN, a teraz wchodzę i... 209 PLN. Podobnie parę rodzajów sneakersów i chukka w dosyć bogatym wyborze rozmiarów. Idąc za ciosem zobaczyłem na inne pozycje (garnitury, marynarki, spodnie) i jest trochę rzeczy w sensownych rozmiarach z rabatem ponad 80%. Mnie się udało on top jeszcze użyć kodu -30% i darmową dostawę, jaki miałem od nich za pomylone zamówienie, więc już w ogóle udało mi się upolować np. szarą dwurzędówkę w moim rozmiarze poniżej 200 zł polecam zajrzeć, zwłaszcza jeżeli macie coś odłożonego w ulubionych czekając na lepsze ceny. Wygląda, że obniżka dotyczy tylko niektórych towarów, bo reszta ma w miarę standardowe ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 3 minuty temu, MarianoItaliano napisał: Uprzejmie donoszę, W na SuSu wskoczyły jakieś dziwne (pozytywnie) ceny na niektóre rzeczy - moją uwagę zwróciły loafersy, które miałem w polubionych i parę dni temu kosztowały ponad 400 PLN, a teraz wchodzę i... 209 PLN. Podobnie parę rodzajów sneakersów i chukka w dosyć bogatym wyborze rozmiarów. Idąc za ciosem zobaczyłem na inne pozycje (garnitury, marynarki, spodnie) i jest trochę rzeczy w sensownych rozmiarach z rabatem ponad 80%. Mnie się udało on top jeszcze użyć kodu -30% i darmową dostawę, jaki miałem od nich za pomylone zamówienie, więc już w ogóle udało mi się upolować np. szarą dwurzędówkę w moim rozmiarze poniżej 200 zł polecam zajrzeć, zwłaszcza jeżeli macie coś odłożonego w ulubionych czekając na lepsze ceny. Wygląda, że obniżka dotyczy tylko niektórych towarów, bo reszta ma w miarę standardowe ceny. ale zwykła strona czy outlet? możesz podrzucić przykładowego linka, żebym zobaczył, czy ten mam taka zniżkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 Sorry, skrót myślowy - SuSu na Otrium. Przykładowe linki: https://www.otrium.pl/product/havana-dark-grey?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app https://www.otrium.pl/product/loafers-light-brown?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 Godzinę temu, MarianoItaliano napisał: Sorry, skrót myślowy - SuSu na Otrium. Przykładowe linki: https://www.otrium.pl/product/havana-dark-grey?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app https://www.otrium.pl/product/loafers-light-brown?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app Właśnie znalazlem ultimate dandy item Dwurzędowy płaszcz polo z wełny casentino w kolorze... electric orange? za 300 zł. Taki boss wszystkich dziwnych płaszczy. Kupiłbym nawet jako strój na Halloween, poza tym to przecież świetny materiał, ale nie mam tego gdzie trzymać. W sumie ile ciekawych rozmów można dzięki temu przeprowadzić. Np. umawiasz się z kimś nieznajomym w miejscu publicznym: - Jak cię rozpoznam? - Rozpoznasz. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2025 3 godziny temu, MarianoItaliano napisał: Uprzejmie donoszę, W na SuSu wskoczyły jakieś dziwne Dzięki, miałem w koszyku zamszowe sneakersy. Sporo też krawatów po 35 lub 45 zł, a na Vinted latają potem po 150... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 25 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2025 Tak, krawaty też widziałem, pewnie bym się skusił gdyby nie fakt, że ciężko mi uzasadnić obecnie potrzebę posiadania nowego krawata (nie to, co dwurzędowego bawełnianego białego garnituru z tkaniny wyglądającej jak seersucker, ale kosztował 250 zł, więc przynajmniej był tani :p). Tak czy inaczej, na koniec dnia i tak mam obawę, że dużo zamówionych w tych mocno wyprzedażowych cenach po prostu nie przyjedzie albo przyjedzie co innego. Co, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 25 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2025 W dniu 24.10.2025 o 22:58, Velahrn napisał: Dwurzędowy płaszcz polo z wełny casentino w kolorze... electric orange? za 300 zł. Taki boss wszystkich dziwnych płaszczy. Kupiłbym nawet jako strój na Halloween, poza tym to przecież świetny materiał, ale nie mam tego gdzie trzymać. Rutkowski by się w tym odnalazł. Ciekawe czy dało by się go przefarbować... W dniu 25.10.2025 o 11:21, MarianoItaliano napisał: Tak czy inaczej, na koniec dnia i tak mam obawę, że dużo zamówionych w tych mocno wyprzedażowych cenach po prostu nie przyjedzie albo przyjedzie co innego. Co, zobaczymy. Czasem się coś trafi, ale już nie raz miałem np. świetną koszulę i po jakimś czasie, mail że nie mają jednak w magazynie, albo koszula niby na metce 42 Long a w rzeczywistości okazało się, że to był short... miałem też dwie koszule z takim samym materiałem i jedna według metki była z lnu a druga mniej więcej 50/50 len/bawełna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 25 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2025 Gdyby tylko ten płaszcz był do kolan, to bym się nie powstrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 25 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2025 W dniu 24.10.2025 o 21:51, MarianoItaliano napisał: Uprzejmie donoszę, W na SuSu wskoczyły jakieś dziwne (pozytywnie) ceny na niektóre rzeczy - moją uwagę zwróciły loafersy, które miałem w polubionych i parę dni temu kosztowały ponad 400 PLN, a teraz wchodzę i... 209 PLN. Podobnie parę rodzajów sneakersów i chukka w dosyć bogatym wyborze rozmiarów. Idąc za ciosem zobaczyłem na inne pozycje (garnitury, marynarki, spodnie) i jest trochę rzeczy w sensownych rozmiarach z rabatem ponad 80%. Mnie się udało on top jeszcze użyć kodu -30% i darmową dostawę, jaki miałem od nich za pomylone zamówienie, więc już w ogóle udało mi się upolować np. szarą dwurzędówkę w moim rozmiarze poniżej 200 zł polecam zajrzeć, zwłaszcza jeżeli macie coś odłożonego w ulubionych czekając na lepsze ceny. Wygląda, że obniżka dotyczy tylko niektórych towarów, bo reszta ma w miarę standardowe ceny. Potwierdzam. Marynarka którą niedawno linkowałem jest teraz za 296zł! Koszule można dostać nawet za 105 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 31 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2025 Kolejny ultimate dandy item: Dwurzędowy oczojebny żółty garnitur, 90 % wełna + 10 % kaszmir (ej, naprawdę dobry skład) https://www.otrium.pl/product/yellow-tailored-fit-havana-suit-yellow oraz kremowy, dwurzędowy garnitur z bawełny seersucker ("Haha, garnitur z kory, co, w pościel się ubrałeś?" - już słyszę to uszami wyobraźni) https://www.otrium.pl/product/off-white-havana-suit-off-white-2 Podobno w Stanach to klasyka stylu letniego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 31 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2025 17 minut temu, Velahrn napisał: Kolejny ultimate dandy item: Dwurzędowy oczojebny żółty garnitur, 90 % wełna + 10 % kaszmir (ej, naprawdę dobry skład) https://www.otrium.pl/product/yellow-tailored-fit-havana-suit-yellow oraz kremowy, dwurzędowy garnitur z bawełny seersucker ("Haha, garnitur z kory, co, w pościel się ubrałeś?" - już słyszę to uszami wyobraźni) https://www.otrium.pl/product/off-white-havana-suit-off-white-2 Podobno w Stanach to klasyka stylu letniego. Zamawiałem ten z kory, zwróciłem. Materiał dość mocno prześwituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi