ravine Napisano 29 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2024 Czy Jort jeszcze istnieje jako linia ofercie SuSu? Nigdy nie mogłem znaleźć. W garniturach chyba odpowiednikiem teraz jest La Spalla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2024 Z tego, co rozumiem, Jort oraz la Spalla są najwyższymi jakościowo liniami SS, natomiast Jort jest kolekcją sygnowaną imieniem holenderskiego celebryty i wyróżnia się śmiałym wzornictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 Czyżby outlet SuSu zniknął z Otrium? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyprys Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 1 godzinę temu, dragonek napisał: Czyżby outlet SuSu zniknął z Otrium? Tak niestety. Susu zniknęło wszędzie oprócz Niemiec. Fatalne wiadomości - jedno z moich ulubionych miejsc na zakupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 (edytowane) Faktycznie na niemieckiej stronie działa. Niestety nie da się zamówić na polski adres. Zna ktoś jakiegoś pośrednika z Niemiec, albo jak zamówić z otrium.de do Polski? Edytowane 4 Październik 2024 przez dragonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marynar12 Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 21 minut temu, dragonek napisał: Faktycznie na niemieckiej stronie działa. Niestety nie da się zamówić na polski adres. Zna ktoś jakiegoś pośrednika z Niemiec, albo jak zamówić z otrium.de do Polski? Bodycar1.com 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyprys Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 5 minut temu, marynar12 napisał: Bodycar1.com 👌 Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marynar12 Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 2 minuty temu, cyprys napisał: Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki Nie można odesłać w Polsce z ich etykieta zwrotną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyprys Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 26 minut temu, marynar12 napisał: Nie można odesłać w Polsce z ich etykieta zwrotną? Raczej etykieta zwrotna z paczki z Niemiec nie będzie działać w PL (adres nadawcy będzie niemiecki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 8 minut temu, cyprys napisał: Raczej etykieta zwrotna z paczki z Niemiec nie będzie działać w PL (adres nadawcy będzie niemiecki). Chyba, żeby z tej opcji skorzystać? https://bodycar1.com/22066-wysylka-paczek-polska-niemcy-dhlde-do-3-kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyprys Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 A pytanie z innej kategorii: suitsupply nie oferuje płaszczy w rozmiarze long - czy ktoś kojarzy czy jak garnitury mam na siebie 106 to płaszcze brać 54 czy 56? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 4 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2024 To zależy m. in. czy będziesz go zakładał na garnitur czy np. cienki sweter. Też noszę 106 marynarki. Zamawiałem od nich kurtki i płaszcze (Otrium) i to była loteria. Jak nosisz 106 to rękawy płaszczy mogą być za krótkie (u mnie już 106 jest na styk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 5 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2024 SuSu zniknęło z Otrium, ale pojawiło się w Warszawskich TK Max. Koszule po 99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2024 W sensie - jest wybór czy pojedyncze sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2024 2 godziny temu, tryhp3 napisał: SuSu zniknęło z Otrium, ale pojawiło się w Warszawskich TK Max. Koszule po 99 zł. Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4 ? Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 5 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2024 58 minut temu, adamW napisał: Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4 ? Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda). Już w lipcu widziałem parę koszul Susu w TKMaxx w Warszawie. Cena 99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 5 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2024 W Białymstoku też są. 3 godziny temu, mosze napisał: W sensie - jest wybór czy pojedyncze sztuki? Jak będzie z dandysami? - sekcja handlu | W TK Maxx, koszule SuSu po 99zł 👍 | Facebook Wygląda, że pojedyncze egzemplarze i raczej nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 7 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2024 Na otrium.de jakby ktoś chciał zaryzykować zamówienie, kod GLAMOUR30 na -30% działa na SuSu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 7 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2024 tylko pytanie, czy suitsupply dalej jest na Otrium u mnie na aplikacji nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 7 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2024 O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 7 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2024 Dziś zamówiłem z pomocą mailbox.de jedną marynarkę, którą sobie upatrzyłem. Ryzyko jest, ale ta obniżka -30% mnie do niego skłoniła. Napiszę potem jak poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2024 Jest ryzyko, jest zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 8 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2024 14 godzin temu, Coven napisał: O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci. Uzywam uslug bodycar1 regularnie i zero zastrzeżeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2024 W jakim opakowaniu przychodza itemy z otrium? Paczkomat duzy na spodnieni trzy koszule styknie? Bede zamawial przez bodycar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2024 Pudełka, dość duże, madmiarowe w sensie wymaganej pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi