Robert Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca W dniu 28.02.2026 o 00:36, achimpe napisał(a): Wide Leg Tapered Chinos Dla mnie najgorzej. Wide i tapered. 2 Cytuj
Robert Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca O rzeczywiście. Na zdjęciu wyglądają całkiem fajnie. Cytuj
mosze Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. 2 Cytuj
vinx78 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 4 minutes ago, mosze said: Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Jakiś miesiąc temu chciałem je kupić, dokładnie w tym kolorze. Ostatecznie zdecydowałem się na brązowe Adidasy Stadt, bo mają dla mnie to "coś"; sneakersy SS wydały mi się cokolwiek "bezpłciowe", jakby zaprojektowała je AI. To rozdarcie utwierdza mnie w słuszności wyboru. Cytuj
Robert Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 4 godziny temu, mosze napisał(a): Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Fatalnie. Czaję się na te sneakersy tylko w innym kolorze. Będę musiał to przemyśleć. Cytuj
i_de Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Cytuj
i_de Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Obsługa klienta w Suitsupply to jakiś żart - na maile albo nie odpisują, albo bot pisze standardową formułkę jakąś, numer dla Polski podany na stronie ( 800 707 231 ) nie działa. Dramat jakiś... 1 Cytuj
mlesniowski Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja W dniu 11.05.2026 o 15:50, i_de napisał(a): Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Tak było do tej pory, na stronie powinna widnieć stosowna informacja. Godzinę temu, i_de napisał(a): Obsługa klienta w Suitsupply to jakiś żart - na maile albo nie odpisują, albo bot pisze standardową formułkę jakąś, numer dla Polski podany na stronie ( 800 707 231 ) nie działa. Dramat jakiś... Ja mam zupełnie inne doświadczenie z minionego miesiąca. Przegapiłem 30–dniowy termin zwrotu dla trzech marynarek i bez problemu zrobili dla mnie wyjątek. AI przekierował mnie do konsultanta, odpowiedzi na maile przychodziły bardzo szybko i całość załatwiliśmy jeszcze tego samego dnia. Cytuj
phantom Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Niestety potwierdzam brak możliwości skontaktowania się z żywym człowiekiem. Automat obiecuje, że za chwilę przekieruje pytanie / sprawę do konsultanta, ale to się nie dzieje. W moim przypadku, czekam na odpowiedź od 2 tygodni. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Kiedyś to była chwila, najwidoczniej okazało się za drogie . Cytuj
tryhp3 Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Drogie to może się stać dla firm które nadużywają obsługi klienta przy pomocy AI. Klienci bardzo często są zmęczeni i sfrustrowani konwersacją z botami, co może zniechęcać dla danej marki. 2 Cytuj
Beny23 Opublikowano Środa o 07:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:17 On 5/11/2026 at 9:50 AM, i_de said: Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Nie mozna. Przynajmniej w nowojorskim SuitSupply na to nie pozwalaja jezeli konfigurujesz garnitur w wersji custom. Mysle ze w Europie jest podobnie. Cytuj
michasacuer Opublikowano Piątek o 10:11 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:11 W dniu 27.05.2026 o 09:17, Beny23 napisał(a): Nie mozna. Przynajmniej w nowojorskim SuitSupply na to nie pozwalaja jezeli konfigurujesz garnitur w wersji custom. Mysle ze w Europie jest podobnie. Jak często zwracałeś zamówienia CM? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi