ups Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Rzeczywiście fotki kiepskie bo w sztucznym oświetleniu. Fan trafił w sedno , co do modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Pytanie w sumie bardziej ogólne, niż dotyczące samego Herringa... ale na podstawie Herringowych doświadczeń to pytanie się zrodziło, więc pozwolę sobie tutaj. Za Waszymi radami kupiłem w Herringu do tej pory dwie pary butów, w obu przypadkach 6.5G (kopyto 026 Loake i kopyto nieznane, Barker Gatwick z serii imported). Obie pary leżą świetnie i przy swoim rozmiarze stopy (25.7cm długości i 10.6cm szerokości w najszerszym miejscu w palcach) nie chciałbym, żeby były ciaśniejsze. Szykuję się do zamówienia butów na kopycie 386 w najbliższym czasie. Czy uderzać od razu w 6.5G? Kusi mnie eksperyment i zamówienie 6.5G, 6.5F i 7F, żeby zobaczyć, o ile węższe są standardowe tęgości - wcześniej takich tęgości nie mierzyłem. W szczególności ponieważ wiele butów, które mi się podoba, nie ma rozmiarówki G (głównie 1966 i 109 Alfred Sargent w Herringowym wydaniu) i zastanawiam się, czy w ogóle mam szanse się w nie wbić, czy to marzenie ściętej głowy i powinienem się ograniczyć do butów na szerokich kopytach. Jakie macie doświadczenia w różnicy szerokości w palcach między F i G na popularnych u Herringa kopytach? Czy jak w dwóch przypadkach "G" jest wręcz idealnie to w ogóle mam czego szukać w nieco dłuższych F-ach, czy marne szanse? Obawiam się sytuacji, w której przez zwiększenie rozmiaru, żeby w palcach nie było ciasno, pięta zacznie latać i but tak czy siak nie będzie komfortowy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Kod -20% na nieprzecenione obuwie ze sklepu Herringa - ważny do końca marca: HSB15A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 A ja mam HSB15B na 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Szlag! Godzinę temu złożyłem zamówienie no cóż, pewnie w takim razie szykują się dodatkowe zakupy dzięki za kody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ja mam obiecane 25% za problemy z poprzednim zamówieniem Ale tylko na jedne buty, więc kod -25% na cały koszyk jest wyjątkowo korzystny. PS: A próbował ktoś HSB15C? Może będzie 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Może sobie zrobię prezent na święta i sprawię sobie Fencoty, które po mnie od dawna chodzą?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 HAHAH DZiała! Własnie sprawdziłem i HSB15C jest na 30% Niestety HSB15D już nie daje 35% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ale jaja Tak, sprawię sobie Fencoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Funt od kilku dni spada. Był już ponad 6zł a teraz poniżej 5.8. Może warto poczekać do końca tygodnia i zyskać zarówno na kursie jak i kuponie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Taki mam zamiar. I tak teraz czekam na jedne buty od nich - chciałbym wiedzieć, czy dobrze trafiłem z rozmiarem na tym kopycie zanim zamówię coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Mnie kusi żeby sobie te sprawić http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 U mnie na liście jeszcze przynajmniej Carnaby i Belgravia, ale planowałem kupić tylko buty do ślubu - a mi się spodobało Trzeba trochę przystopować. Na razie, przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 znam to skądś. Szukałem tylko broguesów i oxfordów toe-cap. W ciągu 5 miesięcy nabyłem już 6 nowych par butów i 2 w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Kody już nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 U mnie działa - przed chwilą: "Code applied : 30% Come Back Offer" Edyt. MOD: Przypominam, że kolory zielony i czerwony z zarezerwowane są dla modów i admina, kolor zmieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 ale jak przechodzisz do podsumowania to anuluje kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Może kod jest przeznaczony dla osób, które dokonały zakupów już wcześniej. Jego nazwa na to wskazuje. W moim przypadku (nic nie kupowałem do tej pory) sklep anuluje kod, tak jak napisał Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Ja kupowałem wcześniej w Herringu. Po zalogowaniu wyskakuje że nie można użyć kodu dla tego koszyka... widać kod musi być przydzielony do konta. Może warto napisać do obsługi klienta co trzeba zrobić żeby otrzymać taki kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Faktycznie, po zalogowaniu kod się wysypuje. Nie jest to najwyraźniej kwestią zakupów jako takich - mam od nich 4 zamówienia, w tym jedno wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Heathcliff mam te buty Herring Hampstead , we wcześniejszych stronach dałem parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Wiem widziałem, mam nawet te zdjęcia zachowane. Jak nie znajdę alternatyw to będę je musiał kupić Choć marzy mi się żeby herring zrobił koniakowe Herring Reading To kopyto jest dla mnie wygodniejsze, Hampsted będę musiał porządnie rozbić i nie wiem w jakim stanie będzie potem skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Na stronie herringa wrzucili sporo factory seconds z lini 1966. Widziałem też kilka trickersów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Dobra wiadomosc, gdyz jakis czas temy Chris powiedzial, ze nie beda wystawiac seconds. Bardzo dobre ceny, jednak juz nie -50% jak bylo kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 No niestety. Gdybym nie trafił brazowych fiennes w poprzednim roku za 50% to teraz skusiłbym się na granatowe, bo brakuje mi takiego koloru. Nie chcę jednak dublować takiego samego modelu, a i kopyto trochę wąskie (moje fiennes dopiero rozchodzę, więc mam nadzieję, że się dopasują). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi