Tanatos70 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 No, tak z grubsza. Trzeba dobrze pozaciągać to, co tu i ówdzie się wybrzusza bądź obwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Dzisiaj słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Za bardzo kombinujesz:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 More is the new less 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Przejżeliście mnie. Czasami mam tak, że kupię coś bo mi się bardzo podoba, a potem kombinuje jak i z czym to nosić. No i nie zawsze wychodzi. Moim zdaniem ten zestaw jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 MarcinJarosz, przepraszam, ale to cos, co Ci zwisa z twarzy, wyglada jak owlosienie intymne umieszczone w niewlasciwym miejscu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Nie ogolę się Mam zamiar iść w kierunku długości jak u Billy'ego Gibbonsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Chyba lepiej iść na jakość nie ilość Rzekłbym, że wygląda na źle (nieestetycznie) wytrymowaną (na szerokość). Jednak oczywiście Twoja broda, Twój problem ... kraty na koszuli i marynarce niespecjalnie do mnie przemawiają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Masz zapewne dwadzieścia kilka lat a dzięki tej brodzie dodajesz sobie co najmniej drugie tyle,ciesz się młodośią bo ona naprawdę szybko umyka:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Ta broda wygląda ............ , nieważne co założysz i tak ona popsuje efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 22 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Ta broda wygląda ............ , nieważne co założysz i tak ona popsuje efekt Początkowo byłem przekonany, że to nie broda, tylko takie "szuru-szuru" zrobione w paint'cie żeby zakryć twarz. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Faktycznie przy tej perspektywie zdjęcia wygląda nieciekawie. Co do obleśności i niechlujstwa nie mogę się zgodzić. Należycie o nią dbam a golibroda nie jest mi obcy. Nawet koleżanki ze studiów uważają że mimo dużej brody jest ona zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 weź pod uwagę znaczenie słów "dyplomacja" i "kurtuazja" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Dobra, krytykę przyjąłem . I tak w najbliższym czasie wybieram się do barbera, a temat brody zakończmy, bo nie tego temat dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Dobra, krytykę przyjąłem . I tak w najbliższym czasie wybieram się do barbera, a temat brody zakończmy, bo nie tego temat dotyczy. Nie ma łatwo Teraz powinieneś złożyć samo-krytykę, skoro nie było auto-krytyki. Takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Tłum domaga się krwii 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Tłum domaga się krwii Z obficie broczącej szyi i policzków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Marcin, nie słuchaj 'gołowąsów'. Mają pewnie policzki jak pupcia niemowlaka i zazdroszczą Futrzaka musisz jednak okiełznać. Da się z tego wyciąć fantastyczną brodę, adekwatną do wieku, kształtu twarzy etc. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Nie broda czyni mędrca... pamiętaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Stylowa a'la Rasputin. Bleee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Z obficie broczącej szyi i policzków .... albo z brody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Hejt przyjęty. Biję się w pierś słownikiem PWN czytając w międzyczasie podręcznik gimnazjalny do j. polskiego. Bardzo proszę moderacje o usunięcie mojego offtopu z tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 "komentów"?, to zasługuje na hejt. Chociaż ma to miejsce w dziale casualu, to można się jeszcze przyczepić do niezbyt eleganckiego zestawu znaków interpunkcyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Śniadaniowo... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi