krc Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Po malej przerwie: Patrzac na zdjecie znowu widac wiecej niz w lustrze, rozumiem spodnie do skrocenia, cos jeszcze do zmiany? Rekawy juz ok czy nadal za dlugie? Sent from my JY-G4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 @Odie111 Zestaw ok, ale "loafersy" wyglądają strasznie siermiężnie. To jakiś mix boatshoe's z penny loafers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 @Hargin Tak, te loafersy to taki mix... Kupilem je jakis czas temu (jak jeszcze nie rozroznialem loafersow od boatshoe ), Wlasnie dlatego, ze sa mixem, nie uzywam ich zbyt czesto... tylko jak jest goraco, gdy moge nosic bez skarpetek i do zestawow stricte casualowych (sportowe chino lub sprane jeansy). W sumie to bym je wymienil, ale mam pilniejsze wydaki poki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Po malej przerwie: Patrzac na zdjecie znowu widac wiecej niz w lustrze, rozumiem spodnie do skrocenia, cos jeszcze do zmiany? Rekawy juz ok czy nadal za dlugie? Sent from my JY-G4 using Tapatalk Można by skracać rękawy, zarówno w koszuli jak i w marynarce, ale chyba nie tędy droga. Ta marynarka ogólnie jest na ciebie za duża. Ramiona, klatka, talia, rękawy - to chyba za dużo przeróbek, żeby w nią inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Zestaw @bluloafersa i związana z nim dyskusja o Luxire przeniesiona tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2458-luxire-custom-clothing/?p=174271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Paska nie zdołałem opanować do zdjęcia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Teraz takie ułożenie paska jest w wielu stylizacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Na biało. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Paska nie zdołałem opanować do zdjęcia Zestaw mi się podoba, ale marynarka chyba na kogoś o 10 cm niższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Touche... biję się trochę z myślami - jest o 3 cm krótsza od pozostałych moich marynarek (ma 78 cm) i chyba oddam ją do "powiększenia" Na szczęście jest zapas materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 no to skoro jesteśmy w nadmorskich klimatach (Fabbio Attanasio) Można? można, tylko trzeba wiedzieć jak Mozesz zdradzic co to za garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Niestety niespecjalnie umiem pomóc. To jedno z setek zdjęć Fabio Attanasio (thebespokedudes.com). Na 100% jest to garnitur bespoke - jednak nie wiem przez kogo szyty oraz z jakiej tkaniny. Musisz zapytać właściciela. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Stąd grzecznie wyjaśniłem swoją niemoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Mój debiut na forum, krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Chyba nie ten wątek (raczej casual). Krótkie spodenki, owłosione nogi i marynarka, to nie moja bajka. Zdecydowanie lepsze wrażenie robią nogi pani w sandałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Hargin, kolega zrozumie, że ma ogolić nogi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Tak zrozumiałem chodzi o sam fakt krótkich spodenek, nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 @lubo69 - jeśli istnieje ryzyko takiego zrozumienia, to obawiam się, że może zdjąć spodenki Kolego @Vaolin dopełniając swoją wypowiedź - kiedyś mężczyznę od chłopca wyróżniały długie spodnie, co pięknie zostało pokazane w filmie "Malena" w reżyserii G.Tornatore. Jeśli nie widziałeś, to warto i ze względu na historię ze spodniami, ale również dla niedoścignionej Moniki Bellucci. @Lubo59 lepiej ? EDIT: @Vaolin - mogą pasować wyłącznie w odpowiednich okolicznościach i miejscach - czyt. wakacyjnych i urlopowych. Lubują się w nich Amerykanie, hołubiący styl "southern prep". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Jak na szorty są ok, ale szorty nosi się na plaży itp., nawet jeśli temperatura jest taka jak dzisiaj. Wystarczy zamienić szorty na chinosy, może być w tym samym kolorze - będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 @Lubo59 lepiej ? Poza tym, że postarzyłeś mnie o 10 lat, jest dużo lepiej:-) Not to worry, ja nadal nie mogę się przyzwyczaić, że u Ciebie "r" jest przed "g";-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Hahah wystarczająco nogi w snadałkach były frywolne, aby powtarzać "69" po raz drugi oczywiście, pomyłka przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 @Hargin Mieszkam w Gdyni wiec styl urlopowo-nadmorski uważam za dość odpowiedni do miejsca, oczywiście to moja luźna opinia plus mam 22 lata, można trochę zaszaleć, ale oczywiście chętnie przyjmuje wszelkiem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Tylko że dół masz gdyński, a górę taką bardziej warszawską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 @Vaolin - pytanie co chcesz tymi krótkimi spodenkami osiągnąć? Przebrać się w stylu "southern prep" i nawiązać do marynistyczno-wybrzeżowych klimatów - to się udało. Być umiarkowanie eleganckim w dużym mieście - zupełna porażka. Noszenie krótkich spodenek w miejskiej scenerii w naszym kraju to jakaś plaga. Nie tłumaczą ich wysokie temperatury, a wyłącznie ignorancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Celem było nawiązanie do stylu preppy ale twoja koncorcje rownież rozumiem i zastosuje na przyszłość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi