djmakus Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 .mateusz szukam takiej poszetki. Poproszę namiary. może to pomoże http://eleganckipan.com.pl/poszetki/164-poszetka-lniana-granatowa-w-biae-grochy-z-bia-obwdk.html# ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 djmakus dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Vistula miała w tym sezonie granatową poszetkę w białe grochy (z wełny), na wyprzedaży po 50 zeta. Mam taką i był to bardzo udany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 .mateusz szukam takiej poszetki. Poproszę namiary. Proszę, tutaj. Wybór poszetek bardzo duży, ale jak dla mnie większość brzydka. Mam od nich jeszcze białą z granatowym brzegiem (ramka ma jednak ok. 1cm, nie ogranicza się tylko do rulonika; zdjęcia kłamią) i granatową w grochy z czerownym brzegiem (tu oszukali z obszyciem, jest maszynowe). Plusem dwóch pierwszych jest rozmiar - 45x45. Jest też sporo knitów, ale nie wiem, jak wyglądają na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Zachęca mnie dość atrakcyjna cena. Z wysyłką byłoby 10,5 funtów czyli ok 50 zł. Poza tym są dość duże, ale to może być na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 troche po terminie ale nie mialem kiedy wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 20 Kwiecień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Świ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Świąteczna przejażdżka . Myślałem, że połączenie koszuli i spodni, nie tylko ze względu na kolor, ale i fakturę, będzie najlepszą częścią tego zestawu. Po ujrzeniu ostatniej fotografii, wiśniowych butów wraz z żółtymi skarpetkami, które, jak mniemam, są w wiśniowe kropki - mam problem z oceną co bardziej mi się podoba w tym zestawie. Bezbłędny, przemyślany - od stóp, poprzez rower i torbę, do głów - zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Dziękuję, dodam bo tego pewnie nie widać. szelki mają żółte groszki i wiśniowe zapięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Jak casual to casual 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Wiesz, że jest odrębny kocioł w piekle dla ludzi wrzucających niewyraźne zdjęcia na forum i oczekujących oceny? Tuż obok smażą się ci dający zbyt wymyślne filtry na instagramie. Zakładam, że marynarka jest szara, spodnie czarne, a golf grafitowy i wtedy zestaw mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Wiesz, że jest odrębny kocioł w piekle dla ludzi wrzucających niewyraźne zdjęcia na forum i oczekujących oceny? Tuż obok smażą się ci dający zbyt wymyślne filtry na instagramie. Zakładam, że marynarka jest szara, spodnie czarne, a golf grafitowy i wtedy zestaw mi się podoba. Gotowy filtr (i to nie Instagram, ale oczywiscie cos w ten desen - Pixlr-o-matic ) by było lepsze oddanie prawdziwego koloru, dla porownania dodalem oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Wiesz, że jest odrębny kocioł w piekle dla ludzi wrzucających niewyraźne zdjęcia na forum i oczekujących oceny? Tuż obok smażą się ci dający zbyt wymyślne filtry na instagramie. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1195-płaszcz-kurtka-itd-dyskusje-i-porady/page-23#entry128802 "Zdjęcie średniej jakości, nie miałem dobrego światła." Dajże spokój. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Wyzłośliwiam się tylko, będę w tym samym kotle siedział Przyznaję, filtr to był dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Wyzłośliwiam się tylko, będę w tym samym kotle siedział Ja będę mieszał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Poszetka jakoś nie gra razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 fajna poszetka, bawełniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Piękną mamy wiosnę więc "na kolorowo" jak zwykle opinie, sugestie i krytyka bardzo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 @pafci0 Poszetka wygląda jak taka farbycznie wszysta w brutaszę.Koszulę wyrzuć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi